Şimdi Ara

Hp pavilion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün teknoloji marketlerde bir üründe indirim vardı sizce bu ürün nasıl HP Pavilion DV6-2060ET model

• kullanım amacınız ne söylerseniz daha yardımcı olabilriz.mesela çok oyun oynuyorsanz ekran kartı daha iyi olan modellere de bakabilrsiz.gt230m hd4650 ayarlarında bir kart.şimdi hd5650 ler çıktı notebook ta fakat hp de de o model ekran kartı olan notebook yok
  • Teşekkür ederim özelden yazdım bakarsanız sevinirim
  • hocam özelden birşey gelmemiş :S
  • Okundu yazıyor yeniden yollayım mı
  • olur ama okumadım ben bişi çok özel değilse burdan da yazabilrsnz
  • Ben çok oyun oynamam işim gereği nette çok bulunuyorum vede office kullanıyorum.Birde birşey sormam mümkünmü bu modlde ki ekran kartı ile hp nin ekran kartı aşağı yukarı aynımı onu öğrenmem mümkünmü ASUS N61JQ160DV CORE i7 720QM 1.6GHZ 4GB 500GB 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yidar -- 27 Şubat 2010; 20:57:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    HP Pavilion G6 2104ET
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yidar

Ben çok oyun oynamam işim gereği nette çok bulunuyorum vede office kullanıyorum.Birde birşey sormam mümkünmühttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=417454 bu modlde ki ekran kartı ile hp nin ekran kartı aşağı yukarı aynımı onu öğrenmem mümkünmü

hyr çok dha üstün bir kart bnce hp yerne asus çok çok daha mantıklı olur hocam ama oyun oynamıcaksnz da bu kadr yüksek modellere gerk yok açkçası 1400-1500 liraya da işinzi görecek notebooklar war

• Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yidar -- 27 Şubat 2010; 21:33:24 >
  • hcam yalnz daha stooklarda yokmş o göstediğin sitede habern olsn.stoğa girince fiyat değişebilr yazıo dikkat et
  • Ama ön sipariş verirsem fiat değişimi bana yansımayacakmış.Ama artık ben hp aldım sanırım hp almakla hata ettim diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yidar

Ama ön sipariş verirsem fiat değişimi bana yansımayacakmış.Ama artık ben hp aldım sanırım hp almakla hata ettim diye düşünüyorum

hyrlıs hcam ya boşwer hp de güzeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.