Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

Selamlar
    Oyunlarda ekran kartı geçişleri olmuyor. Örneğin pes 2012 ekran kartını intel olarak görüyor haliyle oyun zor açılıyor ve oynanmıyor. Manuel olarak diğer ekran kartını nasıl gösterebiliriz?

Masaüstü'nde sağ tıklayıp Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır sekmesine tıklayın.Çıkan pencereden Yüksek Performanslı GPU'yu seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

Selamlar
    Oyunlarda ekran kartı geçişleri olmuyor. Örneğin pes 2012 ekran kartını intel olarak görüyor haliyle oyun zor açılıyor ve oynanmıyor. Manuel olarak diğer ekran kartını nasıl gösterebiliriz?

kardeşim konuyu incelersen hepsinin tarifi var biosdan fixsed modunu açman gerek kart geçişi yapman için
  • Onu yapmadan önce bios u açıp ekran kartı ayarını fixed yapman lazım anlatımı konuda mevcuttur.

ekleme: mito benimi bekledin yazmak için :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 16 Haziran 2012; 23:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

Onu yapmadan önce bios u açıp ekran kartı ayarını fixed yapman lazım anlatımı konuda mevcuttur.

geç kaldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Onu yapmadan önce bios u açıp ekran kartı ayarını fixed yapman lazım anlatımı konuda mevcuttur.

geç kaldın

14 sn fark atmışsın yahu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

geç kaldın

14 sn fark atmışsın yahu :D

aynen tam msjı yazıp tamam dedim senin yazdığının e posta bilgisi geldi

• Bu arada bügün IDT High-Definition (HD) Ses Sürücüsü 6.10.6395.0 deneyeyim dedim, eskisini kaldırıp bunu yükledim. Orjinal HP Beats Audio sürücü olmasına rağmen bizim pcye uyumlu olmadı. Beat efektini aktif ettğimde bass, treble, center değerlerini değiştirmeme rağmen seste etki etmiyor (mesela center sonuna kadar kısınca hani şarkıyı söyleyenin sesinin hiç çıkmaması lazım ama bu olay yok). Ama beats kapalıyken çok güzel performansı var. Hoparlörden gelen o uğultu şeklinde ses çıkmıyor çok net bas ve tizler geliyor. Şimdilik bunu kullanacağım ama dediğim gibi beats efektini aktif etmeme rağmen sadece windows ses özelliklerindeki bas ve tizi 14 yapıyor o kadar, efektler devreye girmiyor. Beats açık kullananlar kesilnikle yüklemesin. benim gibi kapalı kullanan varsa da tavsiye ederim resmen inletiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 17 Haziran 2012; 0:24:42 >

• arkadaşlar mirac kandiliz mubarek olsun.. dünya işleri bitmezzz... :):):
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

arkadaşlar mirac kandiliz mubarek olsun.. dünya işleri bitmezzz... :):):

Sağol seninde mübarek olsun, ayrıca diğer tüm arkadaşlarında Kandili Mübarek olsun
  • sağol çetin kardeşim seninde kandilin mubarek olsun
  • Selam arkadaslar :) bakıyorum normal sıkıntısı olan pek kalmamış
  • istiyorsanız çıkartayım sıkıntı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

Selam arkadaslar :) bakıyorum normal sıkıntısı olan pek kalmamış

insanoğlunun sıkıntısı hiç bitermi muhtar arkadaş
  • hayırdır arkadaşlar işi arabesk'e bağladık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

hayırdır arkadaşlar işi arabesk'e bağladık..

• Arkadaşlar bende 2 gündür dv7 sahibiyim. Öncelikle benide kulube alırsanız sevinirim.
    Benim bir sorunum var. Çİzim programı Solidworks yükledim ama çalışırken kasıyor. Acaba Ekran kartının mı ayarlanması gerekiyor yoksa ben yanlış bir bilgisayar mı aldım :( Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recdemirci

Arkadaşlar bende 2 gündür dv7 sahibiyim. Öncelikle benide kulube alırsanız sevinirim.
    Benim bir sorunum var. Çİzim programı Solidworks yükledim ama çalışırken kasıyor. Acaba Ekran kartının mı ayarlanması gerekiyor yoksa ben yanlış bir bilgisayar mı aldım :( Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

hoşgeldin hayırlı olsun evet yüksek performanslı olan amd kartı dene ama biosdan fixsedi açman gerek nasıl açılır ve açıldıktan sonra kart geçişleri nasıl yapılır önceki sayfalarda mevcut lütfen yeni gelen arkadaşlar önce tüm konuyu okuyunuz mutlaka bilgi vardır senide ekladim artı önceki sayfaları incelersen çizim programı kullanan arkadaşlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Haziran 2012; 9:36:51 >

• Bilgisayari fixed moda aldim,ama acilista ati ekrankarti devrede oluyor hep.guc tasarruflu modda acilmasini nasil saglayabilirim?birde biostan dinamik moda aldigimda bilgisayar amd surucusu bulunamadi hatasini veriyor,nasil duzeltebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu demek istemiyorum ama aslında "sorunun cevabı önceki sayfalarda mevcut"

ben yinede söyleyeyim; fixed moddan dynamic e alırken ekran kartını ati seçip kapatın sonra alın dynamic moda yoksa hata verir.

hep atiden açılmasını engellemek içinde cevap var ama yine yazayım ekran kartı değiştirme ekranında bir tik var onu kaldır.

Konuda arama yapmadan sorunu yazma pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 18 Haziran 2012; 13:18:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rec kardeş hayırlı olsun dv7 güle güle kullan.. hele şükür bir solidci geldi aramıza.. kasma olmaması lazım.. tek sebebi var kasmanın bazı solid dosyaları silinmiş program kullanıyorsunuzdur.. bendede kasma oluyor bazen ama pc ağır hesaplar yaptığı zaman.. o her pcde olur.. mito abimiz gerekli acıklamalı bir üst mesajda yapmışş.. bize laf düşmez artıkk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 18 Haziran 2012; 22:20:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.