Makinayı dün verdim. Bu gün (2,52) yazıyor. Bu ne hız yaa
quote:
Orjinalden alıntı: omer1990
Makinayı dün verdim. Bu gün (2,52) yazıyor. Bu ne hız yaa
Normali o zaten ben 2 tane verdim ikisinde de ertesi gün 52 kodu yazdı. Yani yurtdışından yedek parça bekleniyor.
Benim notbook pazartesi servise teslim edildi kargo aracılığı ile. Ama arıza sorgu bölümünde hala "Arıza bulunamadı" yazıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: minerci
Benim notbook pazartesi servise teslim edildi kargo aracılığı ile. Ama arıza sorgu bölümünde hala "Arıza bulunamadı" yazıyor.
Daha veri onay yazısını imzalamamışsın bu yüzden kaydı açılmamış senin cihazın yarın ilk iş servisi arayıp durumu bildir senin e-posta adresine onay yazısını göndersinler sende imzalayıp faks yada e-posta yoluyla onlara ilet.
bugün 29. iş günüm. yarın da cumartesi ve teknik servis çalşmıyor sanrm. pazartesi 31 olacak ve hemen arayacam tabi. ama servisportal da 2,52 yazıyordu şimdi sadece 52 yazıyor. hala parça mı bekliyor acaba? son gün tamir etmesinler
Sakın arayım falan deme. Umarım Pazartesi bize mutlu bir haber verirsin. Bugün bir sitede arkadaşın biri HPden sadece memnun kaldığını belirtmekle yetinmeyerek HP servisinin iyi bir servis olduğunu yazmış. Neye dayanarak yazdıysa artık
yok yok aramayı düşünmüyorum zaten ama son günde yetiştirdikleri de oluyomuş. gerçi öyle olsa bile yine bozulur gelince bu sefer yıl içinde 4.kez bozulmasından alırım paramı ama vakit kaybı işte. ooooooof of nedir şu çektiklerimiz.
Arızamın Takibi - Sonuç Onarımınız devam etmektedir (52).
(2,52) yazıyordu artık sadece (52) yazıyor. Bu ne demek?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme