Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

sağolun arkadaşlar anlaşılan zararsız bişey, aviranın mok yemesi sanırım biraz, akşam akşam yusuflattı beni eksik olmayın ikinizde

Kusura bakma hocam yanlış bilgi vermişim ama o sorun servis pack yüklenince falan yaşanıyormuş. YİNE de pardon
  • yüksek seviyede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

yüksek seviyede..

forumda bu konuyu tartişiyorlardı hocam http://resim.donanimhaber.com/m_57537036/mpage_8/f_/key_//tm.htm#62517493 burdan yardım alabilirsin sanırım
  • Ayrica ekran kartı için mito kardeşim vir driver vermişti onu yüklemediysen onu da deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

sağolun arkadaşlar anlaşılan zararsız bişey, aviranın mok yemesi sanırım biraz, akşam akşam yusuflattı beni eksik olmayın ikinizde

aynen aviranın mok yemesi her moku vürüs sanar o program. tavsiyem avasttır

quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

kullanmaya başladığımdan bu yana aynı nokdaki sıcaklık bendede varrr.. .. solidworksda cizim yaparken pc aptal aptal kasmaya başladı.. müşterilere yaptığımız işlerin sunumunu yaparken madara oluyorum.. delirtiyor benii.. en sonun dell in veya hp nin iş istanyonları var onlardan alacağım.. onlarlada inanılmaz pahalı ne yapacaz bilmiyorum.. ayrıyetden kullandığım acer var dual core nerede ise aynı işi yapmaya başladılar.. ne bileyim yaaa.. son 1 haftadır böyle oldu.. nortonu kaldırdım.. bir etkisi olabilirmi acaba...

cetin kardeş nortonu kaldırman en iyisi o dahada kasar neden kasıyor pc burdan anlamak zor sanırım amd karttasın oda bu sıcakta fazla ısınıyor olabilir veya vürüs programın ney? yada kurdunmu? sanırım sen nete girmiyordun dv 7 ile. yada flaş bellekten vürüsmü bulaştıda kasıyor? yada artık dosyalarmı çok doldu cclaner ile bir tarat ve temizle derim uzaktan yardım bukadar oluyor son olarak kasma değilde takılmada donmada olabilir tavsiyem 6. sayfadaki tarifimi dene ve catalys yi güncelle düzelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Haziran 2012; 7:43:07 >

• 6c00 et.. yaz benide hacı

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donttreadonme -- 27 Haziran 2012; 13:12:50 >
  • Arkadaşlar merhabalar bende yeni aldım DV7 A8H92AE 6C00ET DV yani 1 buçuk ay önce bilgisayara biraz fazla program yüklemeye başlayınca bilgisayar bir anda donuyo bi daha gelmiyoo resetlemek zorunda kalıyorum bu neden oluyo fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim iyi günler...Bu arada eklerseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

6c00 et.. yaz benide hacı

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Gazi Ünlü

Arkadaşlar merhabalar bende yeni aldım DV7 A8H92AE 6C00ET DV yani 1 buçuk ay önce bilgisayara biraz fazla program yüklemeye başlayınca bilgisayar bir anda donuyo bi daha gelmiyoo resetlemek zorunda kalıyorum bu neden oluyo fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim iyi günler...Bu arada eklerseniz çok sevinirim

Sizde hoşgeldiniz.

Biostan ekrankartı ayarını dynamic ten fixed e alıp denermisiniz. Birde norton varsa kaldırıp baska avtivirüs programı deneyiniz. İnternetten Advanced System Care programı ile windows a bakım yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 27 Haziran 2012; 13:41:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazi Ünlü

Arkadaşlar merhabalar bende yeni aldım DV7 A8H92AE 6C00ET DV yani 1 buçuk ay önce bilgisayara biraz fazla program yüklemeye başlayınca bilgisayar bir anda donuyo bi daha gelmiyoo resetlemek zorunda kalıyorum bu neden oluyo fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim iyi günler...Bu arada eklerseniz çok sevinirim

ÖNCE BİOS güncelle sonra da mito kardeşimizin önceki sayfalarda ki ati driveri bilgisayarına kur. Sorun düzelecektir.Bende driveri kurunca düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

ÖNCE BİOS güncelle sonra da mito kardeşimizin önceki sayfalarda ki ati driveri bilgisayarına kur. Sorun düzelecektir.Bende driveri kurunca düzelmişti.

dostum o sitehttp://drivers.leshcatlabs.org/2012/05/15/catalyst-12-3-up2-unifl-for-hybrid-graphics/ bu muydu bende güncelleyememiştim şimdi giremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

dostum o sitehttp://drivers.leshcatlabs.org/2012/05/15/catalyst-12-3-up2-unifl-for-hybrid-graphics/ bu muydu bende güncelleyememiştim şimdi giremiyorum

http://www.mediafire.com/?mgsps6m8hfcpplw burdan deneyin

• http://www2.ati.com/DRIVERS/mobile/12-3_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe ya da bu ama bunu denemedim arkadaşlar.Yabancı forumlarda bunu kurmuşlar driveri 7690m için. DENEMEDİM AMA BİLGİNİZE.
  • ilk verdiğin 12.2 ikinci verdiğin 12.3 bunlardan 12.3 iyi sanırım ? ama atiden indirirsek intel kartı kullanamayız diye biliyorum. AMD de 12.6 da var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 27 Haziran 2012; 19:18:04 >
  • quote:

ilk verdiğin 12.2 ikinci verdiğin 12.3 bunlardan 12.3 iyi sanırım ? ama atiden indirirsek intel kartı kullanamayız diye biliyorum. AMD de 12.6 da var mesela

dosyayı upload etmiştim isteyen olursa yollarım linki o site bazen açmıyor.

donma olayı ne bios güncellemeyle nede program yüklemeyle alakası yok amd kartın uyumsuz driverinden yapıyor sayfa 6 tarifi yapıp catalys yi güncelleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Haziran 2012; 19:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

ilk verdiğin 12.2 ikinci verdiğin 12.3 bunlardan 12.3 iyi sanırım ? ama atiden indirirsek intel kartı kullanamayız diye biliyorum. AMD de 12.6 da var mesela

donma olayı ne bios güncellemeyle nede program yüklemeyle alakası yok amd kartın uyumsuz driverinden yapıyor sayfa 6 tarifi yapıp catalys yi güncelleyin

mito o site uçmuş sanırım sendekiyse eğer adresi verirmisin ? 12,3 Hybrid olan
  • quote:

quote:

quote:

kardeş kurduğum 12.3 tarif ettiğim ve oldu dediğim driveri upload ettim zaten yani başkası değil

ama şu var D.H link engellemesi yapmış msjda bile bazı olaylar olmuştu vürüs heck falan o yüzden link engeli var e postanı yolla atayım linki

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş kurduğum 12.3 tarif ettiğim ve oldu dediğim driveri upload ettim zaten yani başkası değil

ama şu var D.H link engellemesi yapmış msjda bile bazı olaylar olmuştu vürüs heck falan o yüzden link engeli var e postanı yolla atayım linki

Gönderdim pm den :D

• banada atarmısın adresi mito ustam
  • Mito çok teşekkür ederim aldım dosyayı, yavaş iniyor yalnız :D buraya koyalım çünkü o site baya uçmuş :D

https://rapidshare.com/files/1583590888/catalys_12.3.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 27 Haziran 2012; 20:51:42 >
  • quote:

Mito çok teşekkür ederim aldım dosyayı, yavaş iniyor yalnız :D buraya koyalım çünkü o site baya uçmuş :D

https://****.com/files/1583590888/catalys_12.3.rar

rica ederimde haydaa nasıl koydun yav ben koyunca engellliyordu hep yoksa ne diye msj la uğraşayım ilginç yahu bu D.H

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.