Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jinekolok

kulüp de 11 kişiyiz çoğumuz 6c00et kullanıyor galiba :)

Bu Bilgisayarda 5 adet hoparlör var fakat bende kart okuyucusunun yanında ve öbür tarafındakinden ses az geliyor (sadace kulağımı dayadığımda farkediyorum sesini), ekranın altındakilerden se çok geliyor sende de öylemi ? Buradaki kullanıcılar farklı ekolayzır ayarlarını kullanıyor bende şüpelendim o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Bu Bilgisayarda 5 adet hoparlör var fakat bende kart okuyucusunun yanında ve öbür tarafındakinden ses az geliyor (sadace kulağımı dayadığımda farkediyorum sesini), ekranın altındakilerden se çok geliyor sende de öylemi ? Buradaki kullanıcılar farklı ekolayzır ayarlarını kullanıyor bende şüpelendim o yüzden soruyorum.

bende de öyle az ses geliyor ilk başlarda çalışıyormu diye kulağımı yaklaştırıp bakıyordum ama farkını şu şekilde görebilirsin fn + b ye basıp kapat o zaman aradaki farkı görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: girion

Bende dün DV7-6c00ET A8H92EA modelini alarak aranıza katıldım. İş sebebi ile henüz fazla kurcalayamadım bilgisayarı ama bir sıkıntı ile karşılaşmadım şimdilik...
    Forumu fazla okuyamadım, bilgisayar güncel diyor ama benim bios f10 girişli. biosum güncelmi acaba, nasıl anlayabilirim?

aramıza hoşgeldin ayrıca hayırlı olsun biosunuza klavyede fn + esc tuşlarına basarak bakabilirsiniz alt resimdeki gibi pencere açılır son bios sürümü f19 dur sizin tahmini f14 veya f13 olabilir
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

Tskkurler

• quote:

quote:

quote:

bende de öyle az ses geliyor ilk başlarda çalışıyormu diye kulağımı yaklaştırıp bakıyordum ama farkını şu şekilde görebilirsin fn + b ye basıp kapat o zaman aradaki farkı görürsün

Teşekkür ederim. Ben kendi üzerindeki hoparlörden dinlerken beats ı kapalı tutuyorum. Onunla ilgili ses ayarını burada paylaşırım bir denersiniz. Çünkü beats kapalıyken ses daha net va canlı çıkıyor ufak bir ayadan sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Ben kendi üzerindeki hoparlörden dinlerken beats ı kapalı tutuyorum. Onunla ilgili ses ayarını burada paylaşırım bir denersiniz. Çünkü beats kapalıyken ses daha net va canlı çıkıyor ufak bir ayadan sonra...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mutlaka denemenizi istediğim Bilgisayar üzerinde bulunan hoparlörler için Beats Audio efekti kapılı olduğu durumda ses ayarı var Buradaki ayarları bir deneyip sonucu yazın. Bir sürü ayar denedim ama en güzel bu şekilde. Bir kaç tane resim olduğu için bu konuya koymak istemedim. Deneyip yorum yaparmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Haziran 2012; 13:59:51 >

• quote:

Arkadaşlar mutlaka denemenizi istediğim Bilgisayar üzerinde bulunan hoparlörler için Beats Audio efekti kapılı olduğu durumda ses ayarı var Buradaki ayarları bir deneyip sonucu yazın. Bir sürü ayar denedim ama en güzel bu şekilde. Bir kaç tane resim olduğu için bu konuya koymak istemedim. Deneyip yorum yaparmısınız.

Alıntıları Göster
    güzel bilgiler teşekkkürler ama banada beats kapalıyken ses daha az gibi geliyor
    artı konudaki dv7 alt linkteki modeldir ordanda güncellemeye bakabilirsiniz

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=5221834&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&lang=tr&cc=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Haziran 2012; 2:23:08 >

• quote:

güzel bilgiler teşekkkürler ama banada beats kapalıyken ses daha az gibi geliyor

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=5221834&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&lang=tr&cc=tr

Beats kapalı olduğunda farklı ayar yapman lazım o yüzden ses sana az geldi. Üstteki mesajda Deneyin altını çizmemin sebebi buydu, denemeden yazmışsın. Beats açık olandan daha fazla ve net çıkıyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bağlantı sorunundan dolayı aynı mesajı iki defa gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 12 Haziran 2012; 12:45:37 >

• quote:

Bağlantı sorunundan dolayı aynı mesajı iki defa gelmiş

Alıntıları Göster
    bilgi için teşekkür ettim zaten kardeşim sadece bana öyle geldiğini söyleyip yorum yaptım yoksa tarifine sözüm yok
  • quote:

bilgi için teşekkür ettim zaten kardeşim sadece bana öyle geldiğini söyleyip yorum yaptım yoksa tarifine sözüm yok

Alıntıları Göster
    Uyku modunda sorun var onu çözmeye çalışıyorum... 3/1 gibi oranda sorun oluyor uyumadan donup kalıyor bu sinirlermi bozdu biraz.
  • quote:

Uyku modunda sorun var onu çözmeye çalışıyorum... 3/1 gibi oranda sorun oluyor uyumadan donup kalıyor bu sinirlermi bozdu biraz.

Alıntıları Göster
    hangi karttayken yapıyor bunu?
  • quote:

Ati de denemedim fakat inteldeyken; kendim uyku moduna aldığımda yada kapak kapandığında bazen olması gerektiği gibi bazen ise uyumuyor. Ekran kapanıyor fakat uyku moduna geçmeden kalıyor ve tekrar açılmıyor. Güç düğmesini basılı tutarak iyice kapatmadan düzelmiyor. Ortalama her 3 uyku moduna almada 1 sefer bunu yapıyor.

Ekeleme:
    Atide de aynısını yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 12 Haziran 2012; 12:54:59 >
  • quote:

quote:

Ati de denemedim fakat inteldeyken; kendim uyku moduna aldığımda yada kapak kapandığında bazen olması gerektiği gibi bazen ise uyumuyor. Ekran kapanıyor fakat uyku moduna geçmeden kalıyor ve tekrar açılmıyor. Güç düğmesini basılı tutarak iyice kapatmadan düzelmiyor. Ortalama her 3 uyku moduna almada 1 sefer bunu yapıyor.

Ekeleme:
    Atide de aynısını yapıyor...

Alıntıları Göster
    mito abii arasıra yoklama yaparmısın.. klübe girip girmeyen belli olsun.. herkeze saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

mito abii arasıra yoklama yaparmısın.. klübe girip girmeyen belli olsun.. herkeze saygılar.

Alıntıları Göster
    Yeni Güncelleme (Sitesinde Yok)
    1- HP SimplePass Software Sürüm:5.4.0.620 Tarih:10.06.2012 Boyut:54.4 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 12 Haziran 2012; 15:14:04 >

• quote:

Yeni Güncelleme (Sitesinde Yok)
    1- HP SimplePass Software Sürüm:5.4.0.620 Tarih:10.06.2012 Boyut:54.4 MB

Alıntıları Göster
    beyler norton int. sec.i kullanıyormusunuz? ben silip baska bir antivirus programı kurmayı düşünüyorum. siz ne yaptınız?

• quote:

beyler norton int. sec.i kullanıyormusunuz? ben silip baska bir antivirus programı kurmayı düşünüyorum. siz ne yaptınız?

Alıntıları Göster
    Bende ESET Smart Security 5 çıktı ve ESET paketinin üzerinde HP nin hediyesidir yazıyor 1 yıllık güncelleme hediyeli. Sizde nortonmu yüklü olara çıkıyor ? eğer öyleyse nortonu silip eset i yükleyin çünkü norton pc yi çok kasar özellikle HDD yi çok yavaşlatıyor (Dv7-5000ET den biliyorum). Koruma olarak ESET + Windows defender yeterli olacaktır.

• quote:

Bende ESET Smart Security 5 çıktı ve ESET paketinin üzerinde HP nin hediyesidir yazıyor 1 yıllık güncelleme hediyeli. Sizde nortonmu yüklü olara çıkıyor ? eğer öyleyse nortonu silip eset i yükleyin çünkü norton pc yi çok kasar özellikle HDD yi çok yavaşlatıyor (Dv7-5000ET den biliyorum). Koruma olarak ESET + Windows defender yeterli olacaktır.

Alıntıları Göster
    evet aynen bende oyle yaptım. eset'i kurdum şimdi.
  • quote:

evet aynen bende oyle yaptım. eset'i kurdum şimdi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Bilgisayarda Fiziksel olarak 2 sorunum var
    1) Ekranı tutan menteşelerden sol taraftaki nenteşe ile ekran arasında açıklık var (kabarıklık gibi)
    2) Kart okuyucunun olduğu kısımın oaradaki hoparlörün üzerinde biraz açıklık var
    Sizde de bu sorunlar varmı, bu yüzden göndermeyi düşünüyorum. Sonradan oluşan birşey değil bunlar. Önceden fazla kafayı takmamıştım ama şimdi gözüme batıyor.

• quote:

1) Ekranı tutan menteşelerden sol taraftaki nenteşe ile ekran arasında açıklık var (kabarıklık gibi)
    2) Kart okuyucunun olduğu kısımın oaradaki hoparlörün üzerinde biraz açıklık var
    Sizde de bu sorunlar varmı, bu yüzden göndermeyi düşünüyorum. Sonradan oluşan birşey değil bunlar. Önceden fazla kafayı takmamıştım ama şimdi gözüme batıyor.

Alıntıları Göster
    uyku modu olayı ilginç bende henüz olmadı istersen servisi ara danış dediğin açıklıklar bende yok kasada.

norton vürüs programı hakkında önceki sayfalarda yazmıştım sanırım ve ben gördüğüm gibi silip avastı kurdum tavsiyede edip silin dedim çünkü norton pcnin canını okuyor.

ÇETİNİST kardeşim merak etme yoklama yapıyom en başta sensin kara listede sonra diğer arkadaşlar var

• quote:

benim menteşelerde öyle fazla bi açıklık yok ama kart okuyucunun olduğu hoparlörün üstünde bende de açıklık var ve o benimde canımı sıkıyor bazen yerinden baya açılıyor geri yerine oturturuyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.