Şimdi Ara

hp pavilion 7670m kasma sorunu yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bnm laptopta i5 3210m 7670m ekran kartı var nsf hot pursut gibi pes 2012 gibi büyük oynlarda kasmıyo ama metin2 adlı online oyunda acayip çok kasıyor oyunu yüksek performansta çalışştır yapıyorum hem şarzda hemde yüksek performansa alsamda en fazla 25 fps normalde 100ü bile gecmesi gerekirken böyle çözümü varmı
    şimdiden tşk

• aynı sorunlar bendede var
  • ne yapacaz yaw bu sorunu kardes :)
  • ne yazikki aynı sorun bendede var sırf metin2 için almıştım leptobu ve metin2 de aşırı derece donuyor sizi biraz bilgilendiriyim arkadaşlar bir bucuk aydır cözüm arıyorum net bişi yok olay şu çift ekran kartı var leptoplarımızda ve bazı oyunlarda devreye girmiyor ve elle devreye sokma şansımızda yok hp nin bundan önceki modellerinde öyle bi secenek sunmuşlar ama bunda yok biosda kitli onboard ekran kartını iptal edemiyoruz istediginiz kadar yüksek performans yapın genede opengl isteyen oyunlarda on board ekran kartı yani intel devreye giricektir oda oyunlar donma kasma gibi sorunlar yapar cözüm şu ya biosu unlock yaparak ekran kartını devre dışı bırakmak ki oda zor ve zahmetli bir iş üstelik garanti dışı kalma şansı var ben çaresiz çare arıyorum ya hp orjinal sitesinde bios uptade cıkartarak kilitli bioslarımızı acıcak yada ekran kartımızı kullanamıycaz birbucuk aydır gezmedigim forum denemedigim yöntem kalmadı :((
  • kardesim eğer bi sonuç elde edersen bi zahmet benide bilgilendir :D
  • aynı sorun hp pavillion g6, garantiye gönderirsem soracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Monster Leptop Kasma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.