Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba pavilion dv5 kullanıcıları.Bende sizler gibi ocak ayında dv5 serisinden bir notebook almayı düşünüyorum.Benim pc pavilion dv6760et.Bu pc'yi haziran 2008 de aldım fakat çok sorunlu bir pc imiş.Hdd işlem yaparken sürekli rahatsız edici tıkır tıkır sesler geliyor.Bluetooth mouse kullanıyorum.Pc arasında sürekli bağlantı kopmaları yaşanıyor.Fanı çok sesli çalışıyor.İnternette gezerken dengeli modunda sıcaklık 48-54 derece arasında gidip geliyor.Fanı hiç susmuyor.En önemlisi ise dvd sürücüsüne çift katmanlı dvd takınca bilgisayarın altında bulunan masa yerinden sallanıyor ve çok kötü bir sürtünme sesi geliyor.5-6 tane çift katmanlı dvd denedim ama yine aynı.Dvdlerin içeriği de gözükmüyor.Bilgisayar kilitleniyor.Diğer bilgisayarlarda böyle bir sorun olmuyor dvdlerde.Bilgisayarı servise gönderirsem acaba 30 iş gününde yapılır mı?Ben dv5-1041 modelini çok beğendim.Onarılmazsa bu notebooku Hp'den temin edebilir miyim?(Bilgisayarımın faturasında kdv dahil 2450 ytl yazıyor)(Hiç servis deneyimim olmadı onun için soruyorum bunları)

• 30 iş günü süreceğini sanmıyorum dvd yi değiştirip verirler onda denersin yine ses gelir sanırım çift katmanlı dvd lerin yapısından kaynaklı bir durum heralde ben denemedim ama :D
  • Ama özelliklerinde çift katman destekli diyor çift katmanlı dvd okumuyorBenim başka bir pavilionum daha var dv4289ea(emektar)Onda denedim hiç sorunsuz okudu ve içindeki dosyaları gördüm ve çalıştırıyordu.Ayrıca 3-4 arkadaşımda daha var dv6xxx serisinden.Onlarda da bu dvd sürücüsü sorunu var.Servise gönderdiler ve para iadesi aldılar.Ama ben pek önemsemedim.Eğer onarıp gönderdikten sonra yine aynı sorunlar devam ederse şikayet edebilir miyim?
  • dv5 1130 alacağımda en uygun nerden alırım?
  • her açılışta bu hatayı alıyorum vista home premium kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
    hp quick touch on screen display çalışmayı durdurdu
    Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: HPKBDAPP.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 7 Aralık 2008; 22:49:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgunduzbey

dv5 1130 alacağımda en uygun nerden alırım?

Teknosa olabilir. 1886 ytl peşin. Harici hdd ve kablosuz mouse hediyesi var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

her açılışta bu hatayı alıyorum vista home premium kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
    Sorun imzası:
    Uygulama Adı: HPKBDAPP.exe

en basiti recovery yap kurtul dicem

1130 modelini geçen gün teknosadan sordum kıbrıstaki arkadaşıma alıp yollayacaktım.. ürün ellerinde yokmuş adanadaki hiç bir mağazalarınada gelmemişşşş.. bayramdada kargo çalışmadığı için bayramdan sonraya kalabilir dediler.. bangır angır reklam yaparlar ellerinde ürün olmazZZ.. gidip vatandan peşin P8400 işlemcili daha iyi bir ürünü 1679 ytl ye aldık makina HP kadarda ısınmıyor valla eevde denerken farkettiğimde altında birde mini wofeer varmış almadan önce bilmiyordum

• quote:

Orjinalden alıntı: firozat

quote:

Orjinalden alıntı: strong84

her açılışta bu hatayı alıyorum vista home premium kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
    Sorun imzası:
    Uygulama Adı:

en basiti recovery yap kurtul dicem

1130 modelini geçen gün teknosadan sordum kıbrıstaki arkadaşıma alıp yollayacaktım.. ürün ellerinde yokmuş adanadaki hiç bir mağazalarınada gelmemişşşş.. bayramdada kargo çalışmadığı için bayramdan sonraya kalabilir dediler.. bangır angır reklam yaparlar ellerinde ürün olmazZZ.. gidip vatandan peşin P8400 işlemcili daha iyi bir ürünü 1679 ytl ye aldık makina HP kadarda ısınmıyor valla eevde denerken farkettiğimde altında birde mini wofeer varmış almadan önce bilmiyordum

aslında bu sorun isteğe bağlı 5 güncelleştirme vardı onları yükledikten birkaç saat sonra bu şekilde hata verdi nortonun işlem koruması kısmında HPKBDAPP.exe bloke edildiğini gördüm sebep tuşkaydediciymiş izin verdim yine olmadı sonunda recovery yaptım

• 2 gün önce dv5 1130 aldım teknosadan ve çok mükemmel bence çok güzel özellikleri var teknosadan alınca 160 gb lik harddisk veriyolar şu an 90 gb si doldu Alacaklara duyrulur...
  • arkadaşlar dv 5 1021 et ye windows xp kurabilir miyiz?sürücüleri var mı acaba?
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=101552
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984515&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

arkadaşlar oyun için hangisini tavsiye edersiniz..uzun vadede hangisi daha kalıcı olur? hangisinden daha iyi verim alırım?

• quote:

Orjinalden alıntı: okvnoe

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=101552
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984515&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

arkadaşlar oyun için hangisini tavsiye edersiniz..uzun vadede hangisi daha kalıcı olur? hangisinden daha iyi verim alırım?

HP Pavilion dv5-1021et

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

yok başka türlü olmaz zaten
    fan kullanımını da en aza indireceğim

dizüstü kullanmamın ana nedenlerinden biri gürültüsüz olmasıydı, maşallah gürlüyor alet

Sizler bios güncellemesi yaptınız mı acaba? Benim dv5 1010 sadece oyunda sürekli fan açıyor. Normalde ısınıyor ve fanı açıyor sonrasında yavaş yavaş kısarak 4-5 saniye içinde kapıyor. Bunu normal masaüstü kullanımına göre de bazen 30 sn de bir bazen ise 5 dk da bir yapıyor.
    Bir de ekran kartı driverlarını güncel tutun. Böylece powermizer kullanımını garantilersiniz. Powermizer devreye girmez ise fan çok sık çalışıyor ve uzun sürüyor durması.
  • Garantideki 30 iş gününü aşan Pavilion DV6062EA modelli bilgisayarımı DV5-1005ET modeli ile değiştiriyorum, bu seri bence dahada mükemmel, baş döndürücü ;)

Sabırsızlıkla bekliyorum......
  • Tekrar herkese selam,arkadaşlar 1021 serisi düşünenlere tek tavsiyem acele etmeyin 1041 alın..kopek diyebilirim makinaya,arkadaşımda 1021 var beraber oyun oynarken aglayası geliyo cok fark var..FİROZAT kardeşim gene başını şişircem senin ama ses sistemimde bi sorun var ilk aldıgımda ses gumbur gumburdu,sesim suanda sondaykan baslar cok kotu vuruyo,arkadasımın 1021 i yan yanayken acayip bastırıyo sesini,,,,hiç bişey yapmadım,yani ayarlarını mayarlarını hiç ellemedim..1 ay olmadı makina servis napar buna sence??????hızlı cevabın için şimdiden teşekkürler:))))
  • Tekrar herkese selam,arkadaşlar 1021 serisi düşünenlere tek tavsiyem acele etmeyin 1041 alın..kopek diyebilirim makinaya,arkadaşımda 1021 var beraber oyun oynarken aglayası geliyo cok fark var..FİROZAT kardeşim gene başını şişircem senin ama ses sistemimde bi sorun var ilk aldıgımda ses gumbur gumburdu,sesim suanda sondaykan baslar cok kotu vuruyo,arkadasımın 1021 i yan yanayken acayip bastırıyo sesini,,,,hiç bişey yapmadım,yani ayarlarını mayarlarını hiç ellemedim..1 ay olmadı makina servis napar buna sence??????hızlı cevabın için şimdiden teşekkürler:))))
  • en güzeli bnce dv5-1040 ama o artk yok teknosa da dv5-1041et war bnce onu almalısınz call of duty 5 i kasmadan açıyor nfs undercover ısnmada çok fazla yok abartıldıı kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ny46

arkadaslar herkese selam bende kulube katılıyorum gakiba:d DV5 1041 aldım 2 gun oldu..hersey 10 numara hiçbir sorunum yok ve cok memnunum suana kadar crysis,a.cread ve call of dut world of war oynadım inanılmaz guzel goruntu kalitesiyle karsılastım,en ufak takılma dahi olmadı..yanlız su satte yazıyorum bu yazıyı ama ortam sessiz şuanda ve bişey farkettim kasanın sag tarafından hoperlore yakın kısmı diyim bi şıkırdama gibi bi ilginc ses geliyo sureklide degil arada sırada..pek anlamam bu donanım işlerinden ama sanki sorun sesi gibi bişey geldi bana..teknosaya gitmelimiyim sizce?????yes yeni makinayıda goturmek istemiyorum aslında ama herkeste varmı yoksa benim makinadamı onu ogrenmek istedim..herkese sabahın ilk saatlerinden tekrar selamlar..

Ses ve ısınma sorunu yaşayan varmı bu modelde ?
  • HP Pavilion dv5-1021et bu modeli bimeks ten bugun aldım uzaktan kumandayı nasıl çalıştıracağım?
    birde fan sürekli çalışıyor windowstayken esc basıyorum bios gelmiyor.bi sürü ıvır zıvır program yüklemiş 64bit vistada performance artışı oluyor mu?
  • arkadaşlar Pavilion DV5-1130 almayı düşünüyorum ne diyorsunuz o fiyata veya daha düşük fiyatlı 9600 GT li başka bir alternatif varmı ne diyorsunuz? Kullanan var mı? Sorunları var mı? Biraz kurcukladım forumu 1021 tercih edilmiş genelde ama fiyat olarak beni aşıyor o.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.