Şimdi Ara

Vista üzerine Mac OS X - Tiger???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mac işletim sistemini denemek istiyorum ama fazla bilgim olmadığından birkaç soruma cevaplarınızı bekliyorum, makinemin özellikleri Pentium D 3.4 ghz, 2 GB ram, 512 mb paylaşımlı ekran kartı.

öncelikle makinede vista kurulu , bunun üzerine direk mac os kurabilir miyim?
    diğer soru gidip mağazadan aldığım herhangi bir mac os 10.4 sürümü makineye uyar mı? yoksa özel bir versiyonu var mı?

şimdiden teşekkürler...

• up up
  • Öncelikle belirtmekte fayda varki bu illegal bir işlemdir ve cezasıda vardır ayrıca mağazadan alacağınız Mac Os pc nizde çalışmayacaktır ancak kırılmış Mac Os ları pc nize kurabilirsiniz.
  • Sana tavsiyem eğer görünüm için mac kurmk istiyorsan muazzam derecede bir performans kaybın olacaktır.. Bunun yerine ubuntu kullanmanı şiddetle tavisye ederim..
  • bende ubuntu tavsiye ederim eğer grafik ile uğraşacam diyorsan Vistada kal ben mac de aradığımı bulamadım ama ubuntu harika bir olay
  • Grafik için vista tavsiye etmem.. Tüm sürücülerini uyumlu olarak kurman gerekiyor.. Uyumsuz tek bir sürücü saçma kasmalara neden oluyor..
  • mac ile çok kastı makinem altda özellikler var geriye bir işletim sistemi kalıyor vista çeşke ubuntuya kurulsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kusura bakmayın da sistemler hakkında çok fazla bilmeden yorumlarda ve arkadaşa önerilerde bulunuyorsunuz, performans kaybı, uyumsuz tek sürücü herhangi bir sürücü mü? ilginç yani. ek bilgi : amd64 3000 sse2 de canavar gibi çalışıyor os x
  • Bence arkadaşlarında dediği gibib Ubuntu kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeArSEmre

mac ile çok kastı makinem altda özellikler var geriye bir işletim sistemi kalıyor vista çeşke ubuntuya kurulsa.

Mac in kasması normal çünkü mac in geliştirilmesi sırasında pek çok firmayla görüşmeler yapıldıktan sonra gerekli optimizasyonlar belirleniyor ve işletim sistemi bu firmaların belilenen ürünleriyle stabil çalışacak şekilde optimize ediliyor.. Özellikle mac kullanan insanlar ram lerini dahi değiştirirken düşünürken, mac le hiç alakası olmayan bir makineye bu işletim sistemini kullanmak oldukça abes..

Mac, win veya linux gibi bir dağıtım değildir.. Mac kapalı pazarda iş görür ve açık pazarla işi olmaz.. Ve mac in açık pazar haline gelmek istemediğini her basın açıklamasında üstüne basa basa vurguladığını da belirtmekte yarar var..

Vista nın mac in tüm özelliklerini neredeyse kopyalaması da mac i açık pazar haline getirmek için yapılan bir çalışmaydı sadece.. Çünkü win kullanan her 100 kişiden sadece 8 i orjinal yazılım kullanırken mac de bu oran 90..

• vista üzerine kuracam dediği için söyledim
    uphuck kasmaz demişsin ama normal mac de kullandığınla pc de kullandığın arasında dağlar kadar fark var ki bunu grafik programları için söyledim.

açık pazara giremez diye düşünüyorum windows dan bir farkı kalmaz o zaman
  • universal binary olan programlar için dediğin yanlış, universal olmayan programlar için de zaten intel mac'ler de aynı pc de çalıştığı gibi yavaş olacaktır.
  • mac os için mac en iyi çözümdür gerisi boş
  • hadi yaa
  • ahaaaahahah sabah sabah hic gulecegim yoktu.. :D

bu arada besiktasta satiyolar 10.4.4 surumunu, adamla konustuk baya satan seyyarciyla.. haberi yok garibin..

osx ne kurban diyip yatirdi beni yerlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskurza -- 14 Mayıs 2007; 10:38:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.