Şimdi Ara

hp pavilion dv 4289 yardııım galiba işlemci yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bnm laptop sorun cıkardı acılmıyor
    gecenlerde pil bıtmek uzereyı bılgısayaı kapattım tekrara actıgımda
    hp logosu gozukuyo ve bılgısayara kıtlenıo enbasta f10 a basmama ragmen hıv bır sey acılmıyor ben kıbrıs ta okuorum ve kıbrıstan tr ye kargoyla teknolojık urun gonderılmıo yane hp nın servısı kıbrısta yok 1.5 ay sonra bıtıo okul ve ben 1.5 ay bılgısayarsızım lutfen yardım edın sorun ne olabılır?

• quote:

Orjinalden alıntı: morocco

arkadaşlar lutfen yardım edın
    bnm laptop sorun cıkardı acılmıyor
    gecenlerde pil bıtmek uzereyı bılgısayaı kapattım tekrara actıgımda
    hp logosu gozukuyo ve bılgısayara kıtlenıo enbasta f10 a basmama ragmen hıv bır sey acılmıyor ben kıbrıs ta okuorum ve kıbrıstan tr ye kargoyla teknolojık urun gonderılmıo yane hp nın servısı kıbrısta yok 1.5 ay sonra bıtıo okul ve ben 1.5 ay bılgısayarsızım lutfen yardım edın sorun ne olabılır?

işlemci yanması o kadar kolay bir iş değil. saatlerce açık bırakıp deli gibi oyun oynasan bile, bu makinalar kendini otomatik olarak kapatır.
  • hp logosunu gösterebiliyosa zaten işlemci yanmamıştır başka bişiy olmuş senin laptop a
  • Hp Logosu acıLdıgı zaman TAB tu$una ßasarak memory test ekran i$Lemci hızI gosteren ekran cıkıcaktiR oRda ßi hata veriyormu ßide ona ßaq ßeLki f1'e ßasman gereKéßiliR.
  • Ram ve Hdd nin arkada kapakları vardır.Oradan açıp ram slotu değiştirip ve bu parçaları yerine iyice oturtarak deniyebilirsin.Ama açarsan garanti sorunu çıkabilirsin.(Ayrıca arkadaşım biliyormusun Lefkoşede çarşıda Hp servisi görmüştüm.)
  • bunu çözümüü teknik servisinde
  • ya ben baktım hp nini internet sitesinde kıbrısla alakalı teknık servis yazmıodu ayrıca hp logosu cıktıktan sora kitlenio bilgisayar hiç bir tuş çalışmıor:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.