Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • betayı kurmayı pek sevmem adı üstünde deneme bir iki ama sorunsuzsa iyi

artı yeni kurulan programlar daha sonra sistem geri yüklemede sapıtabilliyor benimde başıma gelmişti daha önce masaüstü pcde ama tekrar kurunca düzelir genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Haziran 2012; 3:50:25 >
  • Recovery yaptım ve sadece gerekli programları yükle seçeneğini seçtim, 2 saat te sistemi sıfırladı (birde fabrika ayarı seçeneği vardı onu seçseydim herhalde norton falanda yüklenirdi). Bilgisayarın D (DATA) silinmedi, sadece C yi siliyor. C nin kapladığı alan 30 GB a düştü. Beats Audio eskisi gibi çalışıyor ama benim yüklediğim uyumsuz sürücü çok daha yüksek ve kaliteli ses veriyordu. Orjinal beats ta sesi çok açınca hem ses gidip geliyor hem baslarda bozuk & boğuk çalıyor (uğultulu gibi). O uyumsuz sürücüde beats çalışmamasına rağmen resmen sesi bozmadan aşırı yüksek ses veriyordu. Tizler şuanki gibi rahatsız etmiyordu, baslarda hoparlörün dayanacağı seviyede max performans veriyordu. Tekrar onu yükleyebilirim çok fark varmış gerçekten. Catalyst i direk 12.7 yi yükleyerek denedim sorunsuz çalışıyor. 12.3 ü yüklemeden de direkt yükleyenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious

Recovery yaptım ve sadece gerekli programları yükle seçeneğini seçtim, 2 saat te sistemi sıfırladı (birde fabrika ayarı seçeneği vardı onu seçseydim herhalde norton falanda yüklenirdi). Bilgisayarın D (DATA) silinmedi, sadece C yi siliyor. C nin kapladığı alan 30 GB a düştü. Beats Audio eskisi gibi çalışıyor ama benim yüklediğim uyumsuz sürücü çok daha yüksek ve kaliteli ses veriyordu. Orjinal beats ta sesi çok açınca hem ses gidip geliyor hem baslarda bozuk & boğuk çalıyor (uğultulu gibi). O uyumsuz sürücüde beats çalışmamasına rağmen resmen sesi bozmadan aşırı yüksek ses veriyordu. Tizler şuanki gibi rahatsız etmiyordu, baslarda hoparlörün dayanacağı seviyede max performans veriyordu. Tekrar onu yükleyebilirim çok fark varmış gerçekten. Catalyst i direk 12.7 yi yükleyerek denedim sorunsuz çalışıyor. 12.3 ü yüklemeden de direkt yükleyenebilir.

12.7 olarak gözüküyorsa iyi ozaman nerden indirdin 12.7 yi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Recovery yaptım ve sadece gerekli programları yükle seçeneğini seçtim, 2 saat te sistemi sıfırladı (birde fabrika ayarı seçeneği vardı onu seçseydim herhalde norton falanda yüklenirdi). Bilgisayarın D (DATA) silinmedi, sadece C yi siliyor. C nin kapladığı alan 30 GB a düştü. Beats Audio eskisi gibi çalışıyor ama benim yüklediğim uyumsuz sürücü çok daha yüksek ve kaliteli ses veriyordu. Orjinal beats ta sesi çok açınca hem ses gidip geliyor hem baslarda bozuk & boğuk çalıyor (uğultulu gibi). O uyumsuz sürücüde beats çalışmamasına rağmen resmen sesi bozmadan aşırı yüksek ses veriyordu. Tizler şuanki gibi rahatsız etmiyordu, baslarda hoparlörün dayanacağı seviyede max performans veriyordu. Tekrar onu yükleyebilirim çok fark varmış gerçekten. Catalyst i direk 12.7 yi yükleyerek denedim sorunsuz çalışıyor. 12.3 ü yüklemeden de direkt yükleyenebilir.

Orjinal ATI nin sitesindeki normal beta sürümünü direkt üzerine kuruyoruz hybrid sürüm olmamasına rağmen kart geçişlerinde sorun olmuyor. Yalnız yükleme yaparken ATI Technologies klasörüne yüklemek istiyor, bizdeki sürücü sadece ATI klasörü olduğu için ben ATI klasörünü gösterek yüklettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 1 Temmuz 2012; 1:52:23 >

• quote:

quote:

quote:

Orjinal ATI nin sitesindeki normal beta sürümünü direkt üzerine kuruyoruz hybrid sürüm olmamasına rağmen kart geçişlerinde sorun olmuyor. Yalnız yükleme yaparken ATI Technologies klasörüne yüklemek istiyor, bizdeki sürücü sadece ATI klasörü olduğu için ben ATI klasörünü gösterek yüklettim.

yalnız 2 yerde atı klosörü var sanırım program filesteki atiyi gösterdin.
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

• quote:

Yükleme esnasına ATI Teknoloji olanın yanındaki ATI yi seçtim. windows gezgininde 3 tane yerde ati klasörü var hangisine yüklediğini bilmiyorum. Ama başlangıç programlarında (ve görev yöneticide) başlama klasörü C:\Program Files (x86)\ATI\ATI.ACE\Core-Static olarak görünüyor. Hangi klasöre yüklü olduğu çok önemli olmayabilir. Eğer x86 içine yüklediyse 32 bit programşların arasına yüklenmiştir ama yüklenen program 32 bit değil 64 bit eminim.

• Hp nin dandik programlarını yükledin mi hocam recoveryi kullanırken
  • sağlam programı yokki dandiği yüklensin hangisini kastediyorsun
  • Format atarken sadece gerekli programları yükle dedim. Cool Sense gibi gereklileri yüklüyor. magic desktop gibi saçma programları yüklemiyor ama windowstan recovery açıp sonradan yüklenebiliyor. Birde sürücü programları yükleniyor. MSN falan yüklememişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerleyen zamanlarda kullanırız artık önce şu ekran kartını bugün halledeyim. Hp nin programlarının tümü çöp. coolsense hariç
  • quote:

quote:

Yükleme esnasına ATI Teknoloji olanın yanındaki ATI yi seçtim. windows gezgininde 3 tane yerde ati klasörü var hangisine yüklediğini bilmiyorum. Ama başlangıç programlarında (ve görev yöneticide) başlama klasörü C:\Program Files (x86)\ATI\ATI.ACE\Core-Static olarak görünüyor. Hangi klasöre yüklü olduğu çok önemli olmayabilir. Eğer x86 içine yüklediyse 32 bit programşların arasına yüklenmiştir ama yüklenen program 32 bit değil 64 bit eminim.

gösteri,len yol x86 gibi neyse sağol bilgi için bende şimdilik sorun yok o yüzden kurcalamam

• benim anlayamadığım şu beats idt sürücüsü niye dandik ? Sesi çok açınca ses parazitleniyor ama hoparlörden değil, sürücüden dolayı. Basın bozulması bile bundan kaynaklanıyor. Keşke ıdt yi de güncelleseler, son çıkana tam uyumlu olsa

• Merhaba, yeni dv7-6c00et sahibi olarak aranıza katılmak isterim. Bu arada birinci diskin yerine SSD taktım, aleti tutamıyorsunuz, denemeyen herkese tavsiye ederim . Bir sorum olacak, dün farkettim, ekran çerçevesindeki mikrofonun olduğu yerden şeffaf bir çıkartma düştü, sonra farkettim ki bu çerçevenin tamamında şeffaf çıkartma var. Sanırım çiziklere karşı korumak için. Zamanla ısınmadan dolayı yapışıp bu alanı kirletebileceği için kaldırmak lazım diye düşünüyorum. Biraz uğraştım ama kalkmadı. Soru şu, Siz bu çıkartmayı neresinden tutup kaldırdınız?
  • Çıkan güncelleme olursa burada paylaşalım.
  • Arkadaşlar Merhaba Tekrar,

Önemli bir sorunum var bu bilgisayar ile alakalı. Alalı 2 hafta oldu ve donma sorunu yaşıyorum. Ayarlarla ilgili olarak tek yaptığım tek şey ekran kartını bios'tan "fixed" yapmak. Bilgisayarı kullanırken (genellikle windowsta) önce mause'un yanında kum saati çıkıyor ve daha sonra da ekran donuyor. Altgr + ctrl + del işe yaramıyor. Bu tip bir sorun yaşayan var mı ? Geri vermeli miyim ? Yoksa kendim deneyebileceğim çözüm yolları var mı acaba ?

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Edit: Daha önceki mesajları da inceledim. Sorunun BIOS ya da driver kaynaklı olduğu yazılmış. Doğruluğu nedir ? Eğer öyle ise ne yapmam gerekir ? Şayet driver/BIOS güncelleme kaynaklı bir problem ise boşuna göndermeyeyim diyorum servise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELECTRIFY -- 2 Temmuz 2012; 17:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELECTRIFY

Arkadaşlar Merhaba Tekrar,

Önemli bir sorunum var bu bilgisayar ile alakalı. Alalı 2 hafta oldu ve donma sorunu yaşıyorum. Ayarlarla ilgili olarak tek yaptığım tek şey ekran kartını bios'tan "fixed" yapmak. Bilgisayarı kullanırken (genellikle windowsta) önce mause'un yanında kum saati çıkıyor ve daha sonra da ekran donuyor. Altgr + ctrl + del işe yaramıyor. Bu tip bir sorun yaşayan var mı ? Geri vermeli miyim ? Yoksa kendim deneyebileceğim çözüm yolları var mı acaba ?

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Edit: Daha önceki mesajları da inceledim. Sorunun BIOS ya da driver kaynaklı olduğu yazılmış. Doğruluğu nedir ? Eğer öyle ise ne yapmam gerekir ? Şayet driver/BIOS güncelleme kaynaklı bir problem ise boşuna göndermeyeyim diyorum servise.

Kardeşim öncelikle bios güncellemesi yapmalısın ve ekran kartı driverini güncellemelisin. Sorun bunlardan sonra devam ederse yaz yardımcı olalım. Nasıl yapacagın oncekı sayfalarda yazılı

• quote:

Orijinalden alıntı: milkshake77

Merhaba, yeni dv7-6c00et sahibi olarak aranıza katılmak isterim. Bu arada birinci diskin yerine SSD taktım, aleti tutamıyorsunuz, denemeyen herkese tavsiye ederim . Bir sorum olacak, dün farkettim, ekran çerçevesindeki mikrofonun olduğu yerden şeffaf bir çıkartma düştü, sonra farkettim ki bu çerçevenin tamamında şeffaf çıkartma var. Sanırım çiziklere karşı korumak için. Zamanla ısınmadan dolayı yapışıp bu alanı kirletebileceği için kaldırmak lazım diye düşünüyorum. Biraz uğraştım ama kalkmadı. Soru şu, Siz bu çıkartmayı neresinden tutup kaldırdınız?

Cihazın o kısmı ısınırmı ? sanmam. Şayet olursa çıkartmaları çıkart bende çıkartma yoktu. Çizilmeye karşı dayanıklı bir metal kasa kullanmışlar diye duymuştum incelemenin birinde. Ama kahverengi kasalar için geçerli. DV7 kasa olarak iki tarz kullanıyor. Metalık olanlar çizilmeye daha musait

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

Merhaba, yeni dv7-6c00et sahibi olarak aranıza katılmak isterim. Bu arada birinci diskin yerine SSD taktım, aleti tutamıyorsunuz, denemeyen herkese tavsiye ederim . Bir sorum olacak, dün farkettim, ekran çerçevesindeki mikrofonun olduğu yerden şeffaf bir çıkartma düştü, sonra farkettim ki bu çerçevenin tamamında şeffaf çıkartma var. Sanırım çiziklere karşı korumak için. Zamanla ısınmadan dolayı yapışıp bu alanı kirletebileceği için kaldırmak lazım diye düşünüyorum. Biraz uğraştım ama kalkmadı. Soru şu, Siz bu çıkartmayı neresinden tutup kaldırdınız?

Cihazın o kısmı ısınırmı ? sanmam. Şayet olursa çıkartmaları çıkart bende çıkartma yoktu. Çizilmeye karşı dayanıklı bir metal kasa kullanmışlar diye duymuştum incelemenin birinde. Ama kahverengi kasalar için geçerli. DV7 kasa olarak iki tarz kullanıyor. Metalık olanlar çizilmeye daha musait

Isınabilir diye düşünüyorum hocam, hafiften ısınma yapıyor da, kastettiğim yer, ekranın iç çerçevesi, dış metal kasa değil, sol üst köşede beatsaudio, sağ üst köşede Pavilion dv7 yazan yer. Burada çok ince şeffaf bir çıkartma var, bastırarak sildiğiniz zaman iz bırakıyor, farkediliyor zaten ama kaldırması güç, doğru yerden tutup çekmek lazım :) Bendeki kasa metal olan bu arada, kahverengide durum nasıl bilmiyorum. Bu çıkartmayı bulan, çıkartan, kaldıran var mı acaba?

• Bendekide metal rengi ama hiç çıkartma yoktu üstünde. Belki aldığım yerde çıkardılar. Birşey olmaz o kadar ısıdan. Orası iz yapacak kadar ısınmıyor. Ben olsam hiçbir yerinde birakmam :D

• quote:

hayırlı olsun hoşgeldin. ssd taktım demişsin ssd hangi marka? kaç gb? ve nasıl kurdun yani orjinal windovsu bozmadan ve QuickWebi artı Recovery bölümlerini nasıl hallettin? bilgi verirsen memnun oluruz

artı sonkez yazıyorum yeni gelen arkadaşlar amd ekran kartı donması iççin lütfen lütfen konuyu inceleyin sadece 5 dakikanızı alır6. sayfada ekran donması hakkında bilgi mevcut

ve bendede yoktu yanda yapışkan kaat yada herneyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Temmuz 2012; 2:30:54 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.