Şimdi Ara

HP notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım şu ürünü almak istiyor. HP konusunda tecrübem olmadığı için sormak istedim.
    HP K1G45EA 15-r115nt
    Özelliklerine göre fiyatı iyi gözüküyor. Ortalama 1300 1350 TL civarında bir çok yerde görüyorum.
    Bu konuda fikriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanakyol

Bir arkadaşım şu ürünü almak istiyor. HP konusunda tecrübem olmadığı için sormak istedim.
    HP K1G45EA 15-r115nt
    Özelliklerine göre fiyatı iyi gözüküyor. Ortalama 1300 1350 TL civarında bir çok yerde görüyorum.

fena görünmüyor. ekran kartı çok yeterli değil. bende bi tane vardı gene 820m li. eğer oyun amaçlı düşünülüyosa biraz daha bütçesini zorlamasını tavsiye ederim.

onun dışında günlük normal kullanım için fena görünmüyor dediğim gibi. pc depo da 2.200 den 1370 düştü deniliyor. baştan aşağı hikaye tabi bu 2.200 olayı. 1370 lira iyi bir fiyat ama.

2014 yılı serilerinden olması özellikle iyi bir durum. çünkü hp nin ısınma konusunda bir sürü kişinin başına bela olmuş 1-2 serisi vardı. ama ondan sonraki üretilen laptoplarda özellikle bu konuya ağırlık verildiği söyleniyor. bunu bi uzmanın ağzından da duydum. hatta hatasını tlafi edebilme adına zorlayabildiği kadar geliştirerek kasa teknolojisinde iyi adımlar atıığını duydum. tabi gene de insanın kafasında soru işareti kalıyor.

• quote:

Bir arkadaşım şu ürünü almak istiyor. HP konusunda tecrübem olmadığı için sormak istedim.
    HP K1G45EA 15-r115nt

fena görünmüyor. ekran kartı çok yeterli değil. bende bi tane vardı gene 820m li. eğer oyun amaçlı düşünülüyosa biraz daha bütçesini zorlamasını tavsiye ederim.

onun dışında günlük normal kullanım için fena görünmüyor dediğim gibi. pc depo da 2.200 den 1370 düştü deniliyor. baştan aşağı hikaye tabi bu 2.200 olayı. 1370 lira iyi bir fiyat ama.

2014 yılı serilerinden olması özellikle iyi bir durum. çünkü hp nin ısınma konusunda bir sürü kişinin başına bela olmuş 1-2 serisi vardı. ama ondan sonraki üretilen laptoplarda özellikle bu konuya ağırlık verildiği söyleniyor. bunu bi uzmanın ağzından da duydum. hatta hatasını tlafi edebilme adına zorlayabildiği kadar geliştirerek kasa teknolojisinde iyi adımlar atıığını duydum. tabi gene de insanın kafasında soru işareti kalıyor.

• Sizi forumda görmek güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların fikirlerine bir çok konuda ben de katılıyorum. Özellikle HP son zamanlarda ISI konusunda hakikaten çok ilerleme kaydetmiş durumda. Tabii hala bir çok kişinin kafasında "HP ISINIR" imajı var ve bunu da yıkmak HP'nin çok zamanının alacak gibi gözüküyor. Zaten sırf bu yüzden kaliteli olan ürünlerini bile ucuz pazarlıyor ki bu safhada başka çaresi de yok gözüküyor.
    Nvidia GeForce 820M ve 8Gb Ram ve üstelik Core i5 bir işlemci ile birlikte gelmesi fiyatı da bahsedilen seviyelerde tutmak aslında oek kolay değil. Dedim ya milleti "ALIŞ'"a yönlendirip "ARTIK ISI PROBLEMİMİZ KALMADI" demenin tek yolu da bu..
    Nvidia GeForce 820M aslında giriş seviyesi bir ekran kartı olmasına karşılık beklentilerinizi yüksek değilse oldukça da iyi performansı olduğunu söyleyebilirim. Hemen her oyunu açacaktır ancak tabii ki bazılarında düşük değerlerde oynamaktan başka seçeneğiniz yok...

Bu arada bu ürünü biz de satıyoruz hatırlatırım :
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565547-hp-k1g45ea-15-r115nt-i5-4210u-8gb-750gb-156-dos.html

Saygılar...
    www.indirimkenti.com

• bende takip ediyorum bu notebook pcyi cok canlı heleki sıyah beyaz oluşu benı benden aldı:)
  • Renk farkı var, 1260 a geliyor, bunada bakabılırsın;

Hp 15-R111NT K1G38EAhttp://www.ebrarbilgisayar.com/hp-15-r111nt-k1g38ea-notebook-pmu335235
  • Ancak bu üründe ram 4 gb fiyatıda o yuzden daha düşük.
    zaten siyah beyaza hastayımm renklilerle işm olmaz :)
  • Renkler konusu tercih meselesidir tabii ki bir şey söylemek mümkün değil. Ancak tabii ki 8gb ile 4gb arasında fiyat farkı olacaktır bu gayet normal. Dİğer taraftan birisinde 500gb harddisk var diğerinde ise 750gb... Esasen çokk da büyük önem taşımıyor ama afrkı bilmek isteyenler olabilir düşüncesiyle hatırlatmak istedim.

Saygılar...
    www.indirimkenti.com
  • quote:

HP K1G45EA 15-r115nt

http://www.bulabilirim.com/hp-k1g45ea-15-r115nt-i5-4210u-8gb-750gb-15.6-dos.html

indirime girmiş.. Güzel laptop..

• aynı özelliklerde k1g38ea modeli var buna bir bakın isterseniz.
    http://www.pcdepo.com/hp-k1g38ea-15-r111nt-notebook?keyword=k1g38
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.