Şimdi Ara

HP PAVILION 15-DK0011NT CORE İ7 9750H 2.6GHZ-16GB-512SSD-15.6''GTX1660TI 6GB alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum, kronik bir sorunu var mıdır? Kullananlar var mı acaba?
    www.vatanbilgisayar.com
    HP PAVILION 15-DK0011NT CORE İ7 9750H 2.6GHZ-16GB-512SSD-15.6''GTX1660TI 6GB-W10 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-dk0011nt-core-i7-9750h-2-6ghz-16gb-512ssd-15-6-gtx1660ti-6gb-w10.html

• Kullanmadım ama bir alt versiyonu felaket kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Kullanmadım ama bir alt versiyonu felaket kötüydü.
    eyvallah hocam, senin başlıkta detaylı yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyulaa

eyvallah hocam, senin başlıkta detaylı yazdım.

Alıntıları Göster
    GittiGidiyor
    Hp Pavilion Gaming 17-cd0012nt Intel I7 9750h 16gb 512gb Ssd Gtx1660ti Freedos 17.3 Fhd Ips 7eb58ea - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-pavilion-gaming-17-cd0012nt-intel-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-17-3-fhd-ips-7eb58ea-460672697

hem 17 inç hem daha ucuz vatana göre.

• Aldiniz mi urunu memnun musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-pavilion-gaming-17-cd0012nt-intel-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-17-3-fhd-ips-7eb58ea-460672697

hem 17 inç hem daha ucuz vatana göre.

Alıntıları Göster
    bizim aldığımız modelde windows 10 lisanslı ve 15 inç tercihimizdi taşıması kolay olduğu için.
    17 inçler o yüzden daha ucuz.

aldık ve çok memnunuz. resmen macbook pro performansı veriyor alet uçuyor diyebilirim.

• Ürünü 1 aydır kullanıyorum.Ben ürünü hesaplı aldım kampanya + 12 taksit fırsatı ayrıca office paketi. Hp çanta +logitech g603 mouse içinde ekstra para harcadık:)) Tabi bu cihazı almadan önce acer marka 1050ti ekran kartlı ürünlere baktım. Ekran kartı olarak biraz daha iyi olan farklı markalarda 8. nesil i7 işlemci vardı. Monster markasınıda inceledim lakin i7 9. nesil ssd harddisk 16 gb ram ve 1660ti ekran kart donanımı olan başka bir marka bulamadım. Fiyat ve donanım olarak bakıncada hp benim için alternatifsiz tek seçenek kaldı. Heleki 8300 tl lik fiyat avantajıda cabasıydı. Ürünün kasa tasarımı gayet şık. İlk başta biraz garip geldi gözüme ama yeşil ışıklı klavye rengi ve kasada kullanılan malzeme kalitesi gayet başarılı. Gece karanlıkta oyun oynarken tuşları bu sayede görüyor olabilmek çok güzel.Ama istemezseniz tuş ışıkları zaten kapatılıyor yada tuşlara basmadığınız zaman klavye ışığı uyku moduna geçiyor.Laptop ekran çerçevesinin ince oluşu cihazı küçük görünürlü hale getirmiş ki bence gayet güzel olmuş.Batarya tak sök diye bir şey yok alt taraf tek parça.Yeni nesil ve daha küçük hale getirilmiş batarya ve harddisk sayesinde cihaz oldukca hafif hale gelmiş. B@O ses sistemi güzel başarılı type-c girişi ile de artı bir özellige sahipsiniz. Arkadaşların dediği gibi windows 10 açılış hızı birkaç saniyede gerçekleşiyor. Adaptor kaplosu 2 parçadan oluşuyor şık ve güzel ancak adaptörü biraz daha küçültülebilseymiş çok daha başarılı olurmuş. Marka olarak hp zaten yıllardır teknolojik ürünler üreten iyi bir firma tercih etmemek için bir neden yok. Aslına bakarsanız pekçok firma marka adı altında toplama yapıyor ve garanti teknik destegi ile ürün satışı yapıyor. Yani işlemci intel yada linux.Ekran kartı amd yada nvidia harddis toshiba asus vs.Eeee sonuçta ana parçaları üreten firmalar genelde sabit. Hal böyle olunca ürüne verilen teknik destek iyi olduğu sürece ürün üzerinde casper da yazsa vestelde yazsa sorun yok bence. Bunun üzerine belki bir eleştiri alırım eee cihazın soğutması yada ekran hz aralığı pil ömrü vs şeyler diyenler olabilir ama ben cihazı herzaman fişe takılı kullanıyrum. 2 saatlik otobüste sokakta oyunda oynamıyorum :)) Gelelim 512 gb lık ssd bence bu 1 tb olsa imiş daha iyi olurmuş ama buda hemen fiyata yansıyor tabi 1 tb harddisk kullananlar hemen ekran kartından çalıp fiyat düşürüyor. Hepsi bir arada olan cihazlarında fiyatı zaten 13 bin tllere çıkıyor. 1660 ti masaüstü ekran kartı daha iyi diyen olmuş ki zaten iyi olacak oyun oynayanlar imkanları varsa masaüstü kursunlar zaten masaüstü donanımların soğutma yetenekleride çok üstün. Ancak benim gibi evli çocuklu oyun oynamak isteyenlerde laptop a mahkum kalıyor malesef evde özgürce masaüstü kullanamıyorum. Oyunlara gelecek olursak hemen tropico6 farcry 5 assasion serileri just cause 4 uboat gibi oyunları hemen yükledim. Öncelikleri bu oyunların tamamını ultrada çok hızlı açabiliyorum. Saatlerce oynadıktan sonra klavyenin üst taraflarında bir miktar ısı artışı oluyor ancak oyunlrda kesinlikle bir tekleme meydana gelmiyor.İki adet fan başarılı bir soğutma yapıyor. Ancak günde 12-13 saat oyun oynayacak olanlar laptop altına sogutma tepsisi koysada fena olmaz ama olmazsa olmaz bir ihtiyaçta degil elbet. oyunların fazla yer kaplamasından ötürü 512 gb ssd az görünsede ihtiyaca göre daha sonra alıp 1 tb lık bir ssd de alaınıp takılabilir elbet. Ekran çözünürlüğüde güzel parlaklık olarak yeterli 60 hz den daha yüksek olsa imiş elbet dahada iyi olabilirdi ama 4 k tv ye bağlayıp oyun oynama imkanınız var ise daha kaliteli görüntülerde elde etmek mümkün elbet.Fiyat ve performans olarak zaten tek şu ana için.Gerçi fiyatlar 9 bin 10 bin civarlarında inip çıkıyor ama 8500 civarlarında alma imkanı bulursanız tek geçin gözü kapalı alın derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.