Şimdi Ara

HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
18
Favori
20.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aldim, ekran karti agir basti i7 islemci yerine. Cok oyunda oynamam ama yinede aldim. Bozulan ,miadi dolan tum bilhisayarlarim ekran karti bozuluyodu, bu seder iyisi olsun desldim. Hadi hayirlisi.
    5 yil goturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vatanda satılan i7 li model ile hepsi burada gg ve diğer mağazalarda satılan i5 model arasındaki fark işlemci ve ekran kartı boyutundanmı ibaret? Kasa fan sayısı herşeyi aynımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkan442nn

Arkadaşlar vatanda satılan i7 li model ile hepsi burada gg ve diğer mağazalarda satılan i5 model arasındaki fark işlemci ve ekran kartı boyutundanmı ibaret? Kasa fan sayısı herşeyi aynımı

Birebir aynı kasa evet
  • Sipariş verdim i5 modeli :)

• keterek K kullanıcısına yanıt
    Dostum bende de aynı oldu.Uefi'siz attım.Aralarındaki tek fark açılma süreleri olduğu söyleniyor fakat valla benim laptop yağ gibi akıyor, açılma vb. bayağı hızlı.Yani Legacy support ile de yapabilirsin korkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skadi

Dostum bende de aynı oldu.Uefi'siz attım.Aralarındaki tek fark açılma süreleri olduğu söyleniyor fakat valla benim laptop yağ gibi akıyor, açılma vb. bayağı hızlı.Yani Legacy support ile de yapabilirsin korkma.

Ben W10 yüklemiştim direkt olarak flasha windowsun kendi sitesinden usb'ye yazdır seçeneği ile. Ne yapmam gerekiyor bugün alacam laptobu? Boot menüden Usb seçmem yeterli mi? Uefi falan işi nedir hocam
  • UEFI Windows kurulumu için Rufus yazılımı kullanıp iso'yu USB diske yazdırmanız lazım. Rufus'tan UEFI bilgisayarlar için MBR bölüm düzeni seçili olması gerek. Windows kuracağınızın bilgisayarın BIOS'una girip UEFI ayarını açtıktan sonra kurulum sorunsuz olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    UEFİ ile yapman daha iyi olur, ama ben sadece USB'yi seçerek Windows 10'u yükledim.Açılış-Kapanış gayet hızlı, pek bir fark olmadı.Biri eski usül format, diğeri yeni.

Edit: Bir de hp nin bios ayarlarında ''Boot Options'' kısmı biraz değişik, uefi açtığımda hiç bir şekilde USB'yi görmedi.1-2 saat ayarlarla uğraştım ama yapamadım.Sonunda Legacy ile yükledim.Dediğim gibi, pek bir şey farketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skadi -- 24 Ağustos 2016; 14:51:16 >
  • Bilgisayarla ilgili ilk izlenimim:

Kasa tasarımına ve tuşlarına bayıldıım! Çok şık bir şey. Gri renk tonu internette biraz basit duruyor ama yakından o kadar fiyakalı ki anlatamam. Alt kasası ince üst kısım çok sağlam duruyor. Ekran kısmı biraz narin arkası iz bırakabiliyor ama kolay siliniyor. Kasa tasarımı benden tam not aldı. Yere atıp vurmadıkça düşürmedikçe bir şey olmaz. Çok dikkatli kullanmak lazım. Usb 2'den Windows 10 kuruyorum şu an ısınma sıfır bildiğin çalışmıyor gibi bir şey.
  • Space tuşu biraz sıkıntı. Sık kullandığımız sağ üst ve sol köşelerden basmıyor alt kısımdan basmak gerekli. Tek can sıkıcı husus bu pcye dair gerisi güzel şimdilik
  • İlk heyecanla dikkat etmedim alt kasa bildiğin metal üst ile beraber. Alt kısımla alakalı zerre şüpheniz olmasın taş gibi. Anakarta da kolay ulaşılıyor malum. Enter tuşu ufak baya alanı virgül tuşu ile paylaştırmışlar. Alışana kadar baya bir virgüle basacaksınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 24 Ağustos 2016; 19:19:36 >
  • Arkadaslar uefinin nasil kurulacagini buldum egerki legacy disabled iken flashi gormuyorsa secure boot kismini enabled yapmalisiniz secure boot kismini secemiyorsaniz altta hp default key gibi birsey vardi onu secin devaminda secure boot kismi acilacak enabled yapin kaydedin ve cikin

• Bilgisayardan çıkan ses olağanüstüüü. Audio diye çalıştıra yazın ayar yeri gelir oradan ekolayzırdan falan bir iki gıdım artırın bildiğin ses sistemi gibi hem yüksek hem de kaliteli çıkıyor ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 24 Ağustos 2016; 21:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreakarcay

Bilgisayardan çıkan ses olağanüstüüü. Audio diye çalıştıra yazın ayar yeri gelir oradan ekolayzırdan falan bir iki gıdım artırın bildiğin ses sistemi gibi hem yüksek hem de kaliteli çıkıyor ses.

biraderim şimdi napıyon biliyonmu Google amazon ebay gibi yerlere girp bang olufsen yazıp aratıyorsun, fiyat görebileceğin yerlere girip en düşük fiyata bakıp oha lan bune arabamı alıyoz hoparlörmü alıyoz diyosun zira ben pc yi alel acele alıp b&o logosu ne ayak diye araştırınca bu tepkiyi vermiştim. bu pc de birde subwoofer olsa sesi efsane olacakmış.
    EĞER BİLGİSAYARINA WİNDOWS 7 KURCAK OLAN VARSA KURABİLMESİNİN TEK YOLU UEFİ OLARAK HAZIRLAMASI GEREKEN FLSH BELLEĞİ GİGABYTE'NİN GIGABYTE WINDOWS USB INSTALLATION TOOL PROGRAMINI BULUP BU ARAÇLA KURULUM DOSYALARINA OTOMATİK OLARAK USB VE NVME SÜRÜCÜLERİNİ YÜKLEMELERİ LAZIM YOKSA WİNDOWS 7 KURULUMU HARD DİSKİ TANIMYOR. BEN UĞRAŞTIM SİZ UĞRAŞMAYIN.

• Arkadaşlar tam ortasında ölü piksel çıktı bir tane, ne yapmalıyım. Gerimi göndersem bu paraya can sıkıcı bir durum.

Nasıl farkettin derseniz,Siyah ekranda yeşil yeşil parlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatbad -- 25 Ağustos 2016; 0:07:19 >
  • Arkadaşlar şu anda laptoptan yazıyorum ve size tavsiyem kaçırmayın bu fiyata.Görüntü kalitesi süper onun yanında sesin bu kadar iyi olmasını beklemiyordum fakat hp'nin bang and olufsen ile olan işbirliği cidden süper bir ses kalitesi ortaya çıkarmış.Gta 5 kurdum oynadım ve ne fan nede sıcaklık rahatsız edici seviyede kesinlikle değil gayet akıcı bir biçimde oynadım.
  • SSD kuran var mı? Önceki sayfalarda laptopta SSD slotu olduğu yazıyordu. 256 GB SSD takılabilir mi bu laptopa?

Bir de 2017'nin ilk 2 ayında laptop almayı düşünüyorum, 2.500 - 2.800 arasında. Bu laptopun fiyatı o vakitlerde düşer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkan321

Arkadaşlar şu anda laptoptan yazıyorum ve size tavsiyem kaçırmayın bu fiyata.Görüntü kalitesi süper onun yanında sesin bu kadar iyi olmasını beklemiyordum fakat hp'nin bang and olufsen ile olan işbirliği cidden süper bir ses kalitesi ortaya çıkarmış.Gta 5 kurdum oynadım ve ne fan nede sıcaklık rahatsız edici seviyede kesinlikle değil gayet akıcı bir biçimde oynadım.

Hangi siteden aldınız acaba link atarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Arkadaşlar tam ortasında ölü piksel çıktı bir tane, ne yapmalıyım. Gerimi göndersem bu paraya can sıkıcı bir durum.

Nasıl farkettin derseniz,Siyah ekranda yeşil yeşil parlıyor.

Hangi siteden aldın

• drowen kullanıcısına yanıt
    sadece m.2 ssd slotu var
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.