Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Precious

Yükledim, gayet iyiymiş yalnız fan sürekli çalışıyor amd ye geçirdiğimizde. Eskisinde böyle değildi. Performansta artma oldu gerçekten.

bak beni dinlesen böyle memnun olurdun çetin kardeş

fan ısı artınca çalışıyor sanıırım senin ısıda baya arttı neyse ilerde zalman soğtucu alıp deniyeceğim şuan dandik birtane var sabredin alınca bilgi veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Haziran 2012; 1:20:31 >
  • ben sizi dinliyorumda.. benim iş bilen yeğen dinlemiyor amca bu tamamdır dedi.. şişirdi attı başından.. ne diyeyim bende.. günün her saati sac baş yolduran işler ile uğraşıyorum.. birde bu pc işine girer isem.. vay halime.. inceden fırcada yedik eyvallah saolsınız.. hadi iyi geceler.. her şey için cok saolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

ben sizi dinliyorumda.. benim iş bilen yeğen dinlemiyor amca bu tamamdır dedi.. şişirdi attı başından.. ne diyeyim bende.. günün her saati sac baş yolduran işler ile uğraşıyorum.. birde bu pc işine girer isem.. vay halime.. inceden fırcada yedik eyvallah saolsınız.. hadi iyi geceler.. her şey için cok saolun..

ya ne fırçası kardeş sen diyorsun ki 12.3 bendeki bende yazdım yok olmaz diye cevap vermedin hatta resimli ispat isteriz deyip espiri yaptık

sana olmaz dedim dinlemeyip başkasına kurcalatmışsın ben boşunamı tarifini yazıp anca böyle oluyor deyip burda paylaştım sen hpnın driver yükleme programıyla geri al eskiye çünkü senin akraba bozmuş işi sonra burdakini yap düzelir artı ben kimseye fırça atmam sadece yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

ben sizi dinliyorumda.. benim iş bilen yeğen dinlemiyor amca bu tamamdır dedi.. şişirdi attı başından.. ne diyeyim bende.. günün her saati sac baş yolduran işler ile uğraşıyorum.. birde bu pc işine girer isem.. vay halime.. inceden fırcada yedik eyvallah saolsınız.. hadi iyi geceler.. her şey için cok saolun..

mitonun da dediği gibi akraban bozmuş onu. Bu pc lerde çoğu kişinin hala haberi olmadığı (istediği kadar pc den anlasın farketmez) 2 ekrankartı var o bunu anlamamıştır ve sadece normal ati yi yüklemiştir. Mitonun rapide yüklediği dosyada tek program olmasına rağmen hem intel hem de atinin sürücülerini optimize edilmiş bir şekilde içerisinde barındırıyor. Sen başta akrabanın yüklediğini söyleseydin (yada ben görmedim yazdığını) biz tahmin edebilirdik yanlış yükleme olduğunu. Biraz kızmışsın ama daha açık yazsaydın hemen yardım gelirdi. Alınganlık gösterme burada birbirimize karşılıksız yardım ederek tamamlıyoruz herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 28 Haziran 2012; 1:52:29 >

• quote:

quote:

mitonun da dediği gibi akraban bozmuş onu. Bu pc lerde çoğu kişinin hala haberi olmadığı (istediği kadar pc den anlasın farketmez) 2 ekrankartı var o bunu anlamamıştır ve sadece normal ati yi yüklemiştir. Mitonun rapide yüklediği dosyada tek program olmasına rağmen hem intel hem de atinin sürücülerini optimize edilmiş bir şekilde içerisinde barındırıyor. Sen başta akrabanın yüklediğini söyleseydin (yada ben görmedim yazdığını) biz tahmin edebilirdik yanlış yükleme olduğunu. Biraz kızmışsın ama daha açık yazsaydın hemen yardım gelirdi. Alınganlık gösterme burada birbirimize yardım ederek tamamlıyoruz herşeyi

aynen neye kızdı anlamadım biz yazdık nasııl 12.3 var diye cevap vermedi direk sonradan olayları yazdı yani sorunları yazmış yeni gördüm zaten

hep burda değiliz ki arada kapıyoruz pc yi birde yeğen yaptı dese anlardık neyse bende anlatmaya çalıştım ama fırça atmışız algılandı neyse sağlık olsun yorgun heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Haziran 2012; 1:57:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

mitonun da dediği gibi akraban bozmuş onu. Bu pc lerde çoğu kişinin hala haberi olmadığı (istediği kadar pc den anlasın farketmez) 2 ekrankartı var o bunu anlamamıştır ve sadece normal ati yi yüklemiştir. Mitonun rapide yüklediği dosyada tek program olmasına rağmen hem intel hem de atinin sürücülerini optimize edilmiş bir şekilde içerisinde barındırıyor. Sen başta akrabanın yüklediğini söyleseydin (yada ben görmedim yazdığını) biz tahmin edebilirdik yanlış yükleme olduğunu. Biraz kızmışsın ama daha açık yazsaydın hemen yardım gelirdi. Alınganlık gösterme burada birbirimize yardım ederek tamamlıyoruz herşeyi

aynen neye kızdı anlamadım biz yazdık nasııl 12.3 var diye cevap vermedi direk sonradan olayları yazdı yani sorunları yazmış yeni gördüm zaten

hep burda değiliz ki arada kapıyoruz pc yi birde yeğen yaptı dese anlardık neyse bende anlatmaya çalıştım ama fırça atmışız algılandı neyse sağlık olsun yorgun heralde

Kaç saatir o rapide yüklediğin dosyanın inmesini bekledim ya :D

Sağ tuşta grafik özellikleri bendede çıkmıyordu fakat başlata intel yazıp intel denetim merkezini seçtikten sonra intel HD grafiklerine tıklayarak idare ediyordum. Sürücü eksik değildi fakat msconfig ten sildiğim bir dosya sabep olmuş olabilir. Bios güncellediğimiz gün olmuştu. Bugün normal intelin sitesindeki sürücüyü yükledim bu sefer Ati ekran kartını görmedi PC. Hazır gitmişken bu son sayfada verilen dosyayı indirip kurayım dedim. Onu deniyorum ki komple düzeldi. Şimdi sorun yok. Bu başımdan geçen olaydaki gibi çetin isterse normal intel sürücüsünü ayrı yüklesin sonra buradaki 12.3 sürücüsünü üzerine kurup güncelle seçeneğini seçsin büyük ihtimalle düzelir. Ama senin dediğin gibi sürücüyü geri yükleyerek te olabilir. Sorun aynı da olmayabilir. Heran herşey olabilir, ne içtiysem yaradı

Çetin tekrar hatırlatayım. Ekran kartın için Ya HP nin sitesindekini (eskiyi) yada bu konuda verilen 12.3 ü kullanabilirsin. Tüm siteler kaynak olarak o çöken siteyi göstermiş bu yüzden sadece bu konuda var uyumlu sürücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 28 Haziran 2012; 2:16:27 >

• 6001 st
  • quote:

ben idm kullanıyorum hızlı iniyor rapid yavAaş mı farketmedim hiç ama dosya baya iyi yüklenmişti

edit: rapidde sorun var baktım idm de yavaş indiriyor evet çünkü geçen de böyle yavaş değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Haziran 2012; 2:57:08 >
  • Arkadaşlar Wireless ın orjinal sürücüsünü güncelledim, sorun çıkmadı. Diğer konuda bahsedilen gibi artık tek çubuktada internete giriyor. Zaten program şeklinde değil sadece 2 MB lık temel sürücüsü var. Qualcomm Atheros AR9485 10.0.0.45 sürücüsünü indirip aygıt yöneticisinin içerisindeki wireless tan sürücü güncelleme seçeneğini seçin ve bu verdiğim dosyanın içindeki klasörünü gösterin hemen güncellenir. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 28 Haziran 2012; 11:21:14 >

• quote:

Arkadaşlar Wireless ın orjinal sürücüsünü güncelledim, sorun çıkmadı. Diğer konuda bahsedilen gibi artık tek çubuktada internete giriyor. Zaten program şeklinde değil sadece 2 MB lık temel sürücüsü var. Qualcomm Atheros AR9485 10.0.0.45 sürücüsünü indirip aygıt yöneticisinin içerisindeki wireless tan sürücü güncelleme seçeneğini seçin ve bu verdiğim dosyanın içindeki klasörünü gösterin hemen güncellenir. Tavsiye ederim

yenimi çıkmış bu ve hp sitesindemi var? gerçi bende bağlanma sorunu yok ama indirdim bulunsun sağolasın

• quote:

quote:

Arkadaşlar Wireless ın orjinal sürücüsünü güncelledim, sorun çıkmadı. Diğer konuda bahsedilen gibi artık tek çubuktada internete giriyor. Zaten program şeklinde değil sadece 2 MB lık temel sürücüsü var. Qualcomm Atheros AR9485 10.0.0.45 sürücüsünü indirip aygıt yöneticisinin içerisindeki wireless tan sürücü güncelleme seçeneğini seçin ve bu verdiğim dosyanın içindeki klasörünü gösterin hemen güncellenir. Tavsiye ederim

yenimi çıkmış bu ve hp sitesindemi var? gerçi bende bağlanma sorunu yok ama indirdim bulunsun sağolasın

Hayır HP de 2011 den kalma sürücü var. Bu sürücüyü ben Atheros un sitesinden indirip baktım program şeklinde olmadığı, Sadece sürücüleri içerdiği için daha sağlıklı bir şekilde çalışacağından koydum buraya. Arasında baya fark olmalı ki birisi 9 birisi 10. sürüm. Yani temelden baya bi değişiklik var. Benim farkettiğim 9 lü sürüm varken tek çubukla bağlanmıyordu, şimdi bağlanıyor. Birde wireless taraması yapınca listeyi daha hızlı yeniliyor. Aygıt yöneticide wireless ayarlarında biraz değişme var. Şimdilik gözüme çarpan bunlar. Aşağıya resmini koyuyorum. bu kısımda da değişiklik var ama tam çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 28 Haziran 2012; 17:35:00 >

• quote:

quote:

quote:

Hayır HP de 2011 den kalma sürücü var. Bu sürücüyü ben Atheros un sitesinden indirip baktım program şeklinde olmadığı, Sadece sürücüleri içerdiği için daha sağlıklı bir şekilde çalışacağından koydum buraya. Arasında baya fark olmalı ki birisi 9 birisi 10. sürüm. Yani temelden baya bi değişiklik var. Benim farkettiğim 9 lü sürüm varken tek çubukla bağlanmıyordu, şimdi bağlanıyor. Birde wireless taraması yapınca listeyi daha hızlı yeniliyor. Aygıt yöneticide wireless ayarlarında biraz değişme var. Şimdilik gözüme çarpan bunlar. Aşağıya resmini koyuyorum. bu kısımda da değişiklik var ama tam çözemedim.

anladım sağol güncelledim

• quote:

Farkettiğin birşeyler olursa yazarsın bu pc de öneceden fazla wireless kullanmamıştım.
  • quote:

quote:

Farkettiğin birşeyler olursa yazarsın bu pc de öneceden fazla wireless kullanmamıştım.

keşke güncellemeden önce baksaydım eski hali nasıldı bilmiyorum hiç dikkat etmedim açıkçasıfarkı yok bağlanma aynı gibi

• Hp nin kendi sayfasından web kamera programını yüklemiştim. Sonra farklı bir neden den dolayı sistem geri yükleme yaptım. Windows düzeldi de youcam progrmı hiç açılmıyor. ama ilginçtir msn de kamera çalışıyor :D kaç defa sildim, yükldim olmadı. Bu hp nin hazırladığı SP ler sorunlu biraz. Kaldırma yapınca sorun çıkarıyor.

Ekleme: You Cam parogramını kaldırırken sırasıyla şu hataları alıyorum.

tamam dedikten sonrada

Servise vermek için diğer pc yi bekliyordum ama anlaşılan servise gitmeden önce bi recovery yiyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 29 Haziran 2012; 18:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam senin rapid de vermiş olduğun 12.3 ün üzerine AMD nin 12.6 betasını yükledim fps düşmesi vardı. Şimdi 12.7 si bugün çıktı hemen yükledim. Hiçbir sorun yok fakat 6700M serisi olarak görüyor.

Resimde Sürüm 12.6 gibi görünüyor ama 12.7 sürümü. Battlefield 3 denemesinde 12.6b de fps sorunu vardı 12.7b de bu sorun düzeldi, akıcı bir şekilde oynanabiliyor. 12.7 Beta sürümünü indirmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 29 Haziran 2012; 20:55:00 >

• quote:

quote:

Hocam senin rapid de vermiş olduğun 12.3 ün üzerine AMD nin 12.6 betasını yükledim fps düşmesi vardı. Şimdi 12.7 si bugün çıktı hemen yükledim. Hiçbir sorun yok fakat 6700M serisi olarak görüyor.

Resimde Sürüm 12.6 gibi görünüyor ama 12.7 sürümü. Battlefield 3 denemesinde 12.6b de fps sorunu vardı 12.7b de bu sorun düzeldi, akıcı bir şekilde oynanabiliyor. 12.7 Beta sürümünü indirmek için tıklayın

Ekran kartları arasında geçiş yapabiliyor muyuz 12.7 de kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Evet kardeşim, oradaki resimde de görüldüğü gibi değştirilebilir grafikler menüsü var ve orjinalindeki gibi değişiyor. Masaüstüne sağ tuşla tıkladığımızda da değiştirilebilir grafikler var. Hâlâ bir sorun göremedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Evet kardeşim, oradaki resimde de görüldüğü gibi değştirilebilir grafikler menüsü var ve orjinalindeki gibi değişiyor. Masaüstüne sağ tuşla tıkladığımızda da değiştirilebilir grafikler var. Hâlâ bir sorun göremedim.

Deneyeceğim bende şu kota yenilensinde hele Fps artışı da olur tahminimce.
  • bana fps arttı gibi geldi ama piskolojik te olabilir programla ölçmedim. Nede olsa format atacağım diye değişik şeyleri buluyorum bunun gibi faydalı olabiliyor. Sürüm beta olmasına rağmen eksiğini görmedim.

Dışardan sürücü denemeleri sonucu
    IDT beats -
    Atheros wireless +
    Ati ekran.k. +
    intel ekran.k. -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 30 Haziran 2012; 2:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.