Şimdi Ara

HP PAVILION BİLGİ MERKEZİ < Paylaşım,XP Kurma, SSS > (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
92.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wireless gorunmuyor erken windows modemimi bulamiyo yoksa wireless on-off tusunu on konumuna getirince mavi isik yanmayip surekli turuncumu kaliyor
  • webcam çözümünü ekledim, umarım işinize yarar...
  • Herkese merhaba,

Vista'dan Xp'ye dün geçiş yaptım. Makinem DV9000. Microsoft UAA Bus Driver'ı yükledikten sonra bootladım. Conexant High Definition Audio'yu yüklemeye çalıştım. Ancak "Driver installation failed: Could not find the MEDIA device for this driver" diye bir hata mesajı verdi. Aynı şekilde "HD Audio Soft Data Fax Modem with SmartCP"yi yüklemeye çalıştım. Bu sefer de "Driver installation failed: Could not find the MODEM device for this driver" diye hata verdi.

Herhangi bir çözümü olan?
  • Gereksiz bir başlık zaten böyle yapanlar yüzünden HP-Compaq forumu darman duman oldu. ayrıca bizim HP PAVILLION DV9000-6000-2000 KULLANANLAR DERNEĞİ'nden çok alıntı yapmışsın. Bari alıntı yaptıklarını kimden aldığını yazsaydın. Emeğe saygı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilova

Wireless gorunmuyor erken windows modemimi bulamiyo yoksa wireless on-off tusunu on konumuna getirince mavi isik yanmayip surekli turuncumu kaliyor

wireless ok yaptım ısık mavi ama wireless sag alt kosede ve agbaglantilarinda yok bluetooth var sadece
  • Arkadşlar Hp pavilion dv6000 dv6354eu modelinin ses ve akrankartı driverlerini nerden bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bip -- 19 Aralık 2007; 21:10:46 >
  • yaw ne gerizekalı istir anlamadım.
    bende dv2410et icin XP driverı arıyorum.acaba 2000 serisi olan sürücüler olur mu?
  • merhaba @muteber sayende xp kurulumunu tamamladım ve driver işide buyuk olcude bıttı ama dv6500 serisi için audio driver linkine tıklayınca ethernete gidiyor.Linki yenıleyebılırmısın tesekurler...
  • bende hp 6299 ea var xp driverlarını bulamadım bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim
  • bana pavilion dv 6000 6630 et amd ekran kurtarma cd si lazım nasıl ve nerden bulurum sen de var mı
  • ben recovery i sildim tekrar vista kullanmak istiyorum ama cd ler yurt dışından geliyomuş. şimdi eger biriniz de pavilion dv 6000 6630 et kurtarma diski oluşturmuş biri varsa benimle irtibata geçsin lütfen
  • s.a arkadaşlar bende dv6189 var pc ye harici bi webcam takmak istedim ama başaramadım driveri yükledim ama tık yok msn de hala pc nin üstündeki webcam çalışıyo....harici webcamı nası kuracağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim...şimdiden çok teşşekkür ederim....iyi bayramlar....
  • Bende dv9610et modeline sahibim.. driver ları indirdim ama bir çoğu çalışmıyor.. sadece wifi ve ethernet oldu... sende olan varsa bana gönderebilir misin?

quote:

Orjinalden alıntı: keniken

quote:

Orjinalden alıntı: synth_module

arkadaşlar elimde dv 9590 et var. Format attırdım fakat recovery yedeklemeyi unuttum. Xp Pro yüklettim. Usb de dahil olmak üzere hiç bir driver'ı bulamıyorum Kısacası bütün sistemin Xp driver'ları lazım. Hp sitesinde sadece vista driver'ları var. Acil yardıma ihtiyacım var. Lütfen!!!!!

HP dv9000 serisi için (benimki 9610 et) burdaki XP driverlerini kullanabilirsiniz, çalışıyor

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=1842189%3C=en

• arkadaşlar kolay gelsin 3 gün önce bilgisayarcı bir arkadaşla beraber dv6650 modeli hp mi vistadan xp ye çevirdik burada okuduğuma göre sürücü sorunu nedeniyle geçiş problemli oluyormuş, ancak arkadaşda bi xp cd si vardı abi bu yeni geldi son sürücü driverlarına uyumlu dedi ve xp yi kurmakda hiç problem yaşamadım xp cdsi oluşturmadan xp nizi kurabilirsiniz ancak driverları yüklemek çok sıkıntılı forumun birinci sayfasındaki driver dosyaları olmasa vistaya geri dönerdim orada da bikaç tanesi eksik linkde bulamadım. bloototh ve hd audio driverlarını halen yükleyemedim (ilk sayfa yatarli olmadı )
    bu konuda bilgi almak isteyenlere tecrübelerimi aktarabilirim
    bloototh ve hd audio driverları konusunda bilgisi olan bi arkadaş varsa mümkünse ayrıntılı bir şekilde anlatımını yapsın şimdiden teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar,

bende de DV6296EA var üzerinde Vista ile geldi bende şimdi XP pro kurdum ama Sürücülerini bir türlü bulamadım ekran kartından ses kartına kadar eksik, bir tek hp'nin kendi sitesindekileri kurdum.

elinde DV6296EA için Windows XP pro driverları olan varsa yardımcı olsun lüften , yoksa bu vistaya mahkum olmak demek bu aleti yarım kullanmak demek oluyor çok yavaşlatıyor.

HP Pavilion DV6296EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih -- 7 Ocak 2008; 20:13:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih

merhaba arkadaşlar,

bende de DV6296EA var üzerinde Vista ile geldi bende şimdi XP pro kurdum ama Sürücülerini bir türlü bulamadım ekran kartından ses kartına kadar eksik, bir tek hp'nin kendi sitesindekileri kurdum.

elinde DV6296EA için Windows XP pro driverları olan varsa yardımcı olsun lüften , yoksa bu vistaya mahkum olmak demek bu aleti yarım kullanmak demek oluyor çok yavaşlatıyor.

arkadaşlar şimdi böyle bir şey buldum forumda eğer elinizde DV6296EA XP driverları veya DV6185EA (aşağıdaki linkteki) var ise lütfen acil irtibata geçin benimle.

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> HP PAVILION DV6296EA

HP Pavilion DV6296EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih -- 7 Ocak 2008; 20:24:42 >

• arkadaşlar sadece hp driverlarının olduğu bir başlık mı açsak bu işi bilen biri varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellcat

arkadaşlar sadece hp driverlarının olduğu bir başlık mı açsak bu işi bilen biri varmı acaba

+1
  • SES sorununu çözdüm SP34204 ve SP33890 sürücülerini Güvenlik Kipte (Safe Mode) ile yükleyince oldu bilgilerinize.

XP mi kurdum şimdilik sorunsuz çalışıyor.
    DV6296EA XP sürücüleri DV6185EA ve DV6196EA modellerinin xp sürücüleri ile aynıymış bende bunlardan kurdum bilgilerinize.

KAYNAK 1
    KAYNAK 2
  • arkadaşlar bende 9590 et var. yukarda arkadaşın biri yazmış dv 9000 sürücüleri oluyor diye, ben denedim hiçbiri olmuyor. varmı bi çözüm önerisi sunacak olan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.