Şimdi Ara

HP - PAVILION DV4398 karar veremiyorum? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TÜV 4200 RPM BU MAKİNA AMA BU BENCE BİR ARTI BİR YANDAN DA EKSİ DİĞER ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ MAKİNA ISINMIYOR FAN NORMAL ŞARTLARDA ÇALIŞIYOR.AMA OYUN AÇINCA FAN SESİ BİRAZ YÜKSELİYOR BU ÖNEMLİ DEĞİL.BENCE BU LAPTOP SÜPER EKRAN GÖRÜNTÜSÜDE ÇOK İYİ ÇÖZÜNÜRLÜK YETERLİ.SAYGILAR...
  • Arkadaşlar bende 2 hafta önce 4289 Aldım Ölü piksel olayını bilmiyorum nasıl anlarım bana bir anlatabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TÜV

Merhaba,

3 aydır doğru notebook almak için araştırma yapıyorum.. bir çok marka üzerinde durdum ve HP Pavilion DV4398 tam karar vermiştimki bir şey zihnimi oldukça bulandırdı ve kimse konu hakkında tam bilgi sahibi değil bilen bilmeyen herkes kendine göre bir sey söyledi. Açıkcası benim bu gibi teknik bilgi beceri gerektiren konularda yeterli bilgim olmayışından dolayı sizlerden gelcek dogru yorum ve bilgilerinizi beni çok sevindirecek.

!! HP DV4398 100GB >>> 4200rpm ( aslında 5400 yada S-ATA iyisi olsaymış daha iyi olurdu diyenler var ) olması cihazda ses, ısı meydana geldiği ayrıca bir kaç işlem yapmaktaysanız hızda azalmalar oldugu söyleniyor...? lütfen bu rpm nedir.... ve bunun düşük olması cihazda ne gibi eksiklikler getirir.

Teşekkürler....

bu makinayı alırsan gerçekten memnun kalırsın arkadaşım, rpm olayı harddisk in devirini ifade eder, 4200 ile 5400 arasında gözle görülür bir performans farkı yoktur, aksine 4200 harddisk ler daha az enerji tüketir bu da daha fazla batarya süresi demektir senin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 16 Mart 2006; 2:41:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZATOICHI

Arkadaşlar bende 2 hafta önce 4289 Aldım Ölü piksel olayını bilmiyorum nasıl anlarım bana bir anlatabilirseniz sevinirim...

dead pixel buddy isimli ufak bi programcık var, google dan arattır bulursun, onunla rahatlıkla bulabilirsin ölü pixelleri...
  • Pavilionlardan şaşma.
  • Evet Arkadaşlar 12 hücreli pil Aldım Dün.Bugün Pil Sabahtan Beri Aralıksız Çalışmasına Rağmen Daha Tık Yok Süper Gitti.İnşallah Devamı Gelir.
  • BENDE BUNU BEKLIYORDUM DEMEK SONUNDA ALDIN KACA VE NERDEN ALDIN GALIBA BIRAZ ALTTAN CIKINTI VAR DIMI BENDE ALMAYI DUSUUYORUM BI BILGI VERIRSEN
  • reis.ertugrul Bimeks den Aldım 1699 $ + 150 YTL lik hediye çeki + usb çoklayıcı + hp çanta
    Özellikler Zaten 1.Sayfada var
  • ZATOICHI dead pixel buddy Programı Benim Sitede Var Al

İNDİRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serfirsoft -- 16 Mart 2006; 19:34:15 >
  • ARKADASIM BEN SANA PILI SORMUSTUM 12LIK PIL ALDIM DEDINYA ONU SORMUSTUM NERDEN VE KACA ALDIGINI
  • Pardon Ben Yanlış Anlamışım $116.99 aldım.Daha Doğrusu Yurtdışından Getittirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serfirsoft

Pardon Ben Yanlış Anlamışım $116.99 aldım.Daha Doğrusu Yurtdışından Getittirdim.

YANİ TAM OLARAK NE KADARA GELDI KARGO FELAN YTL OLARAK BIDE ISTESEK BI ZAHMET BIZEDE GELIRMI VEYA GETIRTME YOLLARINI BIZEDE ANLATIRSANBU ARADA GULE GULE KULLAN
  • ÇOK SAĞOL.DÜZ HESAP 200 YTL FELAN.GETİRTME YOLLARINI ARAŞTIRIYORUM BİR SİTEDEN ALDIM LİNKİNİ BİR DAHAKİ MESAJIMDA EKLİYECEĞİM.
  • OK DÖR GOZLE BEKLIYORUM MUTLAKA GORENLERDE BENIM GIBI BEKLEYECEKTIR CUNKU BATARYA PAVILIONLAR ICIN BUYUK SORUN
  • sefirsoft valla biliyon buj meret ülkemizde 340milyon

eğer yurt dışından gtirebilirsek dediğin fiyata süper olur valla.

quote:

Orjinalden alıntı: serfirsoft

ÇOK SAĞOL.DÜZ HESAP 200 YTL FELAN.GETİRTME YOLLARINI ARAŞTIRIYORUM BİR SİTEDEN ALDIM LİNKİNİ BİR DAHAKİ MESAJIMDA EKLİYECEĞİM.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.