Şimdi Ara

HP Pavilion 15-AW003NT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-aw003nt-amd-a10-9600p-2-4ghz-3-3ghz-16gb-1tb-8gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-x5w84ea-p-BDX5W84EA

Merhaba arkadaşlar. Bu bilgisayardan kullanan birileri var mıdır ki? Böyle Photoshoptur, Cubasedir o tarz programları kaldırabilecek bir bilgisayar mıdır? AMD olması vs sıkıntı yaratır mı ki. Ve kasası plastik midir bunun?

• Bende alicam karar verdim. Bakalım nasıl çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende araştırıyorum bunu, FHD olması ve fiyatı güzel. AMD olmasından dolayı fşyat makul sanırım. Varmı alan yada yorumlayabilcek biri?
  • apu bir pc bu fiyata daha iyi makineler bulunur 950m li hp olmasıda düşündürücü ısınma ses vs.

400 tl daha verip bu alınmalı bence

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-xx147d-pmu401262

gerek işlemcisiyle gerek ekran kartıyla o hp yi alıp tokatlar kaldırır bida tokatlar yatırır.
    6700hq
    gtx950m
  • HP PAVILION SILVER 15-BC004NT ben bundan aldım.
  • işletim sistemide freedos alirken onuda değerlendirmek lazım
  • Bilgisayarı inceleme fırsatı buldum,kasası çok sağlam bir bilgisayar değil açıkçası..Yeni bir bilgisayar,ancak başka bir forumda alan kişinin iade ettiğini biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [Vampir] kullanıcısına yanıt
    a8 işlemci ve r5 ekran kartıyla kuzenim çatır çatır gta 5 oynarken ne gerek var söylediğin ekran kartı ve işlemciye o kadar para vermeye tartışılır. ben kendi kullanım açımdan söylüyorum yeni çıkan ilgimi çeken oyunlar oynatsa yeterli. ayrıca gaming bilgisayar değil evet i7 hq!nun yanına da yaklaşamaz evet ama söylediğin sistemin yapacağı çoğu şeyden geri kalmaz bu bilgisayar.
  • Santiago Bernabéu kullanıcısına yanıt
    Dostum isteyen istediğini alır ben sadece 400 tl daha verip daha iyisinin alınabileceğini ve bunun o parayı hakedeceğini söyledim. Sen tamamen yanlış girmişsin olaya anlamadan.

Öncelikle aklınızda bulunsun tabiiki r7 440m ile gta 5 oynanır ama gtx 950m in performansının yakınından bile geçemez gTx950m r7 440m den 2 kat daha güçlü bir karttır. Neredeyse her oyunda 2 katı fps verir hatta bazı oyunlarda daha fazlasını. Arkadaş photoshop kullanıyorum demiş photoshop ekran kartından ziyada işlemci kullanır ne kadar güçlü işlemci olursa o kadar iyidir. Gerek bundan sonra kullanacağı programlarda gerek ilerde kullanacağı programlar için a8 işlemci yetmeyebilir.
    Ve r7 440m yeni oyunların (2015 ve sonrası) neredeyse hiçbirini akıcı oynamak için yeterli değildir. Oynarsın oda low ayarlarda 1360x768 çözünürlükte. Onda bile akıcı olmayabilir.

Lütfen bundan sonra anlamadan dinlemeden ve yorum yazmayın. Araştırın.

İşlemci a8 değil a10. photoshop için hayli hayli yeterli olacaktır. Senin bahsettiğin bilgisayar batman arkham night!ı ultra ayarlarda bahsettiğin fpslerde açsında görelim. Başlıktaki bilgisayar normal oyun ve günlük kullanımda daha iyi performans verecektir altına imzamı atarım.
  • Santiago Bernabéu kullanıcısına yanıt
    Ben zaten sadece photoshop için dememiştim bu işlemciyi ilerki kullanacağı programlar için. Bu 1 kardeşim
    Batman arkham felan demişsin bu nerede çıktı ben öyle bir şey iddaa etmedim amd ekran kartının performansının 950m den daha düşük olduğunu söyledim bu da gerçek. Na buda 2
    Normal oyundan kastın ne kardeşim 950m 440m den her türlü her oyunda daha iyi performans verir.(Optimizasyon olayı felan yoksa oda en fazla 1-2 oyun) Bu 3
    Günlük kullanımda birtek ısınma ve şarj süresi bakımından senin dediğin pc daha iyidir oda güç tüketimiz daha az olduğundan. 6700hq performans işlemcisidir çok ısınır güç tüketimi fazla olabilir ve bu olayda 14nm işemcilerde baya azaldı o bakımdan sıkıntı çıkarmaz 6700hq. a10(15w) 6700hq(45w) bu arada. Buda 4 kardeşim.

Monster abra a5 v7.1 kullanıyorum 6700hq. Isınıyormu ısınıyor evet ama bu işlemciye göre normal hatta bazı oyunlarda buz gibi pc. Hp nin genel olarak soğutmasının iyi olmadığınıda biliyoruz( Yine yanlış anlaşılmasın genel olarak söyledim çevremdeki ve netteki bir çok kişi pc sinin çok ısındığını söylüyor) Hp kullandım hatta şuanda yanımda hp laptop var kardeşimin oyunlarda ateş atıyor.)

İyi forumlar lütfen bilmeden arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim . Tekrarlıyorum ben sadece 400 tl daha verilerek daha iyisinin alınabileceğini söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 6 Eylül 2016; 9:23:27 >

400 tl az bi rakam değil a10un içindeki dahili r5 ekran kartıyla beraber çalışacağıiçin r7 yine senin söylediğin 400 tl fark sadece işlemci için geçerli olacaktır. değer mi değmez mi herkeskendi açsından karar verir bence değmez.
  • Buradan almış olduğum HP dv6 core i7 2670 ve amd 6770m'li laptopı dün sattım.
    Yerine başlıktaki HP nasıl olur kullanan var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.