Şimdi Ara

HP nin servis ayıbı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: bkerem

Bilgisayarınız pavilion ise:
    http://pavilion.servisportal.com/hp/default.asp
    dan servis durumunu takip edebilirsiniz.
  • Makinayı dün verdim. Bu gün (2,52) yazıyor. Bu ne hız yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Makinayı dün verdim. Bu gün (2,52) yazıyor. Bu ne hız yaa

Normali o zaten ben 2 tane verdim ikisinde de ertesi gün 52 kodu yazdı. Yani yurtdışından yedek parça bekleniyor.
  • Benim notbook pazartesi servise teslim edildi kargo aracılığı ile. Ama arıza sorgu bölümünde hala "Arıza bulunamadı" yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: minerci

Benim notbook pazartesi servise teslim edildi kargo aracılığı ile. Ama arıza sorgu bölümünde hala "Arıza bulunamadı" yazıyor.

Daha veri onay yazısını imzalamamışsın bu yüzden kaydı açılmamış senin cihazın yarın ilk iş servisi arayıp durumu bildir senin e-posta adresine onay yazısını göndersinler sende imzalayıp faks yada e-posta yoluyla onlara ilet.
  • bugün 29. iş günüm. yarın da cumartesi ve teknik servis çalşmıyor sanrm. pazartesi 31 olacak ve hemen arayacam tabi. ama servisportal da 2,52 yazıyordu şimdi sadece 52 yazıyor. hala parça mı bekliyor acaba? son gün tamir etmesinler
  • Sakın arayım falan deme. Umarım Pazartesi bize mutlu bir haber verirsin. Bugün bir sitede arkadaşın biri HPden sadece memnun kaldığını belirtmekle yetinmeyerek HP servisinin iyi bir servis olduğunu yazmış. Neye dayanarak yazdıysa artık
  • yok yok aramayı düşünmüyorum zaten ama son günde yetiştirdikleri de oluyomuş. gerçi öyle olsa bile yine bozulur gelince bu sefer yıl içinde 4.kez bozulmasından alırım paramı ama vakit kaybı işte. ooooooof of nedir şu çektiklerimiz.
  • Arızamın Takibi - Sonuç
    Onarımınız devam etmektedir (52).

(2,52) yazıyordu artık sadece (52) yazıyor. Bu ne demek?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.