Bildirim
HP NX8220 DRİVELOCK HDD BAY PASSWORD ACİL YARDIM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ÜSTADLAR KİMSENİN BİLGİSİ YOK HERHALDE.TEK ÇARE DİSKİ DEĞİŞTİRMEK.HP BİLE ÇÖZEMEDİKTEN SONRA.. -
benin hardik yadı yenisini taktım busorunu veriyor Hp - Compaq drivelock HDD bay password
yarın sana cevab yollarım
Hi there with the 1790 error goto the WD web site and download the patch fix for your hard disk. with the CD ROM you can do two things one run a anti-virus sofeware you may have a sampo or a form virus if it not that then go to http:\\www.compaq.com/support there you can download and update you ROM VERION just look for deskpro 2000 ROMPAQ.
hope this helps you out got to go and party now Happy Christmas psmith14. :-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asala47 -- 24 Şubat 2008; 21:59:02 > -
merhaba arkadaşlar bu laptopların yapmaa başladığı genel bi sorun hdd ye şifre koyuyor kafasına göre hp vea diğer markalarla görüştüğünüzdede cihaz öyle durduğu yere atmaz canım kendi kendine yapmaz gibilerinden garip bir tavır sergiliyorlar işin ilginç ratafı kesinlikle bilgileriniz gidiyor yeni hdd alın takın diyorlar benimde başıma geldi bu olay acer trvelmate 4104lci model bir laptopum vardı bir gün bende o mesajı gördüm ve dünyam karardı ama 3 hafta sonra acerin bile bana dediği hdd yi at yenisini tak kesinlikle ulaşamazsınız bilgilerinize lafı tarih oldu evet arkadaşlar drivelock şifrelerini aynen çözüyorum bilgilerinize zarar gelmeden yada şifre iptal edilip hdd tekrar kullanılabilir makul bir fiyat karşılığında ilgilenen olursa bana mbkilimci@gmail.com dan ulaşabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X