Şimdi Ara

HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
18
Favori
20.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hepsiburadada kargo takibi dediğimde teslim edilemedi yazıyor ama hiç gelen yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquaria

quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Arkadaşlar tam ortasında ölü piksel çıktı bir tane, ne yapmalıyım. Gerimi göndersem bu paraya can sıkıcı bir durum.

Nasıl farkettin derseniz,Siyah ekranda yeşil yeşil parlıyor.

Hangi siteden aldın

Gittigidiyordan almıştım, integradan. Teknik servisle görüştüm , iade talebini kapatıp gönderin değişimini yapalım dediler.

Bugün kargoladım gelişmeleri paylaşırım.
  • kasa metalmi yada metal aliminiyum olan kismi varmi yoksa sirf plastik mi

• Plastik hocam ama cok kotu degil super de degil

• Arkadaslar bende windows kurarken donmalar oldu 4. Denemede kurabildim kurduktan sonrada driverlari yuklemeye calisirken donup kaldi bi kac sefer fare imleci hareket ediyor ama islem yapmiyor sizin de basiniza boyle birsey geldi mi teknik servisi aradigim da driverlari kurup deneyin dediler ama aklima takilan windows kurarken niye boyle yaptigi

• burkan321 kullanıcısına yanıt
     HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos

Hocam sizinde böylemi neden nvidia yazmıyor anlamadım
  • Bana da bu sabah ulaştı, izlenimlerimi yazayım :

+Ürünün tasarımı şık, ince ve hafif.
    +Performansı gayet iyi.
    +Ekran kalitesi de aynı derece güzel.
    +Klavyesi ve ışıkları da güzel.

-Touchpad bence çok kötü.
    -Fan normal kullanımda gayet sessiz ancak oyunlarda sesli çalışıyor.

Özetle bu fiyata göre mükemmel bir bilgisayar. Rise of the Tomb Raider oyununu yarım saat civarı oynadım, ekran kartı ve işlemci 71 dereceyi geçmedi. Orta-yüksek ayarlar karışık 35 fps civarı veriyor. Başka oyunlarda da deneyeceğim.
  • Ben de ürünü dün teslim aldım. Bugün Windows kurdum. Almadan önceki araştırmalarıma göre iki sorun üzerinde duruluyordu.
    -Isınma
    -Kasa kalitesi
    Bilgisayar öğle saatlerinden beri sürekli açık, oyun oynamadım fakat Windows ve driverları kurdum. Bu yaptığım işlemlerde ısınma olmadığı gibi fanlardan da hiç ses gelmiyordu. Çalışıp çalışmadığını anlamak için kulağımızı kasaya dayamamız gerekir. Numpad kısmı hafif sıcak o kadar.
    Kasası için öncelikle belirtmem gerekir ki, fotoğraflarda durduğundan daha güzel. Klavye çok iyi, touchpad idare eder. Şunu da söylemek istiyorum, bilgisayarın alt kapağına çok dandik deniliyordu. Ben elime alıp iki saat incelesem bunun ne dandik alt kapağı varmış demem, demedim de zaten. Şuanlık herşey güzel, altta Steam oyun indiriyor. Zorlamak istiyorum biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus23124

HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos

Hocam sizinde böylemi neden nvidia yazmıyor anlamadım

Bu ekran görüntüsüne göre, laptopta dahili başka bir ekran kartı olmalı.

Düşük güç gerektiren işleri yaparken laptop GTX960M'i kapatıp, intel hd 530'u devreye sokuyor.

Oyun oynayacağın zaman veya ekran kartına yük bindirecek başka bir işlem yaptığında daha güçlü olan Nvidia kartını devreye sokuyor.

Burada konu hakkında yazışmalar dönmüş :

https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/3tn5o7/2_graphics_cards/.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 25 Ağustos 2016; 20:43:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler hocam attığınız link ingilizce oldugu için anlamadım açıklamaniz iyi oldu

• gittigidiyor integra bilgisayardan aldım hocam
  • Arkadaşlar önerir misiniz bu modeli bu dönemde en geç eylülde alacam yoksa başka modele mi yönelin dersiniz?

• Arkadaşlar ölü piksel(1 tane ) değişim için yeterli değilmiş, integranın teknik servisi değişim yapabiliriz derken, hp teknik servisi değişime onay vermeyince ürün iade oluyor şuan.
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum ve kesinlikle öneririm.Kaliteli bir ekran, ddr4 ram, yükses ses kalitesi ve gtx960m.Bu özelliklere baktığımızda , şu an tam bir fiyat/performans canavarı.

Ama beklerim diyorsan, galiba Nvidia ve Amd eylül'de yeni ekran kartlarını tanıtacak diye biliyorum, o yüzden daha da ucuzlar.
  • 2017'yi beklersek gtx970m ve 7. nesil işlemcili bilgisayarlar kaçtan gelir acaba?
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    hocam 4000 bin tl bandından baslar en kotusu orta halli bi 7.nesilede 5_5.5bin derler kanımca

• mertildiz kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar selam

Ben ram'leri yükseltmek istiyorum. 8x2 takacagim fakat mutlaka 2133mhz mi almam gerekir?
    Mesela aşağıdaki linkte gösterilen 2400mhz dual ramleri taksam uygun olur mu?
    https://www.webdenal.com/kingston-hx424s14ibk2-16_838846.html

tesekkurler
  • Bugun bende degisim istedim hdd sorunlu cikti kargoya yetistiremedim yarin cikacak muhtemelen pazartesi ellerinde olur

• Ben 2gündür kullanıyorum driverleri düzgün kurmazsanız ısınır, fan sessiz, hoparlör bası ve sesi güzel, ssd siz aldım gayet memnunum, klavye tuşlarıyla yazmak kolay daha ne olsun Daha oyun oynamadım
  • Bende kuzenime win 10 kurdurunca kullanıcam inşallah piksel falan hiç bir sıkıntı çıkmaz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.