Şimdi Ara

HP Pavilion 2133ET & ASUS N51VF-280DV & AS5739G-964G32MN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP Pavilion 2133ET & ASUS N51VF-280DV & AS5739G-964G32MN

bu üç model arasında kaldım bilmiyorum ne yapacağım karar veremiyorum siz ne dersiniz sizce hangisini almalıyım.Üniversite'de okuyorum. Yurtta ve okulda kullanmayı düşünüyorum.Çok gezcek benlen :=)

Ne yapıcaksın diye soracak olursanız ; kimi zaman oyun oynayacağım ,İnternette sörf yapıcam :) çizim programları kullanıcam yhani her türlü işlemi yapmak istiyorum siz hangisini tavsiye edersiniz. Bu modellerin artı ve eksilerini söylerseniz çok sevinirim. Konu ile ilgili Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

• q9000 pek mantıklı bir tercih değil gibi
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
    41. sırada. alacaksan 720qm li bir şey al onun yerine.

acer'in de asus'un da özellikleri güzel.
    ama bence t9600'e de gerek yok. laptopta önemli olan performanstan çok işlemcinin "hafif" olması, az elektrik yakıp az ısınması bence.

bu açıdan p8700 daha mantıklı bir seçim diye düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5739g7-874g32mn-as5739g-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40252

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 8 Kasım 2009; 2:15:45 >

• Şimdi benim anlıyamadığım şu arkadaşlar ;

Q9000 işlemcisi 4 çekirdek , diğerleri ise 2 çekirdek bu nasıl oluyorda geride kalıyor ?

2133ET kullanan arkadaslar bu konuda ne dıyorlar acaba ?
  • Bu konuya şöyle diyoruz çoğu program algoritması 2 çekirdekte çalışmak için şu anda. 4 çekirdek desteklemiyor böylece 2x2,63 2x2,00 a doğal olarak fark atıyor şimdilik.

Ama 4 çekirdeğe geçiş kısmında tabii ki avantajlı olacaktır q9000.

Bi konuya daa yazmıştım acer pc alınmaz. Biraz forumu araştırırsanız acera dava açan kullanıcılar grubu bile mevcut.
  • Peki buna göre Asus mu sence yoksa Hp mi ? iki arasında ne tür bir fark war ?

Artıları eksileri neler bu modellerin ?
  • Kişisel görüşüm Dv7-2133'ten olacaktır, 4 çekirdeğin hem ileriye dönük olması hemde 8 hücreli pil ile yüksek enerji yükünün karşılanmış olması tek başına dv7 için yeterlidir. Ama biraz daha para ekleyip Core i7'li modelede bakabilirsiniz. Ama Dv7 şuan için yeterli bir cihazdır herhangi bir ısınma sorunu yok. Yüksek detaylarda oyun oynadığımda bile cihaz hiç ısınmıyor sadece fanın üflediği hava çok sıcak oluyor. Cihazın yapımında kullanılan madde ısıyı iletmiyor ve cihazın tamamı ısınmıyor. Biliyorsunuz DV5 serisi metal bir plastik karışımı birşey olduğu için bütün modeller aşırı şekilde ısınıyorlardı. Siz zaten çizim ile uğraşacaksınız büyük ve geniş ekrana sahip bir model herhangi bir eksisini bulamıyorum cihazın.
  • Core i7'li laptop türkiye'de var mı ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.