Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

hadi geçmiş olsun bende severim winampı başkada kurmadım onun yerine
    bu arada f1 f2 bilgisi iyi olmuş sağolasın yalnız işin kötüsü seside fn ye basmadan açmıyor neyse sonra eski haline alırım

beats a fazla kafa yormayın çünkü sadece kulaklık çıkışlarında işe yarıyor diğerlerinde pek işe yaramıyor

Aslında Hoparlörleri de bir dizüstü için oldukça iyi... sadece orta frekans seslerde zayıf biraz. Tizler özellikle hani derlerya kristal netliğinde Film izlemek için çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 8 Temmuz 2012; 2:29:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

hadi geçmiş olsun bende severim winampı başkada kurmadım onun yerine
    bu arada f1 f2 bilgisi iyi olmuş sağolasın yalnız işin kötüsü seside fn ye basmadan açmıyor neyse sonra eski haline alırım

beats a fazla kafa yormayın çünkü sadece kulaklık çıkışlarında işe yarıyor diğerlerinde pek işe yaramıyor

Aslında Hoparlörleri de bir dizüstü için oldukça iyi... sadece orta frekans seslerde zayıf biraz. Tizler özellikle hani derlerya kristal netliğinde Film izlemek için çok uygun.

aynen hoporlor farkı diğer marrkalara göre çok iyi ses veriyor ama beast hoporlorlerde pek işe yaraamıyor

• quote:

aynen hoporlor farkı diğer marrkalara göre çok iyi ses veriyor ama beast hoporlorlerde pek işe yaraamıyor

Aslında benim müzik zevkim biraz değişik herhalde çünkü kulaklığı takıp beats ı açtığımda çok yoğun bas sesleri alıyorum. Belirli bir süreden sonra baş ağrısı yapıyor. Kullandığım kulaklık orjinal Sony HPM-70 dandik birşey değil, beats efetktini kapattığımda ses daha iyi oluyor, birde sanatçıların sesleri azalıyor tizleri arttırıyor... senki ses bastan dolayı uğulduyormuş gibi geliyormu ?

Önemli Ekleme:
    Arkadaşlar ATI için 12.6 WHQL onaylı tam sürüm hybrid sürücüsü malum siteden yayınlanmış. 12.7 Betayı kullanmak istemeyenler mutlaka bunu indirip kullansınlar. Hatta kullanmayacaksanız bile indirip bilgisarınızın biryerinde saklayın çünkü site heran gidebilir Bunu yüklerseniz sadece ATI değil intel ekrankartı sürücünüzde güncellencek 12.7 Betada sadece ATI güncelleniyordu. Beta sürümü olmaması daha iyi tabi. Intel ekran kartı sürücüsü 2 tane var yükleme esnasında hangi sürümü istiyorsanız seçiyorsunuz. 12.6 yı yüklediğinizde sürüm 8.980.0 olacak isterseniz üzerine tekrar 12.7 yi yükleyerek sürümü 8.981.2 a çıkarabilirsiniz, böylece Intel de güncel kalmış olur.

İndirmek için -> Catalyst 12.6 WHQL UnifL for Hybrid Graphics (267 MB)

Yayınlanma Tarihi: 4 Temmuz 2012
    Catalyst Uygulama Profilleri: 6/28/2012, 12.7 CAP1
    ATI Sürücüsü: 06/11/2012, 8.980.0.0000
    Intel HD Graphics: 8.15.10.2622
    Intel HD Graphics: 8.15.10.2761
    ATI HDMI Sürücüsü: 7.12.0.7708
    YaD’s UnifL Cleaner: 2.1.6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 8 Temmuz 2012; 19:04:03 >

• hoparlörler ve beats audio ile daha önce bi yazım vardı.. bir ara uzun uzun yazarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

hoparlörler ve beats audio ile daha önce bi yazım vardı.. bir ara uzun uzun yazarım..

Merakla bekliyorum

Ayrıca yine bugün Windows Update üzerinden Atheros Wireless güncellemesi çıktı ve bende yükledim 10.0.0.67 sürümüne güncelliyor, fark göremedim. Güncelleme windows update üzerinden verildiği için sizde mutlaka yükleyin, önemliye benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 8 Temmuz 2012; 22:05:17 >
  • bir edit daha alttaki yazılarıma karşılık. 12.6 sürücü hatası verdi hatta kaldırıp 12.7 kurdum oda 12.6 olarak kurulup oda aynı sürücü sorununu veriyor bu yazıyı yazarken bile verdi.

ve sanırım altta bahsettiğim windows updatede çıkan intel kartı güncellemmden dolayı 12.3 uyumsuzluk yapıp hata verdi en iyisi inteli eskiye döndürüp tekrar 12.3 kurmak kötü bir deneyim oldu bu arada

quote:

quote:

Aslında benim müzik zevkim biraz değişik herhalde çünkü kulaklığı takıp beats ı açtığımda çok yoğun bas sesleri alıyorum. Belirli bir süreden sonra baş ağrısı yapıyor. Kullandığım kulaklık orjinal Sony HPM-70 dandik birşey değil, beats efetktini kapattığımda ses daha iyi oluyor, birde sanatçıların sesleri azalıyor tizleri arttırıyor... senki ses bastan dolayı uğulduyormuş gibi geliyormu ?

Önemli Ekleme:
    Arkadaşlar ATI için 12.6 WHQL onaylı tam sürüm hybrid sürücüsü malum siteden yayınlanmış. 12.7 Betayı kullanmak istemeyenler mutlaka bunu indirip kullansınlar. Hatta kullanmayacaksanız bile indirip bilgisarınızın biryerinde saklayın çünkü site heran gidebilir Bunu yüklerseniz sadece ATI değil intel ekrankartı sürücünüzde güncellencek 12.7 Betada sadece ATI güncelleniyordu. Beta sürümü olmaması daha iyi tabi. Intel ekran kartı sürücüsü 2 tane var yükleme esnasında hangi sürümü istiyorsanız seçiyorsunuz. 12.6 yı yüklediğinizde sürüm 8.980.0 olacak isterseniz üzerine tekrar 12.7 yi yükleyerek sürümü 8.981.2 a çıkarabilirsiniz, böylece Intel de güncel kalmış olur.

İndirmek için -> Catalyst 12.6 WHQL UnifL for Hybrid Graphics (267 MB)

Yayınlanma Tarihi: 4 Temmuz 2012
    Catalyst Uygulama Profilleri: 6/28/2012, 12.7 CAP1
    ATI Sürücüsü: 06/11/2012, 8.980.0.0000
    Intel HD Graphics: 8.15.10.2622
    Intel HD Graphics: 8.15.10.2761
    ATI HDMI Sürücüsü: 7.12.0.7708
    YaD’s UnifL Cleaner: 2.1.6.0

bende philiips kulaklık var gayet iyi basları kısarsan sorun olmaz bende uğultu olmuyor çok memnunum eko da beast da açık

bu arada 12.6 yı indirelim dursun sağol masaüstü pc de 12.6 betayı kurdum sorun yok henüz ama 12.6 4000 ve 3000 serisi için tabi masaüstü için

windows updatede bende şunlar çıkmış yükleyelim bakalım
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

EDİT: bu arada yukardaki windows güncellemesini yapınca catalys 12.3 uyarı verdi uyarı alttaki resim, ve tam olarak özellikler açılmadı bende verdiğin 12.6 yı kurdum 12.3 kurulumuna benzer cataly setubu açınca 3 seçenek çıkıyor kaldır kur güncelle ben tabiki güncelleyi seçtim ve 12.6 oldu bu arada bir bilgi daha vereyim amd kartı 6700m görünüyorsa agıt yöneticisini açın karta sağ tıklayıp güncelle deyin 7690 m xt oluyor yani özüne dönüyor

12.6 catalys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2012; 7:58:13 >

• @mito1172
    Ekran kartlarında (ATI veya Intel) birisine aygıt yöneticide güncelle dersek 2 sürücü birden PC yi ilk aldığımız sürücüye dönüyor o yüzde 7690M görür.

Windowsta hiç intel güncellemesi çıkmadı bende, onu sadece Atheros için söylemiştim. Zaten sadece intel yüklenirse bu sefer CCC silinebilir, bir önceki sayfada yazmıştım. Güncelleme yaparken o esnada mutlaka ATI kart seçili olsun. 12.6 sorun olsa dahi 12.7 yükleyince düzelmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@mito1172
    Ekran kartlarında (ATI veya Intel) birisine aygıt yöneticide güncelle dersek 2 sürücü birden PC yi ilk aldığımız sürücüye dönüyor o yüzde 7690M görür.

Windowsta hiç intel güncellemesi çıkmadı bende, onu sadece Atheros için söylemiştim. Zaten sadece intel yüklenirse bu sefer CCC silinebilir, bir önceki sayfada yazmıştım. Güncelleme yaparken o esnada mutlaka ATI kart seçili olsun. 12.6 sorun olsa dahi 12.7 yükleyince düzelmesi gerekir.

sorunda orda zaten 12.6 nın üstüne kurmaya kalktım 12.7 olmadı sonra 12.6 yı kaldırıp 12.7 kurdum kuruldu ama yine sürüm 12.6 olarak kuruluyor saçma bişey ve yine o salak sinir hatayı veriyordu buraya yazarken bile neyseki inteli geri alıp 12.3 tekrar kurunca düzeldi aman başlarım bu kartın güncellemesine resmen istemiyor ve ben ilk kez böyle aptalca işler yapan kart görüyorum resmen verdiğim paraya yazık dedim dün gece
    windows güncellemesine bakınca vardı o yüzden yükledim zaten bilsem bu haltı yiyecek güncelleme yapmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2012; 23:50:23 >

• quote:

quote:

@mito1172

sorunda orda zaten 12.6 nın üstüne kurmaya kalktım 12.7 olmadı sonra 12.6 yı kaldırıp 12.7 kurdum kuruldu ama yine sürüm 12.6 olarak kuruluyor saçma bişey ve yine o salak sinir hatayı veriyordu buraya yazarken bile neyseki inteli geri alıp 12.3 tekrar kurunca düzeldi aman başlarım bu kartın güncellemesine resmen istemiyor ve ben ilk kez böyle aptalca işler yapan kart görüyorum resmen verdiğim paraya yazık dedim dün gece
    windows güncellemesine bakınca vardı o yüzden yükledim zaten bilsem bu haltı yiyecek güncelleme yapmazdım

Alıntıları Göster
    Bağlantıdan dolayı 2 defa gelmiş mesak alttaki mesajı dikkate alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Temmuz 2012; 0:09:14 >

• quote:

quote:

@mito1172

Herzaman hızlı internet kullanmadığım için deneyemiyorum malesef. Sen 12.6 yı yüklediğinde nasıl hata aldınki ? Birde söylemeyi unuttum sanırım 12.7 yi yüklediğimizde 12.6 olarak görünmesi normal çünkü yazılımda aslında o kısım yok önceki sürücüden kalma olanı gösteriyor. Ben direk 12.7 yi kurduğumda Catalys sürümünü hiç göstermiyor bile. Resimini vereyim hatta. Önemli olan 12.7 yi yüklediğimizde sürücü paketinin 8.981 e güncellenmesi. Ben 12.6 beta olan sürümünü denediğimde FPS düşmesi yaşamıştım o yüzden üzerine 12.7 Betayı yükleyin dedim ama buradaki 12.6 beta değil FPS düşmesi yoksa 12.7 ye yükseltmenize gerek te yok. Intel in windows güncellemesi bende çıkmadı hiç. Sadece realtek kart okuyucu birde Atheros Wireless sürücüsü seçime bağlı olarak çıkıyor. Ayrıca ATI nin sürücüsünü istediğin kadar kaldır parçaları mutlaka kalıyor.

Eklme
    Dostum senin aldığın hata 2 mesaj önceki hata ise aygıt yöneticiden intel karta gelip güncelle de tekrar ilk yazılıma geri dönsün intel ve ati. Bu sorun büyük ihtimalle intelkartı windowstan güncellediğinden kaynaklanıyordur. Olmadı intelin üzerine gel ve donanımı kladır de hatta yazılım silinsin kutucuğu gelirse onuda işaretle ve başlata recovery yazıp çıkanı çalıştır sonra oradan sürücü yüklemeyle intel ve amde yi tekrar yüklet. daha sunra 12.6 Hybridi yüklemeyi dene. Hybrid sürücü aygıt yöneticide intel ekrankartını 3000 olarak gösteriyor halbuki bizde direk intel HD Graphics olarak görünüyor ve bu yüzden bizde güncellemsi çıkmıyordur büyük ihtimal. Sende 3000 olarak gördüğünden güncellemesi çıkmış. Birdaha çıkarsa da windowstan güncellemezsin. Bu normalde sağlam olarak kullandığımız intel ve ati sürücüsü birbiri ile bağlantılı olarak çalışıyor. Bunlardan inteli güncellenirse Ati ile olan bağlantısı gider. Mesela ekran kartının ati olmasına rağmen TV ye bağlantıda intelin programından ekranı küçülttüğümüzü söylemiştim bunlar hep birbiriyle bağlantılı. Intel tek başına uçar giderse Ati de yalnız kalır ve sana böyle hata verebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Temmuz 2012; 0:29:35 >

• quote:

quote:

quote:

@mito1172

Herzaman hızlı internet kullanmadığım için deneyemiyorum malesef. Sen 12.6 yı yüklediğinde nasıl hata aldınki ? Birde söylemeyi unuttum sanırım 12.7 yi yüklediğimizde 12.6 olarak görünmesi normal çünkü yazılımda aslında o kısım yok önceki sürücüden kalma olanı gösteriyor. Ben direk 12.7 yi kurduğumda Catalys sürümünü hiç göstermiyor bile. Resimini vereyim hatta. Önemli olan 12.7 yi yüklediğimizde sürücü paketinin 8.981 e güncellenmesi. Ben 12.6 beta olan sürümünü denediğimde FPS düşmesi yaşamıştım o yüzden üzerine 12.7 Betayı yükleyin dedim ama buradaki 12.6 beta değil FPS düşmesi yoksa 12.7 ye yükseltmenize gerek te yok. Intel in windows güncellemesi bende çıkmadı hiç. Sadece realtek kart okuyucu birde Atheros Wireless sürücüsü seçime bağlı olarak çıkıyor. Ayrıca ATI nin sürücüsünü istediğin kadar kaldır parçaları mutlaka kalıyor.

Eklme
    Dostum senin aldığın hata 2 mesaj önceki hata ise aygıt yöneticiden intel karta gelip güncelle de tekrar ilk yazılıma geri dönsün intel ve ati. Bu sorun büyük ihtimalle intelkartı windowstan güncellediğinden kaynaklanıyordur. Olmadı intelin üzerine gel ve donanımı kladır de hatta yazılım silinsin kutucuğu gelirse onuda işaretle ve başlata recovery yazıp çıkanı çalıştır sonra oradan sürücü yüklemeyle intel ve amde yi tekrar yüklet. daha sunra 12.6 Hybridi yüklemeyi dene. Hybrid sürücü aygıt yöneticide intel ekrankartını 3000 olarak gösteriyor halbuki bizde direk intel HD Graphics olarak görünüyor ve bu yüzden bizde güncellemsi çıkmıyordur büyük ihtimal. Sende 3000 olarak gördüğünden güncellemesi çıkmış. Birdaha çıkarsa da windowstan güncellemezsin. Bu normalde sağlam olarak kullandığımız intel ve ati sürücüsü birbiri ile bağlantılı olarak çalışıyor. Bunlardan inteli güncellenirse Ati ile olan bağlantısı gider. Mesela ekran kartının ati olmasına rağmen TV ye bağlantıda intelin programından ekranı küçülttüğümüzü söylemiştim bunlar hep birbiriyle bağlantılı. Intel tek başına uçar giderse Ati de yalnız kalır ve sana böyle hata verebilir :)

kardeş bendeki hata eski hata nüksetti desek daha iyi olur şöyleki sayfa 6 daki 12.3 tarifimi hatırlarsan onu yükleyip kurtuldum demiştim yani pcyi ilk aldığımdaki ilk sürücüdeki hata 12.6 yada 7 de yükleyince nüksetti hata şuydu sayfa 6da da resimli göstermiştim pc donup sonra kararıp şu uyarı çıkıyor amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bundan kurtulu. hata buydu ama 12.3 ile bundan kurtuldum. lakin intel güncellenince 12.3 buna uyumsuz kalınca uyarı verip sürümü yükselt dedi bende 12.6 yapınca düzeldi catalys faskat bu defa eski o aptal hata nüksetti dahada artarak nüksetti. intel sürümüyle catalys uyumlu olmalı intel sürümü eskiyse zaten 12.6 veya 7 çalışmıyor. neyse inteli geri alıp tekrar 12.3 kurdum o lanet hatadan eser kalmadı bidahada kurcalamam aman böyle dursun sorunsuz
    artı sendeki resim ilginç çünkü bende 12.6 dada 12.3 de de sürümü gösteriyor şuan 12.3 ve gösteriyor ve bence göstermesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Temmuz 2012; 2:15:13 >

• Sabit durmadığımdan yavaş internetim var bu yüzden her zaman indiremiyorum. Hata veriyor diyorsan kimse yüklemesin 12.6 hybridi ama ben 12.7b de hiç ati hatası almadım haberin olsun. İnşallah bununda hybrid sürümünü çıkarırlar. Ayrıca bendeki intel sürücüsü ilk çıkanı. Hybrid olmadığı için intel güncellenmedi ve 12.7 ile uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Temmuz 2012; 2:23:01 >
  • quote:

Sabit durmadığımdan yavaş internetim var bu yüzden her zaman indiremiyorum. Hata veriyor diyorsan kimse yüklemesin 12.6 hybridi ama ben 12.7b de hiç ati hatası almadım haberin olsun. İnşallah bununda hybrid sürümünü çıkarırlar.

valla kardeşim bende eski hataya geri döndü 12.6 veya 7 yükleyince diğer arkadaşlarda ne olur bilmem yani sadece bende verdi diye yüklemeyin diyemem bende oldu onu dedim
    birde şu var yani inteli güncelledim diye oluşan bir hata değil bu. zaten güncelleyince 300 oldu ve sadece catalys hata verdi yani ilk pc yi aldığımdada bu hata vardı inteli güncellemedim zaten ozaman. sadece 12.3 kurunca bu hata yok oldu yoksa kimseye sakın 12.6 veya 7 yi kurmayın demiyorum

• quote:

quote:

Sabit durmadığımdan yavaş internetim var bu yüzden her zaman indiremiyorum. Hata veriyor diyorsan kimse yüklemesin 12.6 hybridi ama ben 12.7b de hiç ati hatası almadım haberin olsun. İnşallah bununda hybrid sürümünü çıkarırlar.

valla kardeşim bende eski hataya geri döndü 12.6 veya 7 yükleyince diğer arkadaşlarda ne olur bilmem yani sadece bende verdi diye yüklemeyin diyemem bende oldu onu dedim
    birde şu var yani inteli güncelledim diye oluşan bir hata değil bu. zaten güncelleyince 300 oldu ve sadece catalys hata verdi yani ilk pc yi aldığımdada bu hata vardı inteli güncellemedim zaten ozaman. sadece 12.3 kurunca bu hata yok oldu yoksa kimseye sakın 12.6 veya 7 yi kurmayın demiyorum

ilk aldığımda dedinya işte ben olsam daha birşey yüklemeden basardım formatı :D neyse isteyen kurar, istemeyen kurmaz. Bu zaten baya karışıkbirşey. Ufak birşeyden sorun çıkabiliyor. Yüklemesenizde elinizde dursun ne olur ne olmaz :) bende yazılımları güncel tutmak hastalık gibi :)

• quote:

quote:

quote:

ilk aldığımda dedinya işte ben olsam daha birşey yüklemeden basardım formatı :D neyse isteyen kurar, istemeyen kurmaz. Bu zaten baya karışıkbirşey. Ufak birşeyden sorun çıkabiliyor. Yüklemesenizde elinizde dursun ne olur ne olmaz :) bende yazılımları güncel tutmak hastalık gibi :)

formatı basıcamda gerek yoktuki bismillah pc yi açtık 2 veya 3 gün sonra bu hata başladı neye format atıcam neyse sonuçta 12.3 işimi görüyor o gıcık hatadan kurtardı tabi herkesin zevkidir bende severim güncellemeyi ama bu pcde deli oldum güncelleyince sapıtıyor yoksa masa üstü pcde herşeyim günceldir

• Çetinist baya küsmüş sanırım, uğradığı yok.

• sorma günahımızı alıyorya neyse kendi bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Temmuz 2012; 3:13:00 >
  • Arkadaşlar, daha önce burada 6C00ET modelini aldığımı yazmıştım, daha sonrasında sorun çıktı iade vs... HP'ye diğer bir laptopumu götürmüştüm ve tamirden geri aldım, orada bu ekran kartı donması sorunu ile ilgili sorduğumda, kasaların yenileneceğini söylemişti. Yakın zamanda DV7-7110 modelini alacağım. Ekran kartı NVIDIA. AMD'den memnun olmayıp almayanlar için iyi bir tercih olabilir. İşlemcisi de bir üst model bu cihazın. Ayrıca Max. ram desteği 8 GB'tan 16 GB'a çıkmış. Başka bir farkı yok. Bilgilendirmek istedim.

İnternette birçok sitede ekran kartının AMD olduğunu ve çözünürlüğün 1600x900 (HP'nin sitesinde 1920x1080 olarak belirtilmiş) olduğunu yazıyor. İtibar etmeyin. Söylediğim modelin kodu B7R56EA. Ve tek kodla tek çeşit bilgisayar olacağını düşünüyorum. Piyasaya yayılmış bir ürün değil henüz bu yüzden birkaç yerde yanlış yazılan bilgi birçok firma tarafından aynen alınmış diye düşünüyorum. Yarın tekrar açıp HP ile bunu konuşacağım. Bilgilendirmesini de yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905_Emre

Arkadaşlar, daha önce burada 6C00ET modelini aldığımı yazmıştım, daha sonrasında sorun çıktı iade vs... HP'ye diğer bir laptopumu götürmüştüm ve tamirden geri aldım, orada bu ekran kartı donması sorunu ile ilgili sorduğumda, kasaların yenileneceğini söylemişti. Yakın zamanda DV7-7110 modelini alacağım. Ekran kartı NVIDIA. AMD'den memnun olmayıp almayanlar için iyi bir tercih olabilir. İşlemcisi de bir üst model bu cihazın. Ayrıca Max. ram desteği 8 GB'tan 16 GB'a çıkmış. Başka bir farkı yok. Bilgilendirmek istedim.

İnternette birçok sitede ekran kartının AMD olduğunu ve çözünürlüğün 1600x900 (HP'nin sitesinde 1920x1080 olarak belirtilmiş) olduğunu yazıyor. İtibar etmeyin. Söylediğim modelin kodu B7R56EA. Ve tek kodla tek çeşit bilgisayar olacağını düşünüyorum. Piyasaya yayılmış bir ürün değil henüz bu yüzden birkaç yerde yanlış yazılan bilgi birçok firma tarafından aynen alınmış diye düşünüyorum. Yarın tekrar açıp HP ile bunu konuşacağım. Bilgilendirmesini de yaparım.

RAM sorunu yok bizde 16 GB a yükseltebiliyoruz orada 8 yazdığı doğru değil.
    7110 modelinin eksik yönü ekran kartı kötü baya fark var 7690 ile. Birde tek kulaklık çıkışı var.
    Üstün yönleri 3 tane USB 3.0, işlemci 3610QM, HM77 anakart birde bluray yazıcı olması (bizdekiler sadece okuyor)

Donma sorunu olarak herkeste hata mı var yani tam anlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1905_Emre

Arkadaşlar, daha önce burada 6C00ET modelini aldığımı yazmıştım, daha sonrasında sorun çıktı iade vs... HP'ye diğer bir laptopumu götürmüştüm ve tamirden geri aldım, orada bu ekran kartı donması sorunu ile ilgili sorduğumda, kasaların yenileneceğini söylemişti. Yakın zamanda DV7-7110 modelini alacağım. Ekran kartı NVIDIA. AMD'den memnun olmayıp almayanlar için iyi bir tercih olabilir. İşlemcisi de bir üst model bu cihazın. Ayrıca Max. ram desteği 8 GB'tan 16 GB'a çıkmış. Başka bir farkı yok. Bilgilendirmek istedim.

RAM sorunu yok bizde 16 GB a yükseltebiliyoruz orada 8 yazdığı doğru değil.
    7110 modelinin eksik yönü ekran kartı kötü baya fark var 7690 ile. Birde tek kulaklık çıkışı var.
    Üstün yönleri 3 tane USB 3.0, işlemci 3610QM, HM77 anakart birde bluray yazıcı olması (bizdekiler sadece okuyor)

Donma sorunu olarak herkeste hata mı var yani tam anlamadım.

630M ekran kartının bilgisayarı almayacak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, çok sorun yaratmayacağını düşünüyorum yani, senin düşüncen nedir bu konuda?

Donma sorunu burada da birçok kişide var, başka yerlerde de okudum, ve bana oldum olası NVIDIA daha yakın gelir bu yüzden GeForce olmasına AMD'den daha sıcak bakıyorum nedense

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.