Şimdi Ara

HP - PAVILION DV4398 karar veremiyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crom Abi Hangi Sürücüyü Kullanıyorsun Bunu Söylersen Sevinirim.
  • sefir kardeş ben ngo yu kullanıyorum fakat bu sürücü çogu oyunda gözle görünür performans artışı saglamasına ragmen nfs mos ta resmen zıçtı.şimdi calasti 6.3 indiriyorum bide onla deniyecem.
  • Senin Önerin Ne Şimdi Ben Ne Kullanayım
  • pavilionu al....çok ii makina
  • rodec sen olayı yanlış anlamışsın ben zaten aldım 4398'i ben hangi ekran kartı sürücüsünü kullanıyım diye soruyorum.Ama Genede Sağol
  • şimdi lik makinayla verilen ni kullan.ben 6.3 indirdim fakat kurulumda hata veriyo.bende 6.2 kullanıyorum.istersen dene yerek kendin karar ver.mevcut sürücü oldukça iyi sonuçlar veriyo zaten.
  • arkadaşım öncelikle işlemcin turion 64 ün ufak deişikliklerle mobile uyumle hale getirilmiş olan modeli yani özel olarak üzretilmiş bi işlemci değil ram 333mhz olması da bi eksidir ayrıca bu kadar yükesk bi bilgisayarın 4200 de dönen bi hard-dik inin olması da bi enteresan ve baktıın zaman çok yükek özelliklerde olması çok büyük pil sorunları yaşamana neden olabilir. ancak özellikleri çok yükek o yüzden memnun kalırsın umarım haydi hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodec

pavilionu al....çok ii makina

bu ne tembellektir yahu... adam zaten almış, sen hala "pavilionu al" diyorsun.. sırf yazmış olmak için yazmayın, komik oluyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_t23

arkadaşım öncelikle işlemcin turion 64 ün ufak deişikliklerle mobile uyumle hale getirilmiş olan modeli yani özel olarak üzretilmiş bi işlemci değil ram 333mhz olması da bi eksidir ayrıca bu kadar yükesk bi bilgisayarın 4200 de dönen bi hard-dik inin olması da bi enteresan ve baktıın zaman çok yükek özelliklerde olması çok büyük pil sorunları yaşamana neden olabilir. ancak özellikleri çok yükek o yüzden memnun kalırsın umarım haydi hayırlı olsun

PARDON ???

• emre_t23 nasıl yani biraz daha açıklarmısın?
  • emre_t23 nasıl yani biraz daha açıklarmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serfirsoft

emre_t23 nasıl yani biraz daha açıklarmısın?

Açıklamasa daha iyi.. arkadaş birazcık karıştırmış modelleri, ondandır
  • Ok Bende Öyle Anladım Zaten!!
  • serfirsoft bişe sorcam sana ya bendede 4398 var ama baya ısınıyo ya sende ısınma olayı yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GURNAZ

serfirsoft bişe sorcam sana ya bendede 4398 var ama baya ısınıyo ya sende ısınma olayı yokmu

YA BENIMKI 4289 AMA MESELA EN COK ISINDIGINI NERESINDEN ANLIYORSUN NERESI COK ISINIYOR MESELA BENDE KLAVYE ORTASI DIGER YERLERDEN DAHA FAZLA ISINIYOR
  • Bende de 4289 var ama normal kullanımlarda cpu 41 derece, hdd 42 derece.. makinada hiç ısınma yok... fan hiç hızlanmıyor, minimum hızında sessiz sessiz çalışıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

Bende de 4289 var ama normal kullanımlarda cpu 41 derece, hdd 42 derece.. makinada hiç ısınma yok... fan hiç hızlanmıyor, minimum hızında sessiz sessiz çalışıyor...

EVET AMA DEDIGIN GIBI NORMAL KULLANIMDA OYUN FELAN OYNARKEN ADETA DELIRIYOR GIBI CALISIYOR FAN BENDE OYUNU KAPADIKTAN BIR SURE SONRA ESKI HALINE DONUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul
    EVET AMA DEDIGIN GIBI NORMAL KULLANIMDA OYUN FELAN OYNARKEN ADETA DELIRIYOR GIBI CALISIYOR FAN BENDE OYUNU KAPADIKTAN BIR SURE SONRA ESKI HALINE DONUYOR

Oyun oynarken elbette fan çok hızlı ve dolayısıyla sesli çalışacak... bu bütün notebooklarda böyledir, böyle olmalıdır.. eğer çok çalışmıyorsa bir anormallik vardır zaten

Asıl mesele, sistemin normal kullanımda ne kadar ısındığıdır...
  • Merhaba,

3 aydır doğru notebook almak için araştırma yapıyorum.. bir çok marka üzerinde durdum ve HP Pavilion DV4398 tam karar vermiştimki bir şey zihnimi oldukça bulandırdı ve kimse konu hakkında tam bilgi sahibi değil bilen bilmeyen herkes kendine göre bir sey söyledi. Açıkcası benim bu gibi teknik bilgi beceri gerektiren konularda yeterli bilgim olmayışından dolayı sizlerden gelcek dogru yorum ve bilgilerinizi beni çok sevindirecek.

!! HP DV4398 100GB >>> 4200rpm ( aslında 5400 yada S-ATA iyisi olsaymış daha iyi olurdu diyenler var ) olması cihazda ses, ısı meydana geldiği ayrıca bir kaç işlem yapmaktaysanız hızda azalmalar oldugu söyleniyor...? lütfen bu rpm nedir.... ve bunun düşük olması cihazda ne gibi eksiklikler getirir.

Teşekkürler....
  • arkadaşlar derneğimiz kurulmuştur. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. İlgili link:
    HP PAVILION 4398 Kullananlar Derneği
    http://forum.donanimhaber.com/m_6254712/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.