Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1905_Emre

Bilgisayarda gördüğüm kadarıyla enter tuşu tek satır, bu tarz klavyelerde nokta virgülün yeri farklı olabiliyor, aranızda bir fotoğrafını çekip koyabilecek olan varsa çok sevinirim arkadaşlar.

Klavyesinde bir sorun yok Enter tuşuda büyük tek satır değil, 2 satır (ne demek istediğini anladım ama o klavyelerden değil). Noktası virgülü falan normal Q klavye. Sadece yukaru-aşağı oku küçük ama sorun olmuyor, hatta iyi olmuş. Tek eksik yanı numlock ta ışık yok deneyerek anlaşılıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 7 Haziran 2012; 14:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Bilgisayarda gördüğüm kadarıyla enter tuşu tek satır, bu tarz klavyelerde nokta virgülün yeri farklı olabiliyor, aranızda bir fotoğrafını çekip koyabilecek olan varsa çok sevinirim arkadaşlar.

Klavyesinde bir sorun yok Enter tuşuda büyük tek satır değil, 2 satır (ne demek istediğini anladım ama o klavyelerden değil). Noktası virgülü falan normal Q klavye. Sadece yukaru-aşağı oku küçük ama sorun olmuyor, hatta iyi olmuş. Tek eksik yanı numlock ta ışık yok deneyerek anlaşılıyor :)

Teşekkür ederim kardeşim, herhalde yurtdışındaki klavyeler bu şekildedir, fotoğraflarda öyle çünkü, bende de bir tane böyle laptop var toshiba, aşırı kullanışsız klavyesi, numlock da artık kusuru olsun nazar boncuğu :)

Bu arada bilgisayarı almak isteyenler çok beklemezse iyi olur, çok fazla yere sordum ve baktım, kimsenin elinde yok ve bundan sonra aynısının gelişi gözükmüyor diyo hepsi. Distribütörlerin tekelinde olduğu için iki sefer aynı malı getirmezler illa ki bir şeyi değişir dediler. 2800 gibi bir fiyata buldum, sonunda alıyorum, daha ucuzu da pek yok piyasada şu an :)

• arkadaşlar benim pc yine ağırlaştı f12 bios da işe yaramadı tekrar gittim vatan bilgisayara yenisini verdiler. inşllh bunda sorun çıkmaz şuan kullanıyorum iyi sorunsuz bios u f14 hp desteğin dediğine göre diğer pc nin 1. hd sinde sorun varmış ondan çok ağır çalışıyormuş neyse yenisini aldım sonunda ve diğer pc o kadar acayip di ki oyunu c ye yüklediğimde oyun donuyordu d ye yüklediğimde oyun sorunsuz çalışıyordu windows ortamında berbat çalışıyordu ama neyse kurtuldum ohhh :)
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim kardeşim, herhalde yurtdışındaki klavyeler bu şekildedir, fotoğraflarda öyle çünkü, bende de bir tane böyle laptop var toshiba, aşırı kullanışsız klavyesi, numlock da artık kusuru olsun nazar boncuğu :)

Bu arada bilgisayarı almak isteyenler çok beklemezse iyi olur, çok fazla yere sordum ve baktım, kimsenin elinde yok ve bundan sonra aynısının gelişi gözükmüyor diyo hepsi. Distribütörlerin tekelinde olduğu için iki sefer aynı malı getirmezler illa ki bir şeyi değişir dediler. 2800 gibi bir fiyata buldum, sonunda alıyorum, daha ucuzu da pek yok piyasada şu an :)

klavye normal nokta virgül yerinde yani 1 ay önce 2.400 fiyata aldım şuan aldığım sitede yok
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

• Klavye demişken HP Premier Experience ne oluyor ?

Bios için F16 Nisan ayında çıkmış fakat sonradan kaldırılmış ->http://forum.notebookreview.com/hp-drivers-software-forum/556469-drivers-hp-dv6-4xxx-dv6-6xxx-dv7-5xxx-dv7-6xxx-envy-14-2xxx-envy-17-2xxx-intel.html

• kaldırılma sebebi ne acaba
  • bir sorum olacak knight online oyunun oynuyorum bana göre o kadar üstün görüntü kalitesi istemiyor. eğer siz de bu oyunu biliyorsanız ati ekran kartı ile mi oynayayım yoksa intel ile mi ? bu oyunu bilen varsa cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinekolok

bir sorum olacak knight online oyunun oynuyorum bana göre o kadar üstün görüntü kalitesi istemiyor. eğer siz de bu oyunu biliyorsanız ati ekran kartı ile mi oynayayım yoksa intel ile mi ? bu oyunu bilen varsa cevap verirseniz sevinirim.

intelde çok kötü değil NFS bile oynanıyor intelde :D sen oyunu dene olmazsa ATI de oynarsın büyük ihtimalle intel çalıştırır hem daha soğuk olur.

Intel için testler ->http://www.notebookcheck-tr.com/Intel-HD-Graphics-3000.46758.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 7 Haziran 2012; 17:17:13 >

• Merhaba. Şu an DV7-6C00ET'den yazıyorum. İlginç olaylar sonucu bilgisayarı beklemediğim şekilde gidip aldım. Yalnız şöyle bir şey söyleyeceğim ki, metalik görünümlü bilgisayarların kodu farklı. Pil kısmında bakarsanız görürsünüz. Teşhirdeki ürün metalikti ve kodu farklıydı, Full HD ekranı olan ürünün kodu A8H92EA. Alırken dikkat edin, tüm özellikleri aynı görünüyor işlemci ekran kartı vs, fakat ekran çözünürlüğüne girdiğinizde 1600x900 yazıyor, bu sebeple bakmanız iyi olur almadan önce.

Ayrıca, CyberLink Youcam programını açtığımda ve WindowsLiveMail'de aynı sorun oldu, bilgisayar dondu. Mouse hareket etmedi fakat tuşlar çalışıyordu, ışık yanıp sönme olayları F12'deki. Power tuşundan kapatmak zorunda kaldım 2 kez, daha sonra açtığımda ATI drivers ın yanıt vermediği uyarısı çıktı, şu an inteldeyim ve bir sorun yok, ATI yi de deneyeceğim tekrar.

• quote:

Merhaba. Şu an DV7-6C00ET'den yazıyorum. İlginç olaylar sonucu bilgisayarı beklemediğim şekilde gidip aldım. Yalnız şöyle bir şey söyleyeceğim ki, metalik görünümlü bilgisayarların kodu farklı. Pil kısmında bakarsanız görürsünüz. Teşhirdeki ürün metalikti ve kodu farklıydı, Full HD ekranı olan ürünün kodu A8H92EA. Alırken dikkat edin, tüm özellikleri aynı görünüyor işlemci ekran kartı vs, fakat ekran çözünürlüğüne girdiğinizde 1600x900 yazıyor, bu sebeple bakmanız iyi olur almadan önce.

Ayrıca, CyberLink Youcam programını açtığımda ve WindowsLiveMail'de aynı sorun oldu, bilgisayar dondu. Mouse hareket etmedi fakat tuşlar çalışıyordu, ışık yanıp sönme olayları F12'deki. Power tuşundan kapatmak zorunda kaldım 2 kez, daha sonra açtığımda ATI drivers ın yanıt vermediği uyarısı çıktı, şu an inteldeyim ve bir sorun yok, ATI yi de deneyeceğim tekrar.

önceki sayfaları incelerseniz o hata bendede vardı ve çözdüm bilgisinide paylaştım nasıl yapılır tamamen hp ve amd nin 7690 xt ati e.kartını umursamazlığından kaynaklı sürücü sorunu
    kod olayı ilginç ama belki teşhir ürününde olabilir o olay. dğerlerinde olmamalı ve hiçte bu konuda şikayete rastlamadım.

bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Haziran 2012; 18:37:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Merhaba. Şu an DV7-6C00ET'den yazıyorum. İlginç olaylar sonucu bilgisayarı beklemediğim şekilde gidip aldım. Yalnız şöyle bir şey söyleyeceğim ki, metalik görünümlü bilgisayarların kodu farklı. Pil kısmında bakarsanız görürsünüz. Teşhirdeki ürün metalikti ve kodu farklıydı, Full HD ekranı olan ürünün kodu A8H92EA. Alırken dikkat edin, tüm özellikleri aynı görünüyor işlemci ekran kartı vs, fakat ekran çözünürlüğüne girdiğinizde 1600x900 yazıyor, bu sebeple bakmanız iyi olur almadan önce.

önceki sayfaları incelerseniz o hata bendede vardı ve çözdüm bilgisinide paylaştım nasıl yapılır tamamen hp ve amd nin umursamazlığından kaynaklı sürücü sorunu
    kod olayı ilginç ama belki teşhir ürününde olabilir o olay. dğerlerinde olmamalı ve hiçte bu konuda şikayete rastlamadım.

bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkür ederim kardeşim, şimdi bakıp hallediyorum sağol

• Sorun sıcaklıkta bence. İntel ekran kartında hiçbir problemim yok çok güzel çalışıyor. AMD ye geçtiğimde çok kısa sürede ısınıp donma problemi yapıyor. Tamamen silmedim ama yeniden yükledim sorun çözülmedi
  • quote:

Sorun sıcaklıkta bence. İntel ekran kartında hiçbir problemim yok çok güzel çalışıyor. AMD ye geçtiğimde çok kısa sürede ısınıp donma problemi yapıyor. Tamamen silmedim ama yeniden yükledim sorun çözülmedi

hayır ısıyla alakası yok denedim hemde hiç alakası yok tamamen driver sorunu yani catalys. konudaki gibi yaparsanız sorun kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Haziran 2012; 19:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Sorun sıcaklıkta bence. İntel ekran kartında hiçbir problemim yok çok güzel çalışıyor. AMD ye geçtiğimde çok kısa sürede ısınıp donma problemi yapıyor. Tamamen silmedim ama yeniden yükledim sorun çözülmedi

hayır ısıyla alakası yok denedim hemde hiç alakası yok tamamen driver sorunu yani catalys. konudaki gibi yaparsanız sorun kalmaz

Öncelikle AMD'nin sitesindeki Catalyst güncellemesini yükledim, sorun çıkıp çıkmadığını yazacağım burda ben de. Olursa resmi kaynaktan daha iyi olmuş olur :)

• Ne yazık ki AMDdeki güncelleme olmadı, son olarak mito nun dedigini deneyecegim. Ama yine de hallolmazsa hayal kirikligidir yani :D Bu sorunu hiç yaşamayan var mı?
  • quote:

Ne yazık ki AMDdeki güncelleme olmadı, son olarak mito nun dedigini deneyecegim. Ama yine de hallolmazsa hayal kirikligidir yani :D Bu sorunu hiç yaşamayan var mı?

kardeşim anlaşılan konuya biraz yabancısın çünkü bu karta güncelleme yok o yüzden konuda bilgi verdim ve başka yöntemle yaptığımı belirttim amd sitesindekiler olsa zaten yapardım.
    bu sorun sadece driver sorunu yani amd bu karta yeni driver çıkarmadı 1 yıllık kart belki çıkar ama zamanı belirsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Haziran 2012; 1:39:02 >

• Kullandığım süre içerisinde 3-4 defa AMD yanıtvermiyor hatası aldım bilgisayarda birşey yapamayınca ctrl+alt+delete görev yöneticiden oyunu kapatınca düzeliyor. Ama sadece oyunda yaptı.
  • bios f19 sürümü gelmiş beyler yükleyen varmı???
  • quote:

bios f19 sürümü gelmiş beyler yükleyen varmı???

Ben yükledim PC kapandı ve bios açılarak güncellemeyi onaylattı. 2 defa 1057 ye kadar yükleme yapıp güncellemeyi tamamladı.

BIOS Sürümü: Hewlett-Packard F.19
    BIOS Tarihi : 21.05.2012

Ekleme:
    - Psikolojikmi bilmiyorum ama sanki PC hızlandı. Mesela hoşgeldiniz yazısı 1sn de geçiyor. Önceden daha fazla beklerdim... ne alakası var anlamadım ama hızlandığını hissettim.
    - Dynamic ekran kartı modu hâlâ sorunlu oyunlarda fps düşmesi devam ediyor.
    - Coolsense açık olmasına rağmen işlemci hızı 800-3100MHz arasında değişiyor. Önceden 800-2200MHz aralığındaydı
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

Bu gün çıkan güncellemeler
    08/06/2012
    Added Realtek RTS5159 / RTS5138 Card Reader driver, version 6.1.7601.30133.
    Added Realtek RTS5209 Card Reader driver, version 6.1.7601.28117.
    Updated BIOS for dv6-6bXX / dv6-6cXX / dv7-6bXX / dv7-6cXX, version F.19.
    Updated Broadcom Wireless LAN driver, version 5.100.82.130.
    Updated IDT High Definition Audio driver, version 6.10.6395.0.
    Updated Ralink RT3090 / RT5390 WiFi Adapter driver, version 3.2.13.0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 8 Haziran 2012; 20:19:44 >

• quote:

quote:

bios f19 sürümü gelmiş beyler yükleyen varmı???

Ben yükledim PC kapandı ve bios açılarak güncellemeyi onaylattı. 2 defa 1057 ye kadar yükleme yapıp güncellemeyi tamamladı.

BIOS Sürümü: Hewlett-Packard F.19
    BIOS Tarihi : 21.05.2012

Ekleme:
    - Psikolojikmi bilmiyorum ama sanki PC hızlandı. Mesela hoşgeldiniz yazısı 1sn de geçiyor. Önceden daha fazla beklerdim... ne alakası var anlamadım ama hızlandığını hissettim.
    - Dynamic ekran kartı modu hâlâ sorunlu oyunlarda fps düşmesi devam ediyor.
    - Coolsense açık olmasına rağmen işlemci hızı 800-3100MHz arasında değişiyor. Önceden 800-2200MHz aralığındaydı !

Bu gün çıkan güncellemeler
    08/06/2012
    Added Realtek RTS5159 / RTS5138 Card Reader driver, version 6.1.7601.30133.
    Added Realtek RTS5209 Card Reader driver, version 6.1.7601.28117.
    Updated BIOS for dv6-6bXX / dv6-6cXX / dv7-6bXX / dv7-6cXX, version F.19.
    Updated Broadcom Wireless LAN driver, version 5.100.82.130.
    Updated IDT High Definition Audio driver, version 6.10.6395.0.
    Updated Ralink RT3090 / RT5390 WiFi Adapter driver, version 3.2.13.0.

daha önce güncelleme yaptım ama bana yardımcı olurmusun rica etsem direk masaüstüne indirip kurayımmı başka yapmam gereken bişey var mı?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.