Beyler bilgisayarıma carbonu yükledim ama büyük bi ekran geliyo kararıyo gidiyo sonra nfsc.exe hatası veriyor falan. Ekran kartı onboard 224 mb benim laptop nx7400 1,73 1024 ram
vga 7400 go falanmı.arkadasın hp dız ustu pc sınde nvıdıa7400 var tum ayarlar medıum-low arası akıcı oynatabılıyor ama bır tavsıye shadows low olsun
Kardeş bu NFS Carbon laptopların büyük çoğunluğunda exe hatası veriyor çalışmıyor yani. Zaten read me dosyasında da belirtiyor çalışması garanti değil diye. Bende yükledim casper laptopa o da onboard vga ama anı hatayı verdi. Ama bi yolu varmı çalışmasıın onu bilmiyorum
quote:Orjinalden alıntı: xhasanx Kardeş bu NFS Carbon laptopların büyük çoğunluğunda exe hatası veriyor çalışmıyor yani. Dizüstünün ekran kartı İntel ise öyle hata verir. Ama dizüstünün ekran kartı Nvidia ya da ATİ ise oyunun çalışma olasılığı var.
resimde ki işlemci ile Carbon veya most wanted oynarmı ?? http://img141.imageshack.us/img141/1192/pccu8.jpg
quote:Orjinalden alıntı: ugrvw fx5200 de ayrıntı olmaz ama takılma olmadan oynanabilirmi? low ayarda oynarsın ;)