Şimdi Ara

MacBook Pro Os X lion yükleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim problemim bayağı bi sıkıntılı MacBook Proya X şahsı isteyerek Xp cd si ile format atmış ve makine de bana geldi vaziyet çok vahim gittim çarşıdan lion aldım ve baştan kurmak istedim fakat X şahsı Xp cd si ile mac içinde ne var ne yok herşeyi sildiği için bilgisayar kendi dvd sini bile tanımıyor hafıza kaybı yaşıyor

Kısacası

Mac OS X i yeniden dvd den yüklemeye başladığım zaman
    Yazılım şözleşmesini falan kabul ettikten sonra, yüklenecek diski de seçiyoruz
    ve herşey bundan sonra başlıyo

"Ek bileşenler indiriliyor. Bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlayacaktır."

Diyor ve beklemeye geçiyoruz buraya kadar herşey güzel zaten bu kısma gelene kadar epey bi zamanım gitti.

dakikalar geriye doğru sayar iken
    "Yaklaşık 9 dakika kaldı"
    derkene verdiği uyarı
    " Mac OS X'i yüklemek için gereken ek bileşenler indirilemiyor. "

zaten buraya kadar olan kısmını bir haftda çözdüm. Umarım derdimi anlayan olmuştur şimdiden teşekkür ederim. bu arada X şahsını da saygıyla anıyorum...

• Yokmu bi yardım eli uzatıcak?
  • mac os cd sini takip kapatin maci sonrada c ye basarak yeniden baslatin oradan disk utilities den format atip bi deneyin bakalim nasil bir sonuc verecek.Açıkcası bende ilk defa karşılaşıyorum böyle bir olayla ben formatladığımda hiç bir sorun olmadan geri donüş yapabilmiştim kolay gelsin
  • Bu saba senin dediğini yapmak için maci açayım dedim normal olarak daha sadece power düğmesine bastım bu defada mac hiç yanıt vermiyor sabahtan beri gezmediğim forum kalmadı

şimdi ne yapıcaz nası bi ... çukuruna düştük?
    lütfen yardım edin acayip bunalıma girdim şu makine yüzünden
  • alet hic mi acilmiyor ? acilipda ekranda beliren bi isaret fln yokmu

edit: safemoda acisil yapmayi denediiz mi? acilirken shit e basili tutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion83 -- 8 Mart 2012; 10:46:40 >
  • Sorunu nasıl çözdünüz ?
  • Hortlatmak gibi olmasın ama sene 2016 ve hala aynı sorun......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baktım olmuyor çocuklara verdim hddge win 7 yukledim kurtuldum her yerde çalışıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.