Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

Orjinalden alıntı: danetxxx

aslanemre58 önerin ve yorumların için teşekkürler aslında önerdiğin laptop gayet güzel ben bu laptopu oyun için değil internet müzik ve film için almayı planlıyordum fakat bazen canım sıkılırsa oyunda oynayabilmek isterim tabiki.önerdiğin laptop teknosada 160 gb external harddisk hediyesiyle geliyormuş özellikleride uygun sanırım onu alıcam teşekkürler.....

arkadaşım bence acer as5930g al derim.1130 et eski bir seri stokları bitirmek için kampanya yapıyorlar.acer hem daha ucuz vatanda kampanya var 14 aralıkta bitiyor hemde centrino2.2.26 ghz+3 gb ram+512 mb geforce 9600 gt ekran kartı var.ayrıca xp ile de uçuyor.

2,130 ytl teknosada ve hpnin tasarımı daha ii ve ucuz yanındada 160 gb2,5 external harddisk verilio teknosada.............

• HP Pavilion DV5-1110ET
    arkadaşlar bu laptoptan almayı düşünüyorum sizce nasıl yardımcı olursanız sevinirim.
  • dv5 1021et ye kendi vistasını silip ultimate kuracağım fakat recorry dvd nasıl oluşturacağım.niye dvd olarak olarak deilde hard disce koymuşlar anlamadım.xp kuran var mı? bazı arkadaşlar ultimate kurun cok daha hızlı demişler biraz sacma geldi sonuçta aynı işletim sistemi ama deneyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgunduzbey

dv5 1021et ye kendi vistasını silip ultimate kuracağım fakat recorry dvd nasıl oluşturacağım.niye dvd olarak olarak deilde hard disce koymuşlar anlamadım.xp kuran var mı? bazı arkadaşlar ultimate kurun cok daha hızlı demişler biraz sacma geldi sonuçta aynı işletim sistemi ama deneyeceğim.

başlat> programlar recovery menegar diye bir yerde recovery disc olluştur diye bir şey olacaktı ordan yapman lazım.. ultimate değilde home premium kursan yine hızlı olacaktır HP nin kendi ıvır zıvır programlarından dolayı çok yavaş işletim sistemi.. Örnek olarak denetim masasını açtığında simgeler hemen gelmiyor.. Ben ultimate kurdum hemde 64 bit denetim masasını açar açmaz tüm simgeler karşımda.. açılışta kendine gelmesini beklememe gerek yok hemen kendinde makina siz 32 bit yükleyin yinede

• Arkadaşlar banada bi yardım lütfen HP Pavilion dv5 1021ET model laptp aldım 2 gün önce ilk eve geldiğinde home premıum 32 bit işletim sistemi vardı ve hala onu kullanıyorum ama bana çok yavaş geliyor bunun nedeni home premıumdanmı yoksa hp nin programlarından mı ?

Eğer Hp nin programlarındansa hangi programları siliyim ? İşe yaramayanları yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_HAREKAT_xX -- 14 Aralık 2008; 16:05:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xx_HAREKAT_xX

Arkadaşlar banada bi yardım lütfen HP Pavilion dv5 1021ET model laptp aldım 2 gün önce ilk eve geldiğinde home premıum 32 bit işletim sistemi vardı ve hala onu kullanıyorum ama bana çok yavaş geliyor bunun nedeni home premıumdanmı yoksa hp nin programlarından mı ?

Eğer Hp nin programlarındansa hangi programları siliyim ? İşe yaramayanları yazarsanız sevinirim.

Nortonu sil hızlanma olur.Ayrıca Başlat--Çalıştır--msconfig yaz--çıkan pencereden başlangıç sekmesine gelip gereksiz programları kapatarak daha hızlı başlangıç sağlayabilirsin.
  • ARKADAŞLAR BENDE hp DV5-1041 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.. ISINMA SORUNU VAR DİYOLAR SONRA DAN FAN ALMAK LAZIM DİYOLAR DOĞRU MU BİRDE EKRAN KARTI PAYLAŞIMLI OLDUĞU İÇİN OYUN OYNAMAKTA FALAN SIKINTI ÇEKERMİYİM YANİ HİÇ TAKILMADAN SORUNSUZCA OYNAMAK İSTİYORUM..ÖZELLİKLERİNİ AZ ÇOK BİLİYORSUNUZ DUR YAZMAYA GEREK DUYMUYORUM..BİRDE BUNUN YANINDA DOKUNMATİK FALAN SONRA SORUN ÇIKARTIYORMU VS.VS.
    BUNUN YANINDA BU MAKİNANIN BEĞENDİĞİNİZ EKSTRADAN FAZLADAN ÖZELLİKLERİ VARMI AYRICA SES KALİTESİ,EKRAN PARLAKLIĞI,KASA,GRAFİKLERİ NASIL ACABA???
  • arkadaşlar disk recovery yapamıyorum disk hatası veriyor sürekli sizce sebep ne olabilir???
  • dv5 1100 ve 1130 hakkında inceleme yapan veya inceleme yapılmış bi site bilen var mı arkadaşlar? ikisinden birini maddi durumuma göre almayı düşünüyorum... görüşleriniz nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

dv5 1100 ve 1130 hakkında inceleme yapan veya inceleme yapılmış bi site bilen var mı arkadaşlar? ikisinden birini maddi durumuma göre almayı düşünüyorum... görüşleriniz nelerdir?

5-1130 kesinlikle daha iyi ve teknosada güzel bir kampanyası var
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984825&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

dv5 1100 ve 1130 hakkında inceleme yapan veya inceleme yapılmış bi site bilen var mı arkadaşlar? ikisinden birini maddi durumuma göre almayı düşünüyorum... görüşleriniz nelerdir?

1130 yerine acer as5930g almanı tavsiye ederim vatanda kampanyalı fiyatı 1820 ytl.hp 1130 et centrino1, acer as5930g centrino2 intelin yeni dizüstü platformu.ayrıca acerın ses kaltesi daha iyi dayım 1130 et aldı pişman şimdi acerla değiştirmeyi düşünüyor ayrıca acera xpde kurabilirsin sürücüleri var.
  • arkadaşlar selamm.forumda yeniyim.
    dv5 1130 aldım 2 gün önce.
    dv5 ile ilgili bütün forumu okudum ama :)
    bende görüşlerimi paylaşıcam en kısa zamanda.
  • ORHAN kardeşim bendede 1041 var cihaz 1 ay olmadı daha,ısınma sorunu faln ole deli dehset boyutlarda değil artı işlemci ve ekrankartından dolayyı bu tip makinaların ısınması bence normal,gelelim oyunlara...eğer daha oncede yazdıklarımı okuduysan oyun performansı gayet basarılı grid call of duty world at war crysis gibi oyunlarda full grafik oynuyorum ve gram takılma yok canavar gibi ama assessins cread de cok yuklenemiyosun kastırıyo,ses gayet basarılı ancak benim suan ses sistemimde bi sorun var yarın teknosaya gidicem bunun için.bunların dısında gercekten seni pişman etmiycek bi makina için rahat olsun git al derim kardeş..
  • evet bi haylikurcaladım..
    yanlız herkezin de söylediği gibi dokunmatik tuşlarda, ısınmayla gayet alakadar bir şekilde 'kendi kendine gelin güvey olma' durumu mevcut,
    fakat pil ve adaptörü aynı anda çalıştırmadğım hiç bir zaman bu sorunla karşılaşmadım 'ısınsa dahi'
    ısınmanında abartılmaması gerekiyor sanırım, çünkü sert bir zeminde kullanıldığı veya fanın olduğu kısım açık kalacak şekilde kullanıldığı zaman
    normal bi ısı oluşur, kaldıki bir desktop bile ne derece ısınırken bırakalımda ben burdayım desin notebook :D

ayrıca internet explorer8 beta ı yükledim fakat çok yavaş çalışıyordu :s hemen kaldırdım explorer7 geri geldi fakat ilk explorer7 deki kadar
    hızlı değil hala 8beta kadar yavaş :s neden olabilir acaba.hatta beta8 neden kasmış olabilir.

tek denemediğim lightscribe kaldı onuda denerim yakında,diğer bütün tümleşik aygıtlar sorunsuz çalışıyor

• HP DV5-1130 bende aldım. 12.12.08 tarhinde şimdiye kadar bir sorun yasamadım. tavisye ederim.
  • Makine prize takılıyken bataryayı çıkarmazsak ömrünü kısaltırmıyız acaba? 1sene vaio kullanmıştım hep batarya üstündeydi ve genellikle prize takılıydı 1sene sonunda 10 dk bile gitmiyordu bataryası acaba böyle bir sıkıntı olurmu yine?
  • Elbette bu bilinen bir gerçek...
  • arkadaşlar..sorum olucak..

pavilion dv5 1100et aldım 5 gün oldu..

sorum şu olucak..

dokunmatik ses ayar düğme sorunum var..kendi kendiliginden devreye giriyor. ses ayar görüntüsü geliyor..

bana kesin bir çözüm sunabilcek varmı..?

yazılımı güncelleştirdim ama doğru yapamamışta olabilirim..

biraz detaylı anlatırsanız sevinirim..

teşekkürler..
  • Bugün Laptopumu komşumuzun full HD 100Hz 117 ekran LCD tv sine HDMI ile bağladım DreamScene ile muhteşem bir HD masa üstü görüntüsü oluştu..
    Ama 1920x1080p bir video çalıştırdığımda seste ve götürüntüde donmalar meydana geldi.. Her hangi bir DVD filmi açtım ondada donma meydana geldi.. Çözünürlüğü düşürdüm yine donuyordu.. Laptopun kendi ekrana verdiğimde görüntüde ve seste donma yok.. Evdede filmlerimi 102 ekran HD Ready TV ye bağlayarak izliyorum ama böyle bir sorun yaşamadım..

Bu donmalarla ilgili bir fikri olan varmı??
  • Bende DV5 1041et var bunda ses düzeyinde dokunmatik olduğunu biliyoruz orada sorun oluyor takılıyor bunun driver ı yazılımı bişeyi varmı düzeltmenin ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.