Şimdi Ara

HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
18
Favori
20.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keterek

Arkadaslar uefinin nasil kurulacagini buldum egerki legacy disabled iken flashi gormuyorsa secure boot kismini enabled yapmalisiniz secure boot kismini secemiyorsaniz altta hp default key gibi birsey vardi onu secin devaminda secure boot kismi acilacak enabled yapin kaydedin ve cikin

rufusla usb oluşturdum dediklerini yaptım siyah ekran f2 diagnostik diye bişey çıkıyor. ayarları düzeltiyorum tekrar pc açılıyor. ama uefi kurulum olmuyor sebebi ne olabilir.

bende buldum arkadaşlar rufusdan usb oluştururken disk bölüm düzeni olarak bios yada mbr için uefi bölüm düzenini seçince boot menude direk uefi kurulum için belirlefiğiniz flas yanında uefi kurulum bilgisi ile çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcan81 -- 26 Ağustos 2016; 20:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgocokon

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

Tabii ki de warez tripod olsaydı evde öyle çekecektim :D
    Ayrıca buraya yazayım laptopun beğenmedim yanlarını,
    -Fan biraz hızlı çalışıyor ama rahatsız edecek şekilde değil.
    -Windows 7 ve Windows 8.1 driverlar için uyumsuz galiba
    -Güç soketi fareyi koyduğumuz yer olan sağ tarafta kablolu fareniz varsa rahatsız olabilirsiniz.
    -Klavyede touchpadi devredışı bırakacak kısayol yok denetim masasından ayarlıyorsunuz.
    -Kasa hafif olduğundan düşerse umudunuzu kesin :D
    -SSD Slotu olmaması
    En beğendim yanları:
    -Nvidia GTX960M 4 GBLIK versiyonunun kullanılması.
    -Sistemde zerre kadar ısınma olmaması (herkes ısınır diyordu ben de şaşırdım :D)
    -Ekranı en çok sevdiğim şekilde hayalimdeki gibi geldi IPS FULL HD LED gerçekten baya kaliteli görünce anlayacaksınız.
    -DDR4 ram ile gelmesi harikulade bir hız katıyor.
    -7200 RPM Harddisk kullanması sevindirici bir şey dosya taşırken donma kasılma olmaması gerçekten güzel.
    -Webcam'i harika baya bir harika bir tek Windows 10'da çalışıyor çünkü driver daha aşağısına yok.
    -Veee Işıklı klavye :) Gece akıyor resmen kullanınca anlayacaksınız.

Bu yorumlarım kişiden kişiye göre değişebilir elbette fakat alacaksanız bir bakın yazdıklarıma ona göre alın derim.

Coguna katiliyorum kardesim ama ssd slotu var bak yazmistim yanlis bilgilendirmeyelim insanlari daha yeni ssd taktim
    Bu mesaja eklenen görseller:

HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos

128 gb samsung ssd aldım kasayı baya zor açtım neyse ssd yi taktım fakat son kısmına vida ne ssd paketinden nede notebbokun içinden çıkmadı öyle bıraktım kasayı kapattım sorun olurmu sen nasıl çözdün bunu...

• Sizde de laptop çalışırken ufak bi cızırtı geliyor mu? Bide benim kapağı kapattığımda uyku moduna giriyor sonra kapağı açtığımda uyku modundan çıkmıyor. Power tuşuna basınca da çıkmıyor. Bilgisayarı komple kapatmam gerekiyor.
  • uefi kurulum sonrası bilgisayar windows logosu yerine hp logosu ile açılıyor ve eger bir eposta hesabı ile kullanmadıysanız masa üstü hp logosu göründüğü andan itibaren 9-10 saniye sonra geliyor. tabi ssd ile beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcan81 -- 26 Ağustos 2016; 22:41:07 >
  • arcan81 kullanıcısına yanıt
    Uefi kurulumlarda açılışta Windows yazmaz Cihazın markası yazar yani sıkıntı yok herşey yolunda. Bende Asus a yapmıştım açılışta o yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyeden bir tuşa basınca touch pad çok kısa bir süre çalışmıyor. Smart sense kapattım olmadı, fakat synaptics silince düzeliyor fakat bu seferde fonksiyonları çalışmıyor. Bu tip sorun yaşayan varmı?
  • arcan81 kullanıcısına yanıt
    uygun vida vardı bende sende ne olur ne olmaz bir vida tak sıkıntı çıkmasın sonra
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    sen söyleyince farkettim bende klavyeden sonra 0.5 saniye falan touchpad çalışmıyor yazarken kullanılmıyor ama sorun olacağını düşünmüyorum
  • s.a beyler integra bilgisyara gittigidiyorda 2740dan satıyodu şuan en ucuz buldugum 2880 dahada ucuzunu bulan varmı ??? varsa atarsa makbule geçer bayram gibi bnde laptop alcamda bunu almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • World kartın varsa en ucuz gittigidiyor 2770 ti yoksa 2900 a hepsiburada var

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgocokon

uygun vida vardı bende sende ne olur ne olmaz bir vida tak sıkıntı çıkmasın sonra

vida yı ne diye arayım yada isteyim ölçüleri yada standartları nedir?
  • Berkan442nn B kullanıcısına yanıt
    hocam onun linkini atarmısın gitti gidiyordakini
  • Şimdi baktımda ürü satıştan kaldırılmış ordan.Zaten sınırlı stoktu bittiği için sanırım bi bakim ucuzu varsa atarım link

• http://www.sanalmarketim.com/hp-x8m23ea-pavilion-15bc010nt-core-i56300hq-8gb-1tb-gtx960m-4gb-156-full-hd-ips-freedos-canta-hediyeli/p_64206/ en ucuz burası sanırım mobildeyüm pek bakamadım hepsiburada gtitttigidiyor satmıyo şuan n11 .comdaki 2880 likte yok sanırım ister bekle stoklara gelir belki

• Hepsiburadadaki satıcı da "Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır." yazmış yakında orada satışa yeniden açılacaktır fiyatı 2899 tl ydi ama aynı fiyattan satarlar mı bilmiyorum.
    http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-bc010nt-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-3-2ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-bd602354
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentist1976

merhaba cihaz bende var 1hafta önce aldım.. var olan diskini sandisk 256 gb ultra ile değiştirdim.( cihaz ssd olmadan çok ağır kalıyor) ayrıca. windows 10 pro(orjinaldir..) aldım.. cihaz oyun konusunda 10 numaradır.. sorunsuzdr
    çift fanlı ısınma problemi yok....

cihazı satıyorum.. macbook almaya karar verdiğim için satıyorum
    cigaz 2800 e alınmı. ek harcamalarla 3150 tl ye malolmuştur
    pazarlıksız 2500 e satıyorum orjinal hp çantası . faturası (hp türkiye garantili).. harici dvd player i tamdır..
    ilgilenen arkadaşlar için satış adersim

Dr.osman keskin
    güvenler ağız ve diş sağlığı polikliniği
    yukarı dudullu mah.alemdağ cad.no:726 kat:1 ümraniye
    cihazı sadece adresimde satıyorum..
    ARKADAŞLAR SADECE ADRESİMDE ELDEN SATIYORUM VE PAZARLIKSIZ FİYATTIR...
    ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz

hekimim kolay gelsin:) ben ürünü almak istiyorum ama bir sıkıntı yoktur değilmi biraz emptai yapın ciddi alıcıyım teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kazikci Vatan 3000 liraya i7lisini satiyordu degil mi? Simdi 3600e cekmis de...

• tolgocokon kullanıcısına yanıt
    hp uzaktan bağlantı ile eski bir driver yükledi ve sorun çözüldü şimdi ikiside aynı anda çalışıyor oyunlarda dahil
  • Arkadaşlar pcnin arkasındaki delikler hopörlör tarafı şu sağ alttaki gtx ve i5 yazan yer ısınmış durumda sadece 5 fk nrte baktım sonra görüntü bağdaştırıcılarında vs windows temel görüntü şrysi yazıyor sağ tık pıca nvidia denetim masası denen biş yok

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.