Şimdi Ara

HP Pavilion 15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP pavilion laptopum var. Windows update sirasinda coktu 3F0 hatasi almaya basladim. Direk HPyi aradim ne yapabilirim diye. Telefonda dedikleri her seyi yaptim sorun harddiskte degilmis System Recovery cokmus. Bana gecen carsamba aradiklarimda en fazla 10 gun icerisinde recovery DVDsinin gonderilecegi soylendi. Servise gonderilecek bie durum yokmus. Bugun 3.kez siparis takibi hakkinda e-mail attim ve her seferinde siparis islemleri baslatilmistir diye cevap aldim. Baska cozum yolu yok mudur ? Bilgisayarciya gotursem yapabilirler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardiiim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++++

• Şimdi PC ni bilgisayarcıya götürsen normal format atacak, HP nin sana gönderdiği DVD den kurarsan orjinal lisanslı yazılımını ve sürücülerini kurmuş olacaksın. çok fazla sürmeden gönderiyor zaten, bilgisayarcı üste para alacak, ancak o dvd ile başlattığın zaman yönergeleri izlersen kurulumu çok rahat bir şekilde kendin yapabilirsin... burada yorum sana kalmış...
  • Beklemek iyi bir secim. Tesekkurler ilgilendigin icin

• bilgisayarciya goturdum windows8 cip uzerine bagli oldugu icin dokunamayiz fakat windows 7 kurulabilir dedi olma ihtimali yuksek midir?

• ++++++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqR07

++++++

Artık günümüzde bazı markalar windows 8 yükleyip kilitliyorlar bilgisayarı yani bios a girip kilidi kaldırmadan sistem yüklenmesi başarılmamaktadır.

Ki ben yaptım bizzat, kilidi kaldırdım windows 8 i sildim ve windows 7 kurdum bir müşterime.

Fakat burada bir problem mensup ki, o windows 7 yi kurunca sürücülerin çoğu uyumsuz oldu.

Yani tamamen windows 8 ile entegre edilmiş bilgisayarlar bu yeni nesiller.

Sonuca gelirsek, hiç bir müdahalede bulunmayın bulundurmayın bilgisayarınıza,

size gönderecekleri dvd yi sabırla beklemenizi öneririm.
  • tamam o zaman tesekkurler

• Ben win8 e bir türlü ısınamadım niyese hiç stabil deil asus k55vj-sx077d laptobuma win7 bastım intel ssd mevcut çok stabil çalışıyor.
  • aynen windows 8 kullanissiz geliyor bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.