Şimdi Ara

HP pavilion ariza takibi ve tamir suresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 2 haftadir dv6 6020et bilgisayar serviste. eskiden servisportal adi altinda bir takip sistemi vardi ancak o site su an calisir durumda degil gibi. google da arama yapinca hpnin kendi sitesini buldum ancak orada da sadece goruntuleme baski urunlerinin tamir durumu takip edilebiliyor.

acaba ariza takibi icin baska bir siteye mi bakmaliyim?

ayrica en fazla tamir suresini 20 is gunune dusuruldugunu duydum, gorunen o ki ben alirken bilgisayari bu sure 30 gundu (garanti belgesinde oyle yaziyor) bu durumda garanti belgesinde 30 gun yazdigi icin 30gunden mi islem gorur?

• 20 gün :)

444 03 07 yi arayabilirsiniz. Onarım durumu ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceeeeem -- 7 Ağustos 2011; 4:10:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turutk

Yaklasik 2 haftadir dv6 6020et bilgisayar serviste. eskiden servisportal adi altinda bir takip sistemi vardi ancak o site su an calisir durumda degil gibi. google da arama yapinca hpnin kendi sitesini buldum ancak orada da sadece goruntuleme baski urunlerinin tamir durumu takip edilebiliyor.

acaba ariza takibi icin baska bir siteye mi bakmaliyim?

ayrica en fazla tamir suresini 20 is gunune dusuruldugunu duydum, gorunen o ki ben alirken bilgisayari bu sure 30 gundu (garanti belgesinde oyle yaziyor) bu durumda garanti belgesinde 30 gun yazdigi icin 30gunden mi islem gorur?

ne arızası ile karşı karşıyasın kardeşim...
  • cevaplar icin tesekkur ederim. 4440307den baska yol yokmus. ekran arizasiydi teslim aldim. 18inde verdim mecidiyekoye 25inde tamir olmus 27sinde mecidiyekoye gelmis mesaj gelmedigi icin bana 30unda telefon edince bunlari ogrendim.
  • quote:

cevaplar icin tesekkur ederim. 4440307den baska yol yokmus. ekran arizasiydi teslim aldim. 18inde verdim mecidiyekoye 25inde tamir olmus 27sinde mecidiyekoye gelmis mesaj gelmedigi icin bana 30unda telefon edince bunlari ogrendim.

ekranda ne arızası vardı kardeşim...
  • siyah yerine pembe gosteriyordu. renkler karismisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

siyah yerine pembe gosteriyordu. renkler karismisti

gecmis olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.