Bildirim
Hp omen laptop bios pilini bulamıyorum.. Acil yardım..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam laptopun bataryası bios pili işlevini görüyor. Bios pili yok yani. -
Hadi ya... Ya bios şifresi koymuşum bilgisayara ilk satın aldığım zaman. Şimdi kendi recoverysi yerine usbden uefi format atmak istiyorum ama usb den başlamıyorum. Bios şifresi istiyor. Bir şansımı deneyecektim.. -
Pili söküp bekle. Sonra tak. Silinmesi lazım.quote:
Orijinalden alıntı: sky_35
Hadi ya... Ya bios şifresi koymuşum bilgisayara ilk satın aldığım zaman. Şimdi kendi recoverysi yerine usbden uefi format atmak istiyorum ama usb den başlamıyorum. Bios şifresi istiyor. Bir şansımı deneyecektim.. -
Bakalım 1 saatdir duruyor böyle. İnşallah silinir. Silinmez yapılabilecek bir yöntem var mı acaba. -
Tak hocam, silinmiş olması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: sky_35
Bakalım 1 saatdir duruyor böyle. İnşallah silinir. Silinmez yapılabilecek bir yöntem var mı acaba. -
Hocam işe yaramış mıydı ben de biosu modladım bir kaç ayar yapmak istiyorum ama boot edemez hale ya da biosa giremez hale getirmekten korkuyorum..
-
Hocam merhaba, HP dışında bir başka marka var mı 50 liralık Bios pilini koymayıp ana batarya üzerinden bu işlevi sağlayan acaba? İlla ki vardır.
Batarya ölünce insanlar ne yapacak, yenisini bulmak hem çok zor hem çok pahalı. Devamlı prize takılı halde tutmak belki bir yol ama o da kesin çözüm değil. Şahsen midem bulandı bu durum karşısında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Mart 2024; 19:48:44 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- bios şifresini unuttum
- oyun oynarken pc kapanıyor
- nokia güvenlik kodu
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- bilgisayar otomatik kapatma
- silinen dosyaları geri getirme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- udf dosyası nasıl açılır
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X