Şimdi Ara

HP PAVİLİON 15-P104NT K0W50EA NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar notebook almak istiyorum bunu buldum 8 gb ram 1 tb 2 gb ekran kartı özellikler bana yeter ama şu ghz işi kafamı karıştıyor 1.7 turbo ile 2.7 oluyormuş fazla anlamıyorum ama ben bu bilgisayar ile gta5 yeni yeni oyunlar oynayabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim nende hp pavilion modellere baktım ama şöyle bi durum var işlemci çift çekirdek diye biliyorum 4 değil.

• dikkatimi çekti fiyat olarak da uygun aynı fiyata ASUS X555LN 6 gb ram 500 hardisk falan evet çift çekirdekli elimdeki telefon bile 4 çekirdekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartreew01 -- 5 Şubat 2015; 15:28:06 >
  • http://www.vatanbilgisa...tebook.html?OM.OSB=Asus su anda bu pc ye yoneldim. Ram 6gb ama yapicak birsey yok sadece magazan alabildigim icin ama kararsizim ya hp yada bu hp konusunda bulgilendirende yok forumda tavsiyede bulunanda zaten.

• akyoldas A kullanıcısına yanıt
    sanırım ASUS X555LN bahsediyorsun link çalışmıyor da benimde aklımda olan bir model asus zaten bilinen en iyi marka hp ile karşılaştırdığında - olarak ram ve hardisk var + ise ghz ve kalite bende kararsızım
  • Başkan bende araştırıyorum ama vatanda hp pavilionlari fiyati 2 bin kusur olmus bilgin varmi dolardan dolayi herhalde.

şimdi teknosaya baktım aynı 1800 kampanyasıda var çanta ve kablo %50 indirimli diye
    http://www.teknosa.com/urunler/125032888/hp-pavilion-15-p104nt-k0w50ea-notebook#product-features
  • Bahsettiğin Hp modelinin aynı kasasını kullanıyorum. Tavsiye ederim kasası metal ve bu modellerde ısı sorunuda gayet akıllıca giderilmiş ısınmıyor ama yıllık bakımını yapman lazım yoksa ısıda artış oluyor. Özellik bakımındanda aslında Hp kaliteli ve ucuza satıyor Eğer daha üstün bişey alıcam diyorsan 2400tlye bulursun ancak diğer 1600 2300 bandındakilerin hepsi aynı ya işlemvi ya hdd felan bi üst oluyo buda oyun için performansta bişey ifade etmez. Ben 5 Yıldır hp kullanıcısıyım ne asus ne lenovo hiçbirine bakmam Hp gerek kalite bakımından daha iyi lenovo dediğin zaten Çinli bi marka nedense Hp tutulmuyor ısınma sıkıntısı yok modelde.

• kısmen26 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler evet kasa olarak zaten beni çekti hem renk seçenekleri var hemde şık bir duruşu yalnız klavyesi bir garip duruyor ok tuşlarına fazla yer verilmemiş gibi
  • bartreew01 B kullanıcısına yanıt
    Tabi klavyeye bişey diyemem bana sıkıntı çıkartmıyor. Ama dediğim gibi daha iyi alıcam diyorsanız 2400 ü gözden çıkarmak lazım yoksa verdiğin paraya değmez. Sizde bakmışsınızdır zaten.

aynen daha iyisine bütçe yetmez bu civarda en iyisi gibi biraz oyun konusunda kuşkularım var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartreew01 -- 6 Şubat 2015; 17:48:39 >
  • kaptan-backthere kullanıcısına yanıt
    Cihaz güzel i7 varmış ama malzeme kalitesi iyi değilmiş plastiktenmiş kapak bunu da değerlendireceğim teşekkürler

• @kısmen26 baskan işlemci 2 çekirdek dimi ?

Evet gerçek 2 çekirdek ama sanal 4 çekirdekli. Yani yazılımsal olarak 4 çekirdek. Sanırım i7 4210u da 2 çekirdek emin değilim.

Kardeşim peki 2400 civarı ne önerirsin ?

2400 bilmiyorum piyasayı bakman lazım. Bu arada Hp nin 5. Nesil işlemcisini tavsiye ederim malum en güncelini almak iyidir. Ben daha alalı 1 sene olmadı yeni nesil çıktı.

Dün akşam biraz baktım bu fiyata oyun laptopları var daha mantıklı olmaz mı?

Hangi fiyata

2400 2500 civarı

Dediğim gibi beklentine bağlı ben 3yıl güncel oyunları medium low açsam herşeyi Sıkıntısız açıyım diyosan Hp iyi seçim. Yok ben high medium arası isterim çok oyun oynarım diyosan 2400 üstüne çıkman lazım. Ha ben oyun oynamam olursa bi fifa günlük işlerde depolama gibi kullanıcam dersen i3 lü hatta daha düşük cihazlara bakıcan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.