Şimdi Ara

Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz [İndirim Sona Erdi] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
4
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım dolar uçuyor üstteki modeli sipariş geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 28 Eylül 2020; 13:30:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon 12.000'den satmış:

https://www.amazon.com.tr/dp/B08G8VYPK5

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Amazon 12.000'den satmış:

https://www.amazon.com.tr/dp/B08G8VYPK5

Siz kaçtan almıştınız? Max-Q performansı normal modele göre çok farkediyor mu? Genel tecrübeleriniz nedir paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün akşam bende aldım amazondan hayırlısı olsun ödemek nasip olsun ;))

yanlız adam akıllı bir inceleme bulamadım ;(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 13 Ekim 2020; 20:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

dün akşam bende aldım amazondan hayırlısı olsun ödemek nasip olsun ;))

yanlız adam akıllı bir inceleme bulamadım ;(

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 11.999'dan satılanı aldıysanız şu ana kadar ki en iyi fiyatı yakalamışsınız demektir. 480 lira da HP iadesi var başvuru yaptıysanız, yapmadıysanız aldıktan sonra kabul edilmiyor ama...

Bu arada 335 TL. karşılığında garantinizi 1 yıl uzatabilirsiniz HP'yi arayarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Ekim 2020; 14:21:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISherpa

Siz kaçtan almıştınız? Max-Q performansı normal modele göre çok farkediyor mu? Genel tecrübeleriniz nedir paylaşabilir misiniz?

Alıntıları Göster

Ben 12219'a mal ettim, 12699-480 olarak...

Normal RTX2070 kullanmadım ama normal RTX2060 kullandım, RTX2060'a göre bariz daha performanslı.

Genel olarak çok memnunum cihazdan, özellikle bu güçteki cihazlar inanılmaz kaba ve ağır oluyor, bu cihaz çok kibar, sade ve şık.

Daha önce de yukarıda bahsettiğim gibi ses ve ısıyı kontrol altına almak için işlemci güç limitleri ile biraz oynayıp düşürmek lazım, bu kalibredeki hiç bir cihaz bunu yapmadan olmuyor, marka model bağımsız bu arada bu işlem.

Şimdiye kadar yaşadığım tek sorun, RAM'i 2x16 32GB. Patriot Viper Steel Series RAM kiti ile upgrade etmiştim. HP Omen serisi laptop'lar BIOS'da XMP ayarı olmadığı için XMP profillerini desteklemiyor, hala 3000Mhz. XMP profili olan RAM'lerimi 2666Mhz.'de kullanmak zorundayım. Bugün yeni BIOS'u belki XMP desteği gelmiştir umudu ile yükledim ama maalesef sonuç aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Ekim 2020; 14:14:48 >

• Arkadaslar Bunu aldim ben. henüz kargoya verilmedi. Lutfen bana bir akil verin iade etmek istiyorum. Edeyim mi? Numpad yok. 2.5 sata ssd takamam nvme destekli. ve ekrani iyi değil diyorlar. 10750H/ 2070 MaxQ versiyon HP iade ile birlikte 11.520 ye geliyor. Kafam cok karisik ve aklim hep Acer predator helios 300 de. amazon. uk den 2060 li versiyonunu aynı fiyata alabiliyorum fakat garanti iade vs söz konusu değil... Fikirlerinize ihtiyacım var dostlar.

• Ve nvidia 3000 serisini beklemeliyim? gelirse daha mi pahali olacak bunlar

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt

bence hp daha iyi bi tercih özellikle acer yurtdışından gelcekse. ekranı kötü diyen görmedim ben en fazla daha parlak olabilirdi vardı. bende 2060lı olanı var baya memnunum ukden getirtmeye değmez bence o laptop. kurun durumu bariz. 3000 serisi aynı segment laptoplar 18k 19k olursa çok şaşırmam. belli olmaz bir gece yeni vergi bile çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resatbulutt

bence hp daha iyi bi tercih özellikle acer yurtdışından gelcekse. ekranı kötü diyen görmedim ben en fazla daha parlak olabilirdi vardı. bende 2060lı olanı var baya memnunum ukden getirtmeye değmez bence o laptop. kurun durumu bariz. 3000 serisi aynı segment laptoplar 18k 19k olursa çok şaşırmam. belli olmaz bir gece yeni vergi bile çıkabilir.

Haklısın dostum, peki numpedin olmayışı seni etkiliyor mu sifre tc vs girerken atıyorum? birde ısınma sorunun varmı ve en önemli merak ettigim 3000 serisi geldiğinde gerçekten 2000 serisinin fiyatlari düşer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 15 Ekim 2020; 2:51:12 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim alamayan herkese almayı nasip etsin.

Maalesef HP idadesi diye birşeyden haberim yoktu onu kaçırdım Acer bi notebook alacaktım hepsi buradan amazonu bekliyeyim dedim indirimi ve bunu görünce de bunu aldım Acer 17.3 ekrankiydi sadece onun için istiyordum bunun donanımı daha güçlü görünce bunda karar kildim hiç dusunmedim bile

Hepsi buradayi kontrol eder misin aradığın cihaz orada aynı fiyata var

hayır alıştım bi kaç haftada. throttle stop açınca fan çalışmıyor bile oyunda falan da aşırı ısınma olmadı ama maxta fanlar gerçekten gürültülü oluyor. hocam burası Türkiye hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor 1050 1060 li laptop lar satılıyor hala neredeyse 1660 ve 2000 serisiyle aynı fiyata :).

Hocam beğenmediyseniz takas edelim  bende Legion 5 (I7 10750H RTX 2060) var numpad,2.5" sata var. Ekranı konusunda bir şey diyemem ama IPS %100 sRGB.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality

Haklısın dostum, peki numpedin olmayışı seni etkiliyor mu sifre tc vs girerken atıyorum? birde ısınma sorunun varmı ve en önemli merak ettigim 3000 serisi geldiğinde gerçekten 2000 serisinin fiyatlari düşer mi?

Alıntıları Göster

Arkadaşım bütün konulara aynı şeyi yazmışsın hangisine cevap vereceğimi şaşırdım valla.  

NumPad çok önemli ise yani aktif kullanıyorsan zaten almazdın bu cihazı, ha arada sırada sadece lazım olduğunda kullanıyorsun belli ki, bunun için de 50 liraya wireless NumPad'ler var 1 tane alırsın pırıl pırıl kullanırsın, ben öyle yaptım. Ayrıca zaten 15 inch laptop'ta NumPad olmaması gerekir, olur ise klavye tuşları çok küçülür.  

Acer ile HP karşılaştırılamaz bence...

Çok güzel bir fiyata almışsınız, güzel günlerde kullanın. Ha yine de ben bunu istemiyorum derseniz sakın iade etmeyin, aldığınız fiyata buradan alacak çok kişi çıkar, buraya yazın, birinin işine yarasın bari...  

Bu ülkede hiç bir şeyin fiyatı düşmez, ancak sizin yakaladığınız gibi anlık kampanya olur, şanslı olan alır...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 15 Ekim 2020; 10:52:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Hocam beğenmediyseniz takas edelim  bende Legion 5 (I7 10750H RTX 2060) var numpad,2.5" sata var. Ekranı konusunda bir şey diyemem ama IPS %100 sRGB.

olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Arkadaşım bütün konulara aynı şeyi yazmışsın hangisine cevap vereceğimi şaşırdım valla.  

NumPad çok önemli ise yani aktif kullanıyorsan zaten almazdın bu cihazı, ha arada sırada sadece lazım olduğunda kullanıyorsun belli ki, bunun için de 50 liraya wireless NumPad'ler var 1 tane alırsın pırıl pırıl kullanırsın, ben öyle yaptım. Ayrıca zaten 15 inch laptop'ta NumPad olmaması gerekir, olur ise klavye tuşları çok küçülür.  

Acer ile HP karşılaştırılamaz bence...

Çok güzel bir fiyata almışsınız, güzel günlerde kullanın. Ha yine de ben bunu istemiyorum derseniz sakın iade etmeyin, aldığınız fiyata buradan alacak çok kişi çıkar, buraya yazın, birinin işine yarasın bari...  

Bu ülkede hiç bir şeyin fiyatı düşmez, ancak sizin yakaladığınız gibi anlık kampanya olur, şanslı olan alır...  

Alıntıları Göster
    valla dostum kusura bakma canım cok sıkılmıştı her yere yazayim dedim.

Birde acer ve Hp kiyaslanamaz bence dedinya Hp cok dahami berbat durumda Acer karşısında o kısmı tam anlayamadım :)

• bilonemsi kullanıcısına yanıt
    dostum o model i5 ve 256 Gb ssd ve rtx 2060 modeli.

İkisinin de destek telefonlarını bir arayın da farkı görün. :)

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Anladım mesajı :) aceri aramadm. ama Hp berbatti onu biliyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.