Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolun arkadaşlar sabırla yardımcı oluyorsunuz ah birde yeni arkadaşlar vakit ayırıp sayfaları gezseler
    en iyisi şu fixsed modu kart geçişi bilgisini baş sayfaya koymak
  • ustam ben utanıyordum o zamanlar.. bios ne fixed ne demeye..:):):):) hey gidi günler heyy..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

sağolun arkadaşlar sabırla yardımcı oluyorsunuz ah birde yeni arkadaşlar vakit ayırıp sayfaları gezseler
    en iyisi şu fixsed modu kart geçişi bilgisini baş sayfaya koymak

aynen bende onu diyecektim unuttum :D soru-cevap şeklinde ilk mesaja koyarsan güzel olur

Ekleme: su yeni idt sürücüsü yüklemiştim ya artık geri dönemiyorum eski sürücüyü (orjinal içindeki) yüklediğim zaman ses hiç çıkmıyor :D sakın yüklemeyin

Yedekleyecek yerim yok 100 GB kadar özel verilerim PC nin D sinde, servise vermeden önce PC den D yi çıkarıp versem olurmu sırf o yüzden veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Haziran 2012; 2:15:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

ustam ben utanıyordum o zamanlar.. bios ne fixed ne demeye..:):):):) hey gidi günler heyy..

yok yaw ne utanıcan kardeşim bizde bilmiyorduk öğrendik sonuçta

Precious aynen kardeşim yapıcam onu artı sana diyecektim resmi olmayan siteden sürücü yüklemesen iyi olur diye ama bilgiçlik taslamak istemedim sistemi geri al düzelmesi gerek yedeklemeye gelince dvd al ona at 15 tl 50 dvd örnek. belki olmaz hdd yi çıkarmak.

EDİT: fixsedi biosdan açma,kart geçişi ve geçilen kartta kalma bilgisi konu başlığına eklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Haziran 2012; 3:24:40 >

• quote:

Precious aynen kardeşim yapıcam onu artı sana diyecektim resmi olmayan siteden sürücü yüklemesen iyi olur diye ama bilgiçlik taslamak istemedim sistemi geri al düzelmesi gerek yedeklemeye gelince dvd al ona at 15 tl 50 dvd örnek. belki olmaz hdd yi çıkarmak.

İndirdiğim sürücü HP ye ait orjinal zaten ama dv4 modellerininmiş sanırım oraya onu yazmamışlar :D . Sistem geri yükleme yaptım olmadı Dv7-6C00ET sayfasından indirdim yükledim olmadı recovery den sürücüyü yeniden yüklettim ama olmuyor... sadece şu dv4 için olan sürücüyü yüklediğimde ses çıkıyor :D windowsta system32 de biryeri değiştirdi o ama bulamadım neyse şimdilik mecburen böyle kalacak... elimde DVD zaten varda onları yazdırmak sorun :D

• dv6 dan selamlarr
  • MERHABA arkadaşlar bende yeni aldım cihazı bir iki sorum olacak dv7 6c00et

1) COD4 multi oynuyorum ama oyunu son çözünütlük hariç tam ekran oynayamıyorum.

2) Bu fixed olayını yaptım. Sadece oyun oynarken mi alayım ati karta?

3) Bu cıhazın driverlerini bulabilir miyiz. Ekran kartını bulamadım.

4) Cihazda hp ıvır zıvılrları dolu format atmak istiyorum performansa katkısı olur mu? içim rahat etmiyor bir türlü

YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

MERHABA arkadaşlar bende yeni aldım cihazı bir iki sorum olacak dv7 6c00et

1) COD4 multi oynuyorum ama oyunu son çözünütlük hariç tam ekran oynayamıyorum.

2) Bu fixed olayını yaptım. Sadece oyun oynarken mi alayım ati karta?

3) Bu cıhazın driverlerini bulabilir miyiz. Ekran kartını bulamadım.

4) Cihazda hp ıvır zıvılrları dolu format atmak istiyorum performansa katkısı olur mu? içim rahat etmiyor bir türlü

YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

1) Nasıl tam ekran oynayamıyorsun ? bu sorun dynamic ve fixed modları ikisinde de varmı ? fixed te olmaması lazım

2) Evet sadece oyunda al, başka zaman lazım olmaz ATI boşuna PC yi ısıtırsın

3) Kendi sürücü sitesi haricinde hiçbiryerden sürücü yükleme (başka model HP olsa bile)

4) Format atmana gerek yok, kullanmadığın programları sil sonra bilgisayara bakım yap mesela advanced system care kur bakım yap. Birde msconfig i çalıştırarak başlangıçta gereksiz olan dosyaları kapat. Önyükleme sekmesindeki gelişmiş seçeneklere gir işlemci sayısını 8 yap. en sonda disk birleştirme yap. Hızlanmayı farkedeceksin.

• Arkadaşlar tam ekran sorununu uyumluluktan çözdüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Ama internet sitelerine girdiğimde siteler ekranı ortalıyor şu an bununla uğraşıyorum
  • quote:

Arkadaşlar tam ekran sorununu uyumluluktan çözdüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Ama internet sitelerine girdiğimde siteler ekranı ortalıyor şu an bununla uğraşıyorum

o dediğin çözünürlüğün 1920x1080p olmsından dolayı... bunu en kolay mouse pad ile sayfalara yakınlaşarak çözebilirsin.
  • sayfa olayı netobook un sorunu değil win 7 bazen saçmalıyor yakınlaştırın düzelir
  • sayfalara yakınlasıyorum hocam ama sorun her sıtede ayı seyı yapmak. yapıp bıraktıgımda kalmıyor nedense bazı sıtelerde sorun yok bazıları sorun. yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

sayfalara yakınlasıyorum hocam ama sorun her sıtede ayı seyı yapmak. yapıp bıraktıgımda kalmıyor nedense bazı sıtelerde sorun yok bazıları sorun. yardımlarınız için teşekkürler.

hangi tarayıcı yı kullanıyorsun
  • internet explorer ile giriyorsan yakınlaştırmayı 125% yap, diğerlerinde malesef ayarlaman lazım. Bazı sitelerde sorun olmaması tamamen siteden kaynaklı. Şöyleki; site eğer temasında site genişliğini piksel olarak belirtirse sende küçük kalır mesela 720px gibi ama site temasının css kodlarında genişlik 90% gibi belirtilirse sen web tarayıcısının boyutunu nasıl ayarlarsan ayarla o pencereye göre sitenin genişliği değişecektir. Bu bir sorun değil olması gerektiği gibi herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

İndirdiğim sürücü HP ye ait orjinal zaten ama dv4 modellerininmiş sanırım oraya onu yazmamışlar :D . Sistem geri yükleme yaptım olmadı Dv7-6C00ET sayfasından indirdim yükledim olmadı recovery den sürücüyü yeniden yüklettim ama olmuyor... sadece şu dv4 için olan sürücüyü yüklediğimde ses çıkıyor :D windowsta system32 de biryeri değiştirdi o ama bulamadım neyse şimdilik mecburen böyle kalacak... elimde DVD zaten varda onları yazdırmak sorun :D

sistem geri yükleme nasıl olmaz ilginç yüklediğin tarihten geriye aldıysan olması gerekirdi hayret

birde Your Unin-staller! programıyla kaldırıp tekrar kendi sürücüsünü kurup dene istersen

• Opera ve explorer de denedim sayfalar aynı neyse arkadaşlar tesekkürler

COD4 multi oynadım bugün iki saat kadar sıcaklık 60 derece ekran kartı işlemci bu sıcaklıklar normal midir. Ayrıca sizdede fan sesi yüksek mi
  • sıcaklık 60 c çok normal oyunda hatta az bile denebilir çünkü bazı oyunlarda 80 90 c görüyormuş tabi fan devreye girip dengeliyor yani coolsense. ve fan sesi de oyunda duyulur yada ısınınca coolsense devreye girince fan devri yüksek çalışır bu yüzden duyulur sesi buda normal.

artı sayfalardaki farklılıklarda normal bazı sitelerin görüntü boyutları farklı olabiliyor buda kafaya takılacak bir sorun değil

birde sen dv7 mi aldın yoksa dv6 mı? çözemedimde çünkü dv6 bölümünede yazıp aldım demişsin de. burası dv 7

http://resim.donanimhaber.com/m_57537036/mpage_8/f_/key_//tm.htm#62235032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Haziran 2012; 6:56:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

sistem geri yükleme nasıl olmaz ilginç yüklediğin tarihten geriye aldıysan olması gerekirdi hayret

birde Your Unin-staller! programıyla kaldırıp tekrar kendi sürücüsünü kurup dene istersen

Dediğin gibi yaptım ama olmuyor... tel tek sürücü dosyalarını sildim bu seferde kamera falan da gitti :) sistem geri yüklemeyle yine aynı sürücüye döndüm. sedece bu şekilde ses geliyor. eski sürücüyü yüklediğimde kulaklık çalışıyor fakar dış hoparlörü çalışmıyor bunu farkettim birde windows ilk açıldığında hoparlörde X çıkıyor sonra düzeliyor windows başlangıcında sürücüyü eksik yüklüyor sanırım... tek çare komple recovery ama onu da servise verince yapsınlar...

quote:

Opera ve explorer de denedim sayfalar aynı neyse arkadaşlar tesekkürler

COD4 multi oynadım bugün iki saat kadar sıcaklık 60 derece ekran kartı işlemci bu sıcaklıklar normal midir. Ayrıca sizdede fan sesi yüksek mi

1920p genişliğinde hangi marka PC alırsan al internette o şekilde küçük çıkar zaten. Site genişliği 700-900p arasında senin ekran genişliği 1920p... dediğim gibi anormal bir durum yok. İnternette bende opera ve firefox kullanıyorum. Opera çok güzel ve lüks bir tarayıcı fakat bu pc de 2 defa mavi ekran görmeme sebep oldu :S 98 yılından beri ilk defa bunda mavi ekran gördüm.. çokta merak ederdim :D

oyunlarda 60 derece imkânsız :) sen oyun esnasında bakmamışsınsdır kapatıp 2 dk sonra bakarsan bile 55 e düşüyor zaten. Ben 10 dakikada işlemcide 94 dereceyi bile gördüm (coolsense açık olduğunda maks. 82 gördüm) son hızında fan fazla ses yapmıyor ama pc yi inceden titrettiği için klavyeden zırıltı şeklinde ses geliyor :D normalde zaten 45-55 arasında sıcaklığı... dışarısı zaten 30 dan fazla :D

cool sense için 3.1 GHz e kadar çıkıyor demiştim ama tekrar eski haline dönmüş. Herhalde sağlıklı çalışmıyordu yada güç planının yüksek performansta olmasıyla ilgili bir durumda olabilir.

CoolSense Açık olduğunda PC fazla ısınmaz çünkü en fazla 2.2 GHz olur ve fan olması gerektiğinden 1 kademe daha hızlı çalışır, tam yükte 90 dereceye ulaşmaz. CoolSense kapalı olduğunda en fazla 3.1GHz olur ve fan daha sesseiz çalışır bu durumda tam yükte 94 dereceyi bile görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 20 Haziran 2012; 15:50:45 >

• Cihazı aldım alalı nerdeyse sorunla boğuşuyorum. Biri bitiyor biri başlıyor. şimdide cihaz donuyor fare imleci de dahil. güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Ayrıca cihazla sabit 250 fps alıyordum cod4 de beş on dakika sonra fps düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Sıcaklıkla alakalı bir donma olduğunu düşünmüyorum internette gezinirken aniden donuyor. cihaz dv7 arkadaşlar dv6 değil sanırım yanlışlıkla diğer tarafa yazmışım bu arada hp nin kendi programlarından hangilerini kaldırdınız gereksiz olanlar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottorehagel -- 20 Haziran 2012; 23:18:33 >
  • quote:

Cihazı aldım alalı nerdeyse sorunla boğuşuyorum. Biri bitiyor biri başlıyor. şimdide cihaz donuyor fare imleci de dahil. güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Ayrıca cihazla sabit 250 fps alıyordum cod4 de beş on dakika sonra fps düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Sıcaklıkla alakalı bir donma olduğunu düşünmüyorum internette gezinirken aniden donuyor. cihaz dv7 arkadaşlar dv6 değil sanırım yanlışlıkla diğer tarafa yazmışım bu arada hp nin kendi programlarından hangilerini kaldırdınız gereksiz olanlar var mı

hangi ekran kartındayken donuyor? amd de ise sürücüden yapma ihtimali var bendede yapıyordu hallettim önceki sayfalarda catalys güncelleme bilgisi mevcut

bu arada bu dv7 nin kasa sorunları gerçekten var bende dün farkettim ekran çerçevesinin alttaki plastik bölümünün bir yeri biraz yamulup kalkmış sanki plastik ısınınca yamulurya öyle neyse bi onun içinde servise veremem doğrusu öyle kalsın boşver ama bukadar paraya bu saçma hatalar yapılmamalıydı yazık olmuş hp puanım düştu birdaha alırken düşünürüm artık hp

Precious kardeşim aynen bende format diyecektim ama servise vereceğin için demedim ama çok ilginç sürücüyü kaldırıp olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Haziran 2012; 0:32:37 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.