Şimdi Ara

HP Pavilion - 15-ec0007nt Geç Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarım bir kaç gündür çok geç kapanıyor ve nedenini bulamıyorum. Bilgisayarın üzerinde bulunan Power butonu yeşil ve bilgisayar tam kapandığında bu yeşil tamamen sönüyor. Şuan bilgisayarı kapata basıyorum ve ekran gidiyor ama power butonu 2 dakika kadar yeşil kalıyorve fanlar dönmeye devam ediyor hatta tuşlara basarsam çalışıyormuş gibi ışık geliyor ama ekran yok. Bilgisayarı sıfırladım driverları yükledim ve Chipset güncellemesi yaptım ama bir şey değişmedi yine aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayarın açılışında ise bir fark yok sıkıntı sadece kapanırken. Yeniden başlata tıkladığımda bile çok uzun sürüyor. Windows SSD üzerine kurulu bu yüzden acaba SSD'de bir sıkıntı mı var diyerek HD Tune Pro ve Crystaldiskmark 6 ve Crystaldiskinfo indirip bir kaç test yaptım sonuçlarını ekliyorum. HD Tune Pro üzerinde SSD'nin Health kısmını göremiyorum defalarca denememe rağmen. HD Tune Pro üzerinden SSD'ye Error Scan yaptım ama bir sorun çıkmadı.

Acaba daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Ne önerirsiniz? Gerçekten gıcık bir hal almaya başladı durum. Yardımlarınızı bekliyorum...

HP Pavilion - 15-ec0007nt Geç Kapanma Sorunu
    HP Pavilion - 15-ec0007nt Geç Kapanma SorunuHP Pavilion - 15-ec0007nt Geç Kapanma Sorunu

• Ayrı bir partition açıp ubuntu yükleyip deneyin bence.
  • hocam merhabalar dün biz de kardeşime 0006nt sini aldık windows u kurup driverleri yükledim ama aynı sıkıntı bende de var açılırken bir problem yok ama kapanırken geç kapanıyor. SSD yi ben 2 parçaya böldüm ondan kaynaklı olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Siz bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
  • Merhabalar problem son gelen amd ses kartı güncellemesinden dolayı oluyor. Aygıt yöneticisinde Sistem aygıtlarında AMD Audio Coprocessor yazan da sağ tıklayıp özellikler deyin üstten sürücü sekmesine geçin sürücüyü geri yükle olması lazım ona basıp geri yükleyin . ben de 2.89.0.57 idi güncellemişti versiyon olarak onu geri çevirdim düzeldi. Bol şanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barcain -- 18 Temmuz 2020; 19:30:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PC 5 BİP SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.