Şimdi Ara

HP Pavilion dv2000'de Win7 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hp Pavilion dv2000 kulanmaktayım...
    Win7 kurayım dedim herşey çok güzel çalıştı sorunsuz... hatta kesinlikle tavsiye ederim XP kullanan bütün arkadaşlara hemen win7 geçmeleri konusunda.
    Ancak problemim SES KARTINI tanımıyor win7.... ne yaptıysam beceremedim.
    Lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum fikri olan başına böle bişey gelmiş olan vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurseofDark -- 16 Kasım 2009; 22:25:32 >

• Ses kartınızın markası ve modeli conexant, hp.com adresinden cihazınızın modeline ait vista sürücülerini indirip kurun çalışacaktır.
  • Hocam conexant fax modem markası dior hp.com da... ordada bulamadım ses kartımla ilgli win7 driverını :S

• Az önce servisimizde bi hp dv2000 serisine win7 kurdum gönderdim dediğin problem ile karşılaşmadım, eğer drivre bulmada sıkıntı yaşıyorsan aygıt yöneticisinden bulmadığı driveri çevrim içi aramasını sağla internetten kendisi otomatik bulup indirecektir...
  • Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim...

gönderdiğiniz linklerden ilkinde şu hatayı aldım : Driver Installation Failed: Could find the device for this driver.
    ikinci linkte : Driver Installation Failed: Could not find the MEDIA device for this driver.
    ve üçüncüde de aynı hata : Driver Installation Failed: Could not find the MEDIA device for this driver.

Ayrıca şunu farkettim gönderdiğiniz linklerde sağ tarafta ürününüz olarak gösterdiği bilgisayar HP Pavilion dv2620et benimki dv2012ea...

Ayrıca diğer Notebook Türkiye dediğin şeyide yaptım sürücü zaten güncel diyor.

kafayı yemek üzereyim tonlarca para döktük bilgisayar okuyoruz peder beyin deyişiyle hiçbişeye yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurseofDark -- 18 Kasım 2009; 1:56:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.