Şimdi Ara

hp pavilion 2175 et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar foruma yeni katıldım.Üç gün önce yeni bir leptop aldım ve sizlerin olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Hp Dv6-2175et Wa047ea Özellikleri
    Ekran Boyutu : 15.6''
    Ekran Karti : Nvidia Geforce GT 230M Ekran Kartı (1 GB Paylaşımsız)
    Harddisk : 320 GB
    İşlemci Hizi : 2.26 GHz
    İşlemci Türü : Intel Core i5-430M
    Ram : 4 GB DDR3
    Ürün Açıklaması : Core 2 Duo 2.26GHz 15.6 LCD/4GB 320GB/BLU-RAY/W7P

Ürün KoduWA047EAİşlemci MarkasıIntel®İşlemci TipiCore™ i5 İşlemci i5-430Mİşlemci Hızı2,26 GHzİşlemci Cache3 MBİşlemci FSB (Veri Yolu)-Ekran Boyutu15,6 inç (39,6 cm) DiyagonalEkran TipiYüksek Tanımlı LED HP Brightview EkranEkran Çözünürlüğü1366 x 768Ekran KartıNVIDIA®Ekran Kartı Hafızası1GB Paylaşımsız DDR3 olmak üzere en çok 2815 MB toplam grafik belleğiGrafik İşlemcisiGeForce® GT 230MHDMIVarSistem Belleği4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)Bellek TipiDDR3Max Bellek8 GBDisk Kapasitesi320 GBDisk Hızı7200 rpmDisk ArabirimiSATAOptik SürücüSuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı LightScribeModem-EthernetTümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LANWireless802.11 b/g/nBluetoothVarFireWire-E-Sata1 eSata + USB konektörüSeri PortYokUsb Portu4 USB 2.0 (4. eSATA bağlantı noktası ile paylaşılır)Express Kart1 ExpressCard/54 Slot (ExpressCard/34'ü de destekler)Video Portu15 pinli VGA video konnektörüKlavyeEntegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavyeHoparlörAltec Lansing hoparlörlerKart Okuyucu5-in-1 (SD , MMC , MS , XD , MS PRO)KameraHP Pavilion Web KamerasıParmak İzi OkuyucuYokYüz Tanıma-TouchpadVarUzaktan KumandaYok3GYokDiğer Özellikler-İşletim Sistemi (Yazılım)Windows® 7 Home Premium 64-bitPaket İçeriğiNotebook,Adaptör,pil,ÇantaYokBoyut(G x D x Y) 25,8 cm (U) x 37,85 cm (G) x 3,4 cm (min. Y) / 4,2 cm (maks. Y)Pil Teknolojisi6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pilPil Ömrü-Ağırlık2,88 kgGaranti Süresi24 Ay

• yeni nesil i5 işlemci, iyi sayılabilecek bir ekran kartı, 7200 rpm hdd ve blu-ray okuyucu var sanırım, ayrıca 1 yıl da sigorta hediyeliydi pavillionlar... uzaktan kumanda, dokunmatik tuşlar gibi fonksiyonellik artıları da bulunmakta...

hayırlı olsun güle güle kullanın, uzaktan kumanda yok demiş özelliklerde ama ben hepsinde var diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

yeni nesil i5 işlemci, iyi sayılabilecek bir ekran kartı, 7200 rpm hdd ve blu-ray okuyucu var sanırım, ayrıca 1 yıl da sigorta hediyeliydi pavillionlar... uzaktan kumanda, dokunmatik tuşlar gibi fonksiyonellik artıları da bulunmakta...

hayırlı olsun güle güle kullanın, uzaktan kumanda yok demiş özelliklerde ama ben hepsinde var diye biliyordum
    uzaktan kumandası var alıntı yaptığım yerden yanlış bilgi vermişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel123

ne kadara aldınız acaba? tahminim 1750-1900 arası ama
  • quote:

quote:

ne kadara aldınız acaba? tahminim 1750-1900 arası ama

Alıntıları Göster
    mediamarktan 1750 aldım fakat yanında hiç bi hediyesi yok çanta+mause almaya kalksam 1800 buluyo işte.

• quote:

mediamarktan 1750 aldım fakat yanında hiç bi hediyesi yok çanta+mause almaya kalksam 1800 buluyo işte.

şu anda hiçbir marka zaten çanta mouse falan vermiyorlar, çok iyi fiyata almışsınız bence

vatan bilgisayar hediye ediyor bazı modellerde o kadar
  • quote:

quote:

şu anda hiçbir marka zaten çanta mouse falan vermiyorlar, çok iyi fiyata almışsınız bence

Alıntıları Göster
    öncelkle hyrlı olsn.ama şahsi görüşüm atinin hd5650 modeli ekran kartlı notebooklardan alsaydnz daha mantıklı olurdu.çünkü hd 4650 gt230m gibi kartlar baya gerilerde kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun arkadaşım bende foruma yeni katıldım. Bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım.

2170 ile 1365 arasında kaldım. 2175ten memnun musun? artıları eksileri hakkında yazarsanız sevinirim..

dv6 2170 / dv6 1365

i5 520M / p8800
    gt230m / ati 4650

1646 TL 1456 TL

diğer özellikleri hemen hemen aynı. Bu ikisi hakkında önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrucan_20

Hayırlı olsun arkadaşım bende foruma yeni katıldım. Bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım.

2170 ile 1365 arasında kaldım. 2175ten memnun musun? artıları eksileri hakkında yazarsanız sevinirim..

dv6 2170 / dv6 1365

i5 520M / p8800
    gt230m / ati 4650

1646 TL 1456 TL

hocam gt230 de hd 4650 ayarlarında bir kart ayrıca nvidia driver desteğiyle atiyi çok geride bırakır.p8800 yerne i5 de daha mantıklı.bnce i5 li pavillion u almanz daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

dv6 2170 / dv6 1365

i5 520M / p8800
    gt230m / ati 4650

1646 TL 1456 TL

hocam gt230 de hd 4650 ayarlarında bir kart ayrıca nvidia driver desteğiyle atiyi çok geride bırakır.p8800 yerne i5 de daha mantıklı.bnce i5 li pavillion u almanz daha mantıklı.

amerikada bugün yeni pavilionlar çıkıyor, ülkemize gelmesi uzun sürmez. bence bekleyin.

• quote:

dv6 2170 / dv6 1365

i5 520M / p8800
    gt230m / ati 4650

1646 TL 1456 TL

Arkadaşım şuan için bana göre herangibi bir eksisi yok.Sadece oyunları çalıştırmakta biraz zorluk çekiyorum oda windows 7 olan acemiliğimden kaynaklanıyor.Senin bulduğun fiyat bu cihaz için çok uygun acaba nerden aldın bu fiyatı öğrenebilirmiyim.Ben mediamarkdan 1,750tl aldım ve alalı 1 hafta olmadı bana mediamarkt 14 gün fiyat garantisi verdi ne derece doğru bilemem...

• quote:

öncelkle hyrlı olsn.ama şahsi görüşüm atinin hd5650 modeli ekran kartlı notebooklardan alsaydnz daha mantıklı olurdu.çünkü hd 4650 gt230m gibi kartlar baya gerilerde kaldı.

bu netebook alırken bi çok model araştırdım ama hd5650 gözümden kaçmışş bi onu incelemedim.Ekran kartına gelincede gt230m pek oyun oynamayacağım için bana yeterli olur heralde.Gerçi medal of honor 6 şuan çok rahatlıkla oynayabiliriyorum.
  • quote:

quote:

bu netebook alırken bi çok model araştırdım ama hd5650 gözümden kaçmışş bi onu incelemedim.Ekran kartına gelincede gt230m pek oyun oynamayacağım için bana yeterli olur heralde.Gerçi medal of honor 6 şuan çok rahatlıkla oynayabiliriyorum.

Alıntıları Göster
    2170 pcdepo dan, 1365 teknosadaydı yanılmıyosam teknokask garantili ..
    ayrıca 2156 modeli de yine pcdepoda 1535 TL(senin modele benziyo)

• quote:

2170 pcdepo dan, 1365 teknosadaydı yanılmıyosam teknokask garantili ..
    ayrıca 2156 modeli de yine pcdepoda 1535 TL(senin modele benziyo)

Alıntıları Göster
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/pavilion-dv6-2175et-wa047ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,17410.html#urun_detay_div

bu siteden alan oldumu 2175 i ? elektro world de 1699 du.. bu site cidden ucuz dh da da reklamı vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: ==>burak7777<==

http://www.istanbulbilisim.com.tr/pavilion-dv6-2175et-wa047ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,17410.html#urun_detay_div

bu siteden alan oldumu 2175 i ? elektro world de 1699 du.. bu site cidden ucuz dh da da reklamı vardı

http://forum.donanimhaber.com/m_40173531/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_40035351/tm.htm

daha bunun gibi bir sürü link verebilirim.sadece diyecek tek söz var SAKIN

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_40173531/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_40035351/tm.htm

daha bunun gibi bir sürü link verebilirim.sadece diyecek tek söz var SAKIN

korktum yahu sıcak fırsatlar bölümünde de öyle dediler en iyisi 1699 tl ye elektro world den almak cevabınız için tşk.ler

2175 den memmun olmayan var mı ?

• Merhaba,
    Bende 2175 alma arifesindenim görüş bildirecek yok mu? benim takıldığım konu GT230M 1 GB lik ekran kartı oldu. diğer özellikler tamam. benim oyunla pek işim olmaz değerlendirme yapacak arkadaşların cevabını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiman64

Merhaba,
    Bende 2175 alma arifesindenim görüş bildirecek yok mu? benim takıldığım konu GT230M 1 GB lik ekran kartı oldu. diğer özellikler tamam. benim oyunla pek işim olmaz değerlendirme yapacak arkadaşların cevabını bekliyorum
    ben bimeksten 2170 aldım 1 hafta önce.ekran kartı konusunda da tercihin ,makineyle ne yapacağına bağlı.
    normalde oyun oynamam, sadece denemek için c.o.d. mdrn wrfre II kurdum rahat bi şekilde oynanıyo.performans olarak çok iyi. 2175 modeli 320 gb bi de i5-430m bunların dışında 2170 le aynı özelliklere sahip.
    hp hastası değilsen samsung r-580 i de incele derim..
  • quote:

ben bimeksten 2170 aldım 1 hafta önce.ekran kartı konusunda da tercihin ,makineyle ne yapacağına bağlı.
    normalde oyun oynamam, sadece denemek için c.o.d. mdrn wrfre II kurdum rahat bi şekilde oynanıyo.performans olarak çok iyi. 2175 modeli 320 gb bi de i5-430m bunların dışında 2170 le aynı özelliklere sahip.
    hp hastası değilsen samsung r-580 i de incele derim..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yapılan yorumlara göre cihazın tek eksisi ekran kartı fakat ben cihazı aldığımdan beri sistem gereksimleri iyi olan ve son çıkan oyunları hiç zorlanmadan çok rahat bi şekilde oynadım.Bunun dışında 5 aydan beri cihazımda heran gibi sorun yaşamadım fakat 2 kere cihazın tuş takımlarının olduğu yere içecek döktüm 2.ci döküşümde abartısız yarım litre içecek döktüm bunlara rağmen cihazımda sorun yaşamadım.

• quote:

Arkadaşlar yapılan yorumlara göre cihazın tek eksisi ekran kartı fakat ben cihazı aldığımdan beri sistem gereksimleri iyi olan ve son çıkan oyunları hiç zorlanmadan çok rahat bi şekilde oynadım.Bunun dışında 5 aydan beri cihazımda heran gibi sorun yaşamadım fakat 2 kere cihazın tuş takımlarının olduğu yere içecek döktüm 2.ci döküşümde abartısız yarım litre içecek döktüm bunlara rağmen cihazımda sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster
    laptopu bende kullanmıştım gerçekten kullanılabilecek laptop.oyun dahi oynamıştım GT 230m diye düşük gelebilir ama birçok oyunu gerçekten sorunsuz ve takılmadan oynamıştım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.