Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Sıcaklık olarak kaçtan sonrası tehlikelidir bilgisayar için? 75 80 arası ısı değerleri normal midir arkadaşlar oyun oynarken

Bu sıcaklarda 90'a kadar yolu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çok ısınan parça işlemci olduğuna göre 2670qm 100 dereceye kadar sorunsuz çalışır. Özelliği bu zaten. Ama HP nin kasası 100 dereceye dayanırmı bilmem :) dışarıdan gelen bir böcek bf3 oynarken beni sinir etmişti bende alıp 94 derecedeki pc nin fan çıkışının oraya koydum, sonrası mâlum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 22 Haziran 2012; 18:53:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar güzel leptop yapıyorlar neden bu tarz ufak sorunlarla ugraşıyoruz anlamadım drivermiş ısınmaymış. Allahtan 5 yıl garantı yaptırdım bimeksten kafam ne zaman atarsa götüreyim bari.
  • Daha önce dizüstü kullanmadın sanırım, i7 için 95 derece bile normal (bahsettiğimiz işlemci 3.2 GHz x 4 yani) bu modelde ısınma sorunu yok. Serin olması için i5 işlemcili bir model alman lazım. Sedece Ati sürücüsü güncel değil :( tahminimce onu da yeni stabil catalyst çıktığında güncelleyecekler, çünkü atinin son sürücüleri normal kullanıcılarda sorunlu çoğu eski sürüm kullanıyor bu yüzden güncellemediklerini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 22 Haziran 2012; 22:35:55 >
  • oyun oynuyorsan bu sıcakta 94 dereceyi kafaya takmayacaksın artı oyun pc nin düşmanıdır bence ben oynamıyorum 45 47 derece. amd ekran kartı 1 yıllık ama bence bu kartı amd boşlamış yabancı forumları okudum hepsi umutsuz. sorun yaşayan önceki sayfalardaki tarifimi yapsın sorunsuz kullanır amd kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

oyun oynuyorsan bu sıcakta 94 dereceyi kafaya takmayacaksın artı oyun pc nin düşmanıdır bence ben oynamıyorum 45 47 derece. amd ekran kartı 1 yıllık ama bence bu kartı amd boşlamış yabancı forumları okudum hepsi umutsuz. sorun yaşayan önceki sayfalardaki tarifimi yapsın sorunsuz kullanır amd kartı

Hocam bu AMD yi anlamak zor zaten. İ7 işlemci kullanmadım hiç o nedenle sıcaklıklar bazen korkutuyor amd işlemci vardı bir onceki leptopda a6 bu tarz ısınma olmuyordu. Ayrıca bu kadar para verdiysek oyun oynamazsak ayıp olur:) şahsen oyun için aldım ben memnun muyum sıkıntılar çözersem daha iyi olacak sanırım ısınma işinede alışmam gerekecek.Büyütecek kadar ısınma değil tabi ama yine de iyi ki 5 yıl kasko yaptırmışım hp ye belli olmaz:)

AMD yi e mail yazmak lazım aslında koskocaman 7000 serisi resmen sitede eksik NVİDİA ile yarışmak bu kadar basit olmasa gerek:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

oyun oynuyorsan bu sıcakta 94 dereceyi kafaya takmayacaksın artı oyun pc nin düşmanıdır bence ben oynamıyorum 45 47 derece. amd ekran kartı 1 yıllık ama bence bu kartı amd boşlamış yabancı forumları okudum hepsi umutsuz. sorun yaşayan önceki sayfalardaki tarifimi yapsın sorunsuz kullanır amd kartı

Hocam bu AMD yi anlamak zor zaten. İ7 işlemci kullanmadım hiç o nedenle sıcaklıklar bazen korkutuyor amd işlemci vardı bir onceki leptopda a6 bu tarz ısınma olmuyordu. Ayrıca bu kadar para verdiysek oyun oynamazsak ayıp olur:) şahsen oyun için aldım ben memnun muyum sıkıntılar çözersem daha iyi olacak sanırım ısınma işinede alışmam gerekecek.Büyütecek kadar ısınma değil tabi ama yine de iyi ki 5 yıl kasko yaptırmışım hp ye belli olmaz:)

AMD yi e mail yazmak lazım aslında koskocaman 7000 serisi resmen sitede eksik NVİDİA ile yarışmak bu kadar basit olmasa gerek:)

bende i7 ilk kez kullanıyorum ama genel sıcaklık değerleri amd ye göre fazla yani amd de 35 40 c normalse intelde 50 c çok normal sayılıyor oyunda 94 bile normal geliyorsa demekki intel işlemci çok sıcak kanlı zaten kapanmıyorsa 94 c de sorun yok devam demektir amd de 60 tı sınır sanırım. neyse sonuçta intell daha sıcak değerlerde normal çalışıyor bunu çoğu yerde okudum. e. kartına gelince 2011 yılında çıkmış henüz yeni sürücü yok neden yok bende çözemedim çünkü baya şikayet var ama takan yok gibi. çok kişi yazmıştır amd ye merak etme umarım dikkate alırlar şikayetleri. ben 7 yıllık amdeci olarak intelin ısısına alıştım çünkü normal ısı değerleri bu. amd 50 c ye çıkınca oha diyorum masa üstü pcim amd de boşta 32 35 amd ama intel 45 47 c alışırsın sende

• Yanana kadar kullanın işte birşey olmaz :) bir laptop için bu değerler çok normal. 2670Qm kullanan başka markaların kullanıcıları da aynı değerleri söylüyor hatta i7 de 110 u gören olmuş (hangi markaydı hatırlayamadım). Sıkıntı yok bu cihazlar tam yükte kontrol ediliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

Yanana kadar kullanın işte birşey olmaz :) bir laptop için bu değerler çok normal. 2670Qm kullanan başka markaların kullanıcıları da aynı değerleri söylüyor hatta i7 de 110 u gören olmuş (hangi markaydı hatırlayamadım). Sıkıntı yok bu cihazlar tam yükte kontrol ediliyor zaten.

Hocam multi cod4 de cihaz daha çok ısınıyor BF3 de bile rahat rahat oynanıyor. Ama cod4 multi sanki makineyi çıldırtıyor. Alışacağız artık ya bu sıcaklıklara yapacak birşey yok. Ekran kartı driveri ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşırsanız paylaşmayı unutmayalım arkadaşlar şu an tek beklediğim bu. Ayrıca cihazın ses çıkışı mükemmel ya Yavaştan alışmaya başladım canavarıma

• hayırdır arkadaşlar.. artık selam sabahıda kestik sanırım..
  • mutlu mesut oyun oynuyorlar :)
  • Cihazısın ısınması yusuf yusuf ettiriyor:) yakında kendini kapatırsa tam olacak doğru bimekse bir de kasa parmak izi bırakıyor hergün silmek lazım
  • senin kasa ne renk, benimki gri sadece farade parmak izi kalıyor.
  • bendeki kahverengi.. daha iyi tozlandığı zaman bellii oluyor silmek zorunda kalıyorumm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

senin kasa ne renk, benimki gri sadece farade parmak izi kalıyor.

benım kıde kahverengı acayıp bellı oluyor izler sanarsın elimizi hiç yıkamıyoruz:)
  • bende buyaka bimexden aldım.. elimizde en son kahverengi var dediler.. çaktılar yani..artık benimi yediler bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

bende buyaka bimexden aldım.. elimizde en son kahverengi var dediler.. çaktılar yani..artık benimi yediler bilmiyorum..

boşverin rengini yahu yeterki sağlam olsun toz her renkte oluyor keşke bazı bölümlerini daha kaliteli yapsalardıda tozdan geçilmeseydi ama malesef kasa malzemesi kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2012; 1:31:31 >
  • ooo büyük şeff gelmiş...ugghh.. ne yapalım usta konuşulacak konu yok.. bizde köy kahvesine cevirdik forumu sandalyeyi kapda gel.. caylar benden:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

ooo büyük şeff gelmiş...ugghh.. ne yapalım usta konuşulacak konu yok.. bizde köy kahvesine cevirdik forumu sandalyeyi kapda gel.. caylar benden:)

belli zaten sorun olmayınca renge takmışsınız eyvallah içmiş kadar oldum sıcak bastırınca insan pcde bişey yapmak istemiyor o yüzden kimse yok sanırım.

• nasılsınız beyler görüşmeyeli nasıl gidiyor hayat
    hp nin hala ivy bridge ve nvidia gt650mli bi modeli çıkmadımı dimi ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.