Şimdi Ara

HP pavilion au110nt - i5 7200 ne dersiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu cihazin ekranında sikinti var.

pu panel gercekten 1080p degil gibi. Ekran parlaklığı cok düşük.

Pavillion gaming serisinin ekraniyla karsilastirdim berbat durumda.

asusun ayni segment cihazlariylada karsilastirdim en kötü ekran bu model cikti.

hatta suan gidin magazalara bakin fiyati binliralik cihazlarla ayni ekrana sahip.

bu cihaz nasik wled nasil ips ekran var cozemedim.

renklerde sikinti var. Kullanan arkadaslar bunu nasil anlayamamis hayret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyahlar gercek siyah degil. Renk tonlamalarinda sikinti var. Ekrana bakinca renk doygunlugunu alamiyorsunuz.

bildiğimiz mat ekran var bu cihazda. Konuyu acan arkadaş bunu neden belirtmemis.

• Arkadaşlar bilgisayarımın şarjı %68'i geçmiyor kalibrasyon yapın diyor ama kalibasyon yapılacak menüye girmiyor.F2-F9-F10-F12-Delete her şeyi denedik. Bilen var mı?
  • Benzer sorun bende de var. 85% geçmiyor. F2 ile uefi bios diagnostics e girip full hdd test i seçin ve bataryayı tamamen sıfırlayın sonra tamamen şarj olana kadar prize bağlayın. Sonra beyaz isik olunca şarj acın cihazı

Ancak 1 hafta sonra kalibrasyonu yeniden yamuluyor

Can sıkıcı bir sorun.

• astegon kullanıcısına yanıt
    İşte F2 ile giremiyorum. Tüm kombinasyonları denedim. Kapatıyorum bilgisayarı açılış ekranında f2 yapıyorum masa üstü geliyor tekrardan.

%67-68 civarında kalıyor benim 4-5 aydır.
  • Cihazin bataryasi cikmiyor.

firmanin cakalligi var bu konuda.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    F9 veya F10 deneyin...

• Yeni bir BIOS yayımlanmış. 29 12 2017 tarihli...
    Ne gibi bir farklılık var deneyebildiniz mi?
  • Kısaca cihazı almayı düşünenler için bilgilendirme yapayım.

HP Yeni modellerde resmen klavye tuşlarında cuvallamış. Özellikle enter tuşu ve aşağı yukarı yön tuşları berbat.

Hala alışamadım klavyeye. hp pavilion 15 au114nt kullanıyorum. DV5 Sersinin fan sesine alışmıştık yeni modelde fan sesi cıkmıyor. :D

Isınma felan yok. Sol kısım soğuk, sağ kısımda sıcaklık var.

İşlemci 2 cekirdek olduğu için maalesef 4K Filmleri oynatamıyor. CPU kullanımı %100 olunca donuyor film.

Arada 4K Film izlerim diyenleriniz varsa uzulerek söylemeliyim 4 cekirdek işlemciden aşağısı kurtarmıyor.
  • idris-tolar kullanıcısına yanıt
    Changelog'da HDD ile ilgili bazı security geliştirmeleri yapılmış.

Ben cihazı servise verdim. Sebebi ses kartı ile ilgili problem. UEFI bios üzerinden Sistem Bileşenleri testlerinde SES ile ilgili olan yerde çuvallıyordu. Error code verince garantisi devam ettiğinden service bıraktım.
  • idris-tolar kullanıcısına yanıt
    Klavye konusunda çok çok haklısınız. Ben alırken dikkat etmedim ama yukarı ve aşağı ok tuşları konusunda ben de hala alışamadım. Ama şimdilerde bir çok üreticinin klavyesi buna benzer olmaya başladı sanki.

İşlemci de bilinen bir işlemci. 7200U. Ondan dolayı da 2 core, her bir core için 4 thread var. Büyük performans beklemek doğru değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Ben cihazı servise verdim. Sebebi ses kartı ile ilgili problem. UEFI bios üzerinden Sistem Bileşenleri testlerinde SES ile ilgili olan yerde çuvallıyordu. Error code verince garantisi devam ettiğinden service bıraktım.

Hocam BO Hoparlör yüksek ses verdiklerini söylüyorlardı. Ses seviyesi bende cok düşük. Kulaklık seviyesi cok yüksek ama Hoparlör düşük.
    Bir sorun olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Hocam BO Hoparlör yüksek ses verdiklerini söylüyorlardı. Ses seviyesi bende cok düşük. Kulaklık seviyesi cok yüksek ama Hoparlör düşük.
    Bir sorun olabilirmi?

Benim anakart değişti. Ses kartı ile ilgili bir problem var. UEFI Bios üzerinden mutlaka component (bileşen) testi yapın hocam. Bugün aldım daha cihazı.

Testler iyi.

• Merhabalar daha önceden bilgisayarın usb leri bozulmuştu, servise veremeden şimdide komple gitti bilgisayar sarj almıyo adaptör sağlam. Yanlız kızımın resimleri vardı onları almam lazım hdd yi sökmem garanti dışı bırakırmı bilginiz varmı?

• clo kullanıcısına yanıt
    Hdd yi sonra yerine takarsaniz sorun olmaz.

• clo kullanıcısına yanıt
    Söküm işlerini dikkatlice ve zarar vermeden yaparsanız garanti felan bozulmuyor.

Bu arada fotoğraflarınız için mutlaka cloud (bulut) bazlı yedekleme de yapmanızı öneririm.
  • Benim bataryam öldü %50'yi geçmiyor. Ne yapabiliriz?

Kalibasyon yapamıyorum tüm varyasyonları denedim ama direk pc açılıyor n

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam windows 10 varsa eğer;

Restart - Yeniden Başlat yaparken SHIFT tuşuna basılı tutun. O zaman size seçenekler gelir. UEFI bios'da açın ve genel bir sistem taraması yapın. EXTENDED olanından saatlerce sürsün ve pilini discharge etsin. Sonra yeniden şarj edin.

Bakın bakalım ne olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    shift denemedim diye hatırlıyorum akşam eve geçince deneyeceğim. Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.