Şimdi Ara

Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz [İndirim Sona Erdi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
4
Favori
18.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2070 Max-Q olması üzücü. Testlere baktığımda 2060 115W'ın daha performanslı olduğunu gördüm. Belki 8 GB VRAM'in artısı olur bazı oyunlarda. Onun dışında 2060 alanların üzüleceğini zannetmiyorum. 14 bin TL edecek bir ekran kartına sahip değil.

HP'nin bu amatörlüğü affedilmemeli,DH ruhuna aykırı tavırlar görüyorum. normalde fiyat hatası olduğunda alıp dava açan insanlarla doluydu burası. Şimdi de olsun varsın diyorlar. Neyse memnunlarsa sıkıntı yok,ben tonla laf ederdim bu beceriksizliklerinden dolayı.

Tabi asıl suçlu Nvidia. Mobil ekran kartı konusunda berbatlar. Bir ekran kartının yüz farklı çeşidi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede gördünüz? Ben bizzat 2 cihazı Microsoft Flight Simulator 2020 ile karşılaştırdım yan yana, 2070 Max-Q olan bu cihaz 2060 115w. olan MSI GL65’ten %10’a yakın daha fazla performans verdi, anlık frame düşüşleri de olmadı en yoğun yerinde...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski mimari oyunlarda fps yakın olması muhtemel fakat Jarrod'un testlerinde genel olarak %6 2070 Max-Q daha performanslı
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    VRAM'den dolayı olabilir. Diğer oyunlarda nasıl?

• Beyazhardal kullanıcısına yanıt
    Hocam teste baktım fakat 115W'lık rtx 2060 kullanılmıyor. Nvidia yüzünden müşterilerin kafası karışıyor sürekli.

Elektroboost (110W RTX 2060) ile daha da güçlü oluyor. Ben ne olup bitiyor anlamıyorum. Nvidia kadar lanet bir firma yoktur herhalde.

Y540'ta 90W 2070 max-q varmış. Bunda ne var acaba? 2070 Super 90W olduğu yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 26 Ağustos 2020; 15:9:33 >

• 2020 Rtx 2060 lar(Refresh) 115 Watt diye biliyorum ben
  • Beyazhardal kullanıcısına yanıt
    Maalesef değil. 115W çoğu laptopta yok. Genelde 90W'lar ve bazıları 110W'a kadar boost oluyor.

• buradaki satışı arttırmak amaçlı gittiden fiyat yükseltmişler sanıyorsam. Bide burda düzgün bi açıklama yine yapılmamış aslında firmaların böyle ürünler sattıklarında geniş kapsamlı özelliklerini yazma zorunluluğu getirilmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanem92 -- 26 Ağustos 2020; 18:24:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uysal1001

180 tl civarı ekstra 1 yıl garanti çaksın alanlar.
    Tekrar sormak isterim, bu işlem nasıl yapılıyor?
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Üzerine 10 daha koyup şunu alcıların yorumlarını dikkate almazsak daha iyi olur. Gerçekten bu kur ile iyi fiyata, çok güzel bir cihaz aldınız. Güle güle kullanın.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Ben de konu için size teşekkür ederim, vesile oldunuz, sayenizde... :)

9.799₺’ye bu cihazı satın aldım sabah. Elimde fazladan ssd disk olduğu için depolama sorun değildi. Çok acil ihtiyaç yoktu ancak kura göre fiyatın uygun olduğunu düşündüğüm için aldım, konudaki cihaza göre f/p oranı daha yüksek bence.

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Gömülü 3 Hücreli Li-Polymer Pil (3S1P 4100mAh / 46.74WH) 180W - 19.5V / 9.23A böyle bir pil ve adaptör zayıf olmuyor mu tam bilgim olmadığı için söylüyorum
  • kanem92 kullanıcısına yanıt
    Çok az maalesef. Ben o yüzden almaktan vazgeçmiştim.

Detaylı bilgim yok ama incelemelerde 4-5 saat arası gittiği belirtilmiş, bana yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

9.799₺’ye bu cihazı satın aldım sabah. Elimde fazladan ssd disk olduğu için depolama sorun değildi. Çok acil ihtiyaç yoktu ancak kura göre fiyatın uygun olduğunu düşündüğüm için aldım, konudaki cihaza göre f/p oranı daha yüksek bence.

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/
    Omen in 2060'lı versiyonunu 11400 civarına alanlar oldu. Kıyaslanacaksa onunla kıyaslanmalı. O da 2020 refreshed tam mobil sürümü idi yanılmıyorsam.

2060 ile 2070 MaxQ nun performans benzerliğinden ötürü karşılaştırmak mantıklı değil. 2070 in adı bile geçse fiyat çok artıyor. İkinci el değeri, +2gb vram ve cüzi miktar performans farkına 700-800 TL değer mi değmez mi, mesele bu değil.

2060'lı olan Omen varken Monster'a bu parayı vermek hiç mantıklı değil. Fazladan 750 Gb pcie ssd, batarya kapasite farkı bile fiyat farkını rahatlıkla kapatıyorken marka değeri, malzeme kalitesi, ikinci el değeri gibi unsurlar düşünüldüğünde Omen avantajlı çıkıyor. Keza Monster'ın ekran renk yelpazesi de verdiğiniz linkte yazmıyor gördüğüm kadarıyla. O da maliyeti ciddi etkileyen bir unsur. Ha, ekran boyutu da fiyatı artıran bir etken ancak benim için direkt eleme sebebi mesela. Bu ürünün varsa 15 inç olanı, adil kıyaslama için o cihaz konu edinmeli.

Burası şahsi fikrim; kağıt üstünde aynı özelliklere sahip Monster'ın bu fiyat aralığında 1500 TL gibi bir avantajı olması gerek, ki o fiyat farkından fazlası Hp'de var.

Tabi bir de haberiniz var mı bilmiyorum, Hp nin 480 TL para iade kampanyasını da dahil etmelisiniz fiyata.

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    4-5 saat gidiyorsa iyi,hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan fiyat tekrardan 13bin bandına gelmiş bu fiyatlarda çok güzel oyun yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanem92 -- 27 Ağustos 2020; 18:27:47 >

Görüşünüze saygı duyuyorum ama sizinle aynı fikirde değilim, ekran özellikleri de aynı 72% NTSC, 300 nits ve griden griye 3 ms. Ek olarak 480₺ iade kampanyasından haberim var ancak herkesin elinde eski bir hp bilgisayar yoktur muhtemelen.

vay arkadaş ya başlığı şaşkınlık ve üzüntü ile bazen de gülerek okudum. Ben kafada hp yi numpad olmadığı için elemştim ama ekran kartı 2070 super maxq çıksaydı direkt alırdım herhalde. Monster yerine Lenovo yu almak daha mantıklı geliyor. Alırsan hocam bi haberdar et beni nolursun.
  • Hepsiburada RTX 2070 diye satılan ürünü canlı destek ekibine sorduğumda ürün kodunun yanlış olduğunu 2060 lı cihaz olduğunu söylediler. Bende bilgileri en kısa sürede güncellemelerini rica ettim.

İnsanlar zorluklarla para biriktiriyor heves ediyor alıyorsun cihazı elinde al sana 2060. Var mı böyle bir şey ya sinir oldum :/

Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz  [İndirim Sona Erdi]

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.