Şimdi Ara

HP - PAVILION DV4398 karar veremiyorum? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunun sencesi bencesi yok ki.. alem adamsın walla

web sitesinde var, al işte aşağıdaki linke bakabilirsin..

http://www.bimeks.com.tr/promotions/promo_185.jsp?ref=011.1

ama ben telefon edip sordum, henüz satış noktalarına gelmemiş.. 1-2 haftaya anca gelir sanırım.. ne diyim, çok istiyorsan sen yine çık gel istanbula tabi, keyfin bilir

• Bende Sordum Daha Yokmuş
  • Arkadaşlar Çok Yardım Ettiniz Sağolun.Ama Size Bir Sorum Daha Olucak Bu Makine 4200 rpm olduğundan fazla performans düşüklüğü oluyormu?
  • ben de bunu alacaktım ama hem harddiskten hem de sonoma olmayışından vazgeçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

ben de bunu alacaktım ama hem harddiskten hem de sonoma olmayışından vazgeçtim

Nası yani bundan daha sonoma bir sistem var mı
  • slm herkese 4398 aldım 15 gündür kullanıyorum daha öncede HP-compaq nx7010 1.7 ghz kullanıyordum...

2 adet sıkıntım var açıkçası onun dışında çok memnunum; ilki pil ömrü 2 saati geçmeden bateri ölüyor....
    diğeri ise ekran çözünürlüğü....nx7010'daki grafik kart ati mobility radeon 9200 idi ve çözünürlüğü 1680:1050 idi bu ise ancak 1280:800 (benim bilmediğim bir nedenden dolayı olabilir belki driver'ı update etmem gerek ya da bi ayarı değiştirmem gerek ancak gerçek şu ki zorlanıyorum bayağı alışmakta....)

ben vatan computerdan aldım bimeksden almak daha mantıklı gibi, vatan computerda çalışanlar bayağı bir antipatik olabiliyor satın alımı yaptıktan sonra...( program kurulumları esnasında...)
    kalın sağlıcakla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvanesti -- 7 Mart 2006; 23:29:27 >
  • silvanesti bende benzeri problemi hpdv8195ea da yasiyorum..ekran cozunurlugu 1440x900 ekran karti ATI RADEON® XPRESS 200M IGP graphics ,128 MB .Makinanin diger ozellikleri nin yaninda ekran karti biraz zayif kaliyor.Acaba ondanmi ekrandan tam istedigim verimi alamiyorum ? Ne biliyim yeteri kadar parlak ve net gelmiyor bana..Benim takintimda olabilir ama enteresan bi sey var cep telimle cektigim 2 MP resimler masaustu pc imin ekraninda cok guzel gorunurken notebook ta cok kotu.daginik ve bulanik gorunuyor.pixel i yuksek resimlerde sorun yok..Ama enteresan olani cep resimleri normal bi pc ekraninda cok iyi gorunuyorken notebook un daha ileri teknoloji olan ekraninda daha kotu gorunuyor..Varmi bi fikri olan arkadaslar ?? Bilen varsa lutfen yardim etsin ,eger sorun ekran kartindaysa vakit gecirmeden degistirtmem lazim firmaya..
  • Nasil Yani weros bu alet sonoma değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serfirsoft

Nasil Yani weros bu alet sonoma değil mi?

Bence bunun yerine sonoma 'nın ne olduğunu sor kendisine
  • hıhıhı ilahi esarikaya hıhıhı YANLIZ BU ALET SONOMA DİMİ ?????
  • Arkadaşlar Çok Yardım Ettiniz Sağolun.Ama Size Bir Sorum Daha Olucak Bu Makine 4200 rpm olduğundan fazla performans düşüklüğü oluyormu?Birde Bu Alet Sonoma Dimi??
  • @serfirsoft, bu alet kesinlikle sonoma zaten sonoma platformu olmayan centrino da kalmadı sanırım..

4200rpm konusuna gelince; 5400rpm ile aralarında hissedilir bir fark yok, yapılan HDD testleri hep bu yönde.. hatta ses ve ısı konusunda 4200rpm olanlar çok daha avantajlı... bence hdd konusunu hiç takıntı yapma...

ama ben sana DV4398 yerine DV4289 öneririm... 1.86 ile 2.0GHz farkı için 150$+KDV para verilmez bence... Hatta bu iki modelin kasalarına dikkat edersen, 4289 modelinde touchpad 'in daha şık ve media player tuşları olduğunu görürsün.. tercih senin
  • Çok Sağol Esarikaya Ama Ben Yine 4398'i Alacağım Sırf 2.0 Ghz olsun diye touchpad önemli deil 4398'i de Güzel Tekrar Çok Sağol
  • Ve Oldu En Sonunda Hp Pavilion 4398 kavuştum Arkadaşlar Bence Bu Aralar Alınacak En İyi Laptop Bugüne Kadar 4 tane Laptop Yedim.Ama Böyle Performanslısını Görmedim.Bence Süper BirLaptop.Ayrıca Bu LightScribe Özelliği Süper Çok Kaliteli Etiketler Basabiliyor.Bu 4200 rpm sorununada Takmayın esarikaya nında dediği gibi ısınma felan yok ayrıca weros arkadaşım alet sonoma ve bence o zamanlar sen bu aleti kaçırmışsın.Herkesin Bu Modelle İlgili Sorularını Yanıtlayabilirim
    Tşk:Esarikaya
  • Gözünaydın @serfirsoft, hayırlı olmasını dilerim Eh, seninle aynı tarihlere denk getirmişiz.. Ben de 4289 modelini aldım dün.. Açıkcası aradaki 1.86 -> 2.0 farkı için 150$+KDV farkını ödemek istemedim..

Lightscribe özelliğini ne zaman dedin yaw, baya hızlısın walla Bu özelliği Sonic ile mi denedin ?
  • SANADA HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN
    HAYIR KENDİ BULDUĞUM PLAN DVD DİYE Bİ PROGRAMLA AMA SONY İLE DE OLUYOR SANIRIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serfirsoft -- 10 Mart 2006; 10:32:27 >
  • serfirsoft hayırlı olsun cihazın.iyi seçim yapmışsın.

KARGADAN BAŞKA KUŞ,,,,,4398 DEN BAŞKA NOTEBOOK TANIMAM...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crom -- 10 Mart 2006; 11:52:27 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6169350/tm.htm

EKRAN KARTIYLA İLGİLİ AÇTIGIM KONUYUDA TAKİP ETSEN İYİ OLUR.
  • Sağol Crom Teşekkürler
  • Crom Sen Hangi Sürücüyü Kullanıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.