Şimdi Ara

HP PAVILION BİLGİ MERKEZİ < Paylaşım,XP Kurma, SSS > (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
92.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm Hp serisine xp kurmak istiyorsanız yardımcı olabilirim aşağıdaki linkten hp serisine bakınız sizin pc nizin modeli varsa xp kurmakta yardımcı olalım.

HP Serisi marka ve modeller bakmak için tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencercan19 -- 27 Ekim 2008; 0:56:16 >
  • xp'nin devri kapandı artık,tecrübeli kullanıcıysan vistanın üstesinden gelirsin

Windows Vista çok yavaş, nasıl hızlandırabilirim ?
    buna şu cevabı verebilirim vista'nın aeo özelliğini muhakkak kapatın,aero grafikleri vistanın katili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aczimendi -- 2 Ağustos 2008; 0:17:34 >
  • Bana da sanki vista ile microsoft devri kapanıyor gibi geldi :)
  • millet dv6390 ethernet driveri olarak 82573L Gigabit Ethernet Cont. kullanıyor herkezin dikkatine
  • bu drivermax ile suan pc deki driverları yedekledim

xp yüklerken bu driverları kullanmak yeterli olmaz mı

bi daha hp sitesinden driver yükleme (yok onun driveri eksik kaldı sorunu kalmaz böylece) derdi kalmaz

böyle bişey olur mu?

emeğine sağşık çok gzl anlatmışsın
  • ben kurtuldum artık sorunlardan tekrar vistaya geçdim sp 1 hiç bir problem yok. Googlede baya aradım vista için gerekli ayarları yaptım çook güzel bir şekilde çalışıyor şu an hiç bir sorun yok....
  • dv 6550et modelı var ram ini 4gb a yukselttım en dusuk versıyon olan vısta home basıc kullnıyorum ama gence kasılmalar var cok,, yaptıgın ayarları bıze belırtırmısın acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: T u N a Y

ben kurtuldum artık sorunlardan tekrar vistaya geçdim sp 1 hiç bir problem yok. Googlede baya aradım vista için gerekli ayarları yaptım çook güzel bir şekilde çalışıyor şu an hiç bir sorun yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

dv 6550et modelı var ram ini 4gb a yukselttım en dusuk versıyon olan vısta home basıc kullnıyorum ama gence kasılmalar var cok,, yaptıgın ayarları bıze belırtırmısın acaba?
    quote:

ben kurtuldum artık sorunlardan tekrar vistaya geçdim sp 1 hiç bir problem yok. Googlede baya aradım vista için gerekli ayarları yaptım çook güzel bir şekilde çalışıyor şu an hiç bir sorun yok....

Bildiğim kadarı ile 4gb ve üstü ram sadece 64 bit çalıştırıyor...
    Ben Vista Ulitimate 32bit türkçe kullanıyorum çook başarılı ama geri xpye geçeceğim gibi aktivasyon olayı olmuyor sağlıklı çalışan bulamadım...
    sen home basic kullandığından eminmisin en düşük olan 16bit?

• xpkurulum için tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencercan19 -- 27 Ekim 2008; 0:58:51 >
  • Çok güzel düşünmüşsün saol
  • arkadaşlar web cam acerin driverini indirdim ama bu driveri seçemedim yapabilen varsa bana açıklarmı acaba
  • Arkadaşlar HP dv2600 serisi adam değil mi, hiç bir yerde bu seriye ait driverları bulamıyoruz. Ses driverleri eternet driverleri hiç bir yerde yok. İlla vista yükletecekler.
  • evet home basıc 32 bıt kullnıyorum walla ıster 32 ıster 64 vıstanın tum serısınden kullandım ama hep aynı sorun
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

dv 6550et modelı var ram ini 4gb a yukselttım en dusuk versıyon olan vısta home basıc kullnıyorum ama gence kasılmalar var cok,, yaptıgın ayarları bıze belırtırmısın acaba?
    quote:

Bildiğim kadarı ile 4gb ve üstü ram sadece 64 bit çalıştırıyor...
    Ben Vista Ulitimate 32bit türkçe kullanıyorum çook başarılı ama geri xpye geçeceğim gibi aktivasyon olayı olmuyor sağlıklı çalışan bulamadım...
    sen home basic kullandığından eminmisin en düşük olan 16bit?

• şimdiye kadar recovery ile işim olmadı bu sistemi alalı 5 ay oldu vista olarak kullanıyorum. bilgisayarımda recovery oluşturulmuş duruyor bilgisayar başlarkende gözüküyor. recovery ile aldığım zamana geri dönünce bu oluşturulmuş recovery silinir mi? yani bu oluşturulmuş recovery 1 kez mi iş görüyor? cd oluşturmak şart birşey mi?
     HP PAVILION BİLGİ MERKEZİ < Paylaşım,XP Kurma, SSS >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzaylioglan

Arkadaşlar HP dv2600 serisi adam değil mi, hiç bir yerde bu seriye ait driverları bulamıyoruz. Ses driverleri eternet driverleri hiç bir yerde yok. İlla vista yükletecekler.

dv2620et ses driverini nerden bulacam arkadaşlar ?

Bu forumda dv2620et kullanan tek benmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 21 Ekim 2008; 14:21:24 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar HP dv2600 serisi adam değil mi, hiç bir yerde bu seriye ait driverları bulamıyoruz. Ses driverleri eternet driverleri hiç bir yerde yok. İlla vista yükletecekler.

dv2620et ses driverini nerden bulacam arkadaşlar ?

Bu forumda dv2620et kullanan tek benmiyim

o sistemde hangi marka ses kartı var ise onun sitesinden drıverini bulursun
  • VİSTA MAĞDURLARI

SELAM ARKADAŞLAR

Sata hard disk i olan yeni nesil notebook bilgisayarlarda genellikle vista yüklüdür bunu hepimiz biliyoruz. Ve bu bilgisayarlara windows xp kurmakta problem çekiyoruz… sorun sata hard disk olduğunuda hepimiz biliyoruz. Ve birçok arkadaşımız bu bilgisayarlara xp driver bulmakta güçlük çekmekte ve sorununu çözememekte…

elimde yaklaşık 165 tane farklı marka ve modellerde olan bilgisayarın xp için gerekli driver ları bulunmaktadır. Ve ayrıca sata hard disk e xp kurmanız için yapılmış bir Windows xp cd si var. Sorunsuz xp kurabılmenız için her şey tamamlandı.

xp kurmak için tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencercan19 -- 27 Ekim 2008; 1:02:10 >

• Selam gencer bende dv2620et hp laptop var. Ses drivelerini bulamadım, şuan dv2500 serisinin driverlarını kullanıyorum ve ses son derece bozuk geliyor doğal olarak.

Arkadaşın biri markasına bak dedi ama bütün 2620et lar aynı olsa gerek. Bir tane 2620et audo driveri bulmam lazım. Yardım edersen sevinirim.

Bu koca forumda tek 2620et kullanan benim bu arada.
  • Arkadaslar Pavillion dv6700et var elimde fkat;

XP kurdum Ekran kartı , ethernet ,ses bikac driver ini bulamadım.Hp nin kendi sitesinde yok

Yardımcı olabilcek bir arkadas varmı

Uzerinde vista vardı. vista driverlarınıda denedim ama olmadı.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkurler..
  • merhaba arkadaşlar Hp Pavilion dv5-1010et laptop kullanıyorum ve bir xp maceram oldu xp kurulumunu yaptım sorunsuz driverları hallettim sadece SES KARTI driveri olmadı bir kaç tane driver denedim ama hepsi hata verdi ve birde laptopun pil durumunu gösteren yardımcı programı burada paylaşabilirmisinizz...

hp dv5 serisinde xp ye ses kartını tanıtabilen var mı ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.