Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fanı kapattım ama hala kumandayı çalıştıramadım.bir de xp driver ayn mı
  • arkadaşlar bence xp falan yüklemeye uğraşmayın ben yükledim o kadar uğraştıktan sonra ama ne yazık ki beklediğim performans farkını alamadım özellikle oyunlarda hatta bazılarında vista sp1 daha iyiydi
  • Kesinlike Vista + Sp1 ile kullanın arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif_3153

en güzeli bnce dv5-1040 ama o artk yok teknosa da dv5-1041et war bnce onu almalısınz call of duty 5 i kasmadan açıyor nfs undercover ısnmada çok fazla yok abartıldıı kadar

undercover ısı değerleri nasıl???

prostreet te 30 dk sonrası ekran kart 98 derece oluyor bende!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ny46

Tekrar herkese selam,arkadaşlar 1021 serisi düşünenlere tek tavsiyem acele etmeyin 1041 alın..kopek diyebilirim makinaya,arkadaşımda 1021 var beraber oyun oynarken aglayası geliyo cok fark var..FİROZAT kardeşim gene başını şişircem senin ama ses sistemimde bi sorun var ilk aldıgımda ses gumbur gumburdu,sesim suanda sondaykan baslar cok kotu vuruyo,arkadasımın 1021 i yan yanayken acayip bastırıyo sesini,,,,hiç bişey yapmadım,yani ayarlarını mayarlarını hiç ellemedim..1 ay olmadı makina servis napar buna sence??????hızlı cevabın için şimdiden teşekkürler:))))

cevap pek hızlı olmadı bayram dolayısıyla
    bence sesinde problem yoktur baslarda pek bir performans beklemeyelim bu cihazda.. Biraz fazla ayrıntılımı düşünüyoruz ne yapıyorz illaki bir sorun arıyoruz aslında.. Fazla düşünmeden sorunsuz kullansak ne güzel cihaz işte
    Benim seste hiç problemim olmadı gayet düzgün çalışıyor hoparlörün patlamıştırda demicem küçük bir hoparlörün ki altec lansing marka bir hoparlörün hemen patlayabileceğini sanmıyorum öylede bir durum olsa tüm seslerinde cızırtı benzeri sesler duyarsın.. Sağ alt köşedeği IDT Audio ayarlarınada bir göz at istersen.. ayarlarda problem yoksa fazla kafana takma
    Herkese hayırlı bayramlar..

• Selamun Aleyküm Beyler Bende Cumartesi Günü HP Pavilion DV-5 1021-ET alarak Aranıza Katılmış Bulunmaktayım...Herkese Bu Müthiş Laptop'u Tavsiye Ederim... İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Duo
    Ekran Boyutu : 15,4"
    İşlemci Hızı : 2,26 GHz
    Bellek : 4096 MB
    Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB
    İşlemci Numarası : P8400
    Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB
    Veri yolu Hızı : 1066 MHz
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    Bellek Türü : DDR2
    Parlak Ekran : Evet/Var
    Geniş Ekran : Evet/Var
    Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 9600M GT
    Ekran Kartı Belleği : 512 MB
    Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm
    Sabit Disk Arabirimi : SATA
    Optik Sürücü : DVD±RW DL
    Kablosuz Ağ : 802.11a,802.11g,802.11n
    Modem : Yok
    Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000
    Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.1 + EDR
    Dahili Web Kamera : Evet/Var
    Uzaktan Kumanda : Evet/Var
    Klavye : Türkçe Q
    Pil Teknolojisi : Lityum Ion
    Pil Hücre Sayısı : 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticaLMadness ~ -- 11 Aralık 2008; 22:20:34 >

• seninde bayarımın kutlu olsun kardeşim..2458 ytl para verince insanın içi gidiyo bi aksilik olunca:d:d:d kızma bana firozat ama goturcem teknosaya gercekten cok kotu oldu ses,ayarla faln alakası yok,müzik dinlerken kendi kendine kısıyo sesi acıyo tekrar actıgında acayip cızırdıyo ve vuruyo:d:d:d
  • Merhaba arkadaşlar ben hp dv5t almayı düşünüyorum
    Pavilion DV5T-T9400 (2 GB) HP DÜNYASI
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.53 GHz. 6 MB Cache T9400 İşlemci
    RAM: 2 GB DDR2 800 Mhz (Max. 4 GB)
    HDD: 250 GB SATA HDD 5400 Rpm
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW SuperMulti Optical Drive And LightScribe
    EKRAN KARTI: NVIDIA GEFORCE 9600M GT 512MB

Uzaktan Kumanda, HDMI, Bluetooth
    Finger Print (Parmak İzi Okuma)
    Light Scribe DVD+R Dual Layer Optik Drive

Şu ana kadar hp notebooklar hakkında bir bilgim yok. Nasıldır önerirmisiniz?
  • merabaalr arkadaslar ben yaklasık 2 hafta önce ankara teknosa dan HP PAVİLLİON DV5 1130 ALDIM.SİZE SORUM SU ARKADASLAR :

1.si laptopu actigimda ekran acıldıktan sonra wireless hemen gelmio yaklasık 1 2 dk beklio ve sonra altta tıklanabilir hale geliyor.sadece ilk acildiginda bunu yapiyor bu normal mi acaba ?

2. sorum ise dokunmatik ses olayında nadirende olsa bazen sesi yükseltip kısmaya caliştigimda bu işlemi yapamiyorm kaldıgı yerde kalıyor ekrana görüntü geliyor fakat basmama ragmen (elimizi sürerek götürüyoruz ) kısıp yükseltemedigim oluyor.

3. olarak ta teknosaya götürdügümüzde sistemi bastan kuruyorlar pc baslarken f10 lamı yapılıyor o olay herseyi sıfırlayan sistemi bastan kuran olay?

SORULARIMA CEVAP VERİRSENİZ COK SEVİNİRİM ARKADALSAR ONA GÖRE GERİ GÖTÜRCEM ALDIGIM YERE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrasando -- 12 Aralık 2008; 2:50:56 >
  • 1 sorun bende de oldu hp nin wireless ile ilgili programını başlangınctan kaldır sorun çözülecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgunduzbey

1 sorun bende de oldu hp nin wireless ile ilgili programını başlangınctan kaldır sorun çözülecek

geç gelmesi önemli değil, pc açılır açılmaz ben internete girebiliyorum, alttaki wireless simgesi daha bağlanmadı olarak gözükse bile, ben bağlanabiliyorum. İnternettede gezinirken 1 dk snra filan bağlandı simgesine geçiyor.Bir sorun yok yani Bu arada firefox kullanmanızı tavsiye ederim, pc hazır hale gelmeden internete bağlanabiliyorsunuz, ilk açılış hızı çok iyi, hatta en iyi browser.
  • bende eskiden yoktu şimdi bende de olmaya başladı düzelmişti yeniden başladı.
  • Bugün benim pcyi servise götürdüm ve çift katmanlı dvd okumadığını ispat ettim serviste.Servisteki diğer pclerde denediler ve onlarda çalıştı.Oradaki servis elemanı bu seride zaten böyle sorunlarla gelenler çok dedi.Değişmişler zaten onları.Diğer sorunlarını da söyledim.Ondan sonra Hatay'da teknosaya gittim ve dv5-1041 inceledim.Sabah 9'dan beri açıkmış ve ben saat 3.30'da gittim.Msn ve media player açıktı.Isıyı elimle ölçtüm ve klavyenin solunda touchpad'in oralarda sıcaklık diğer yerlere göre daha fazlaydı.Hataydaki depoda az kalmış bu model.1 aya kalmaz dediler.Sınırlı stok varmış burada.1 ay sonra dv5-1170 diye bi model varmış o gelecekmiş bu model iyi mi dv5-1041'den?Şu an dv5-1170'in fiyatı 3000 ytl civarı başka sitelerde.1 aya kadar 2400-2500 liraya iner mi?
    Hp Pavilion dv5-1170
    İşlemci türü
    Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi
    • Intel® Core™2 Duo İşlemci T9400
    • 2,53 Ghz , Düzey 2 önbellek 6 MB 1066 mhz fsb
    Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)
    Standart bellek
    3072 MB
    Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
    Maksimum bellek
    8 GB'ye kadar DDR2 belleği destekler
    Dahili sürücüler
    Dahili sürücüler
    320 GB
    Sabit disk denetleyicisi
    SATA Sabit Disk Sürücüsü
    Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm
    Optik sürücü türü
    SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-Ray ROM
    Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    Modem
    Yüksek hızlı 56K modem
    Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Kablosuz teknolojileri
    Intel® WiFi Link 5100
    Kablosuz yeteneği
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    Harici G/Ç bağlantı noktaları
    4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 RJ11 modem konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü
    Video yakalama arabirimi
    IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
    Genişletme yuvaları
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
    Ekran boyutu
    BrightView Infinity Ekranlı 15,4 inç WXGA Yüksek Çözünürlüklü AG
    Ekran çözünürlüğü
    1280 x 800
    Grafik alt sistemi adı
    NVIDIA GeForce 9600M GT
    Video RAM
    512 MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği
    Ergonomik özellikler
    Tümleşik parmak izi okuyucusu
    Kontrol paneli
    HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
    Web kamerası
    Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    Uzaktan kumanda
    HP Mobile Uzaktan Kumanda
    Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    Hoparlörler ve mikrofon
    Altec Lansing® hoparlörler
    Klavye
    101 tuşlu, uyumlu klavye
    Güç kaynağı türü
    90 W AC Güç Adaptörü
    İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
    Pil türü
    6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 12 Aralık 2008; 17:58:12 >

• arkadaşlar ben forumda yeniyim önümüzdeki bikaç ay içinde laptop almayı düşünüyorum almayı düşündüğüm makinada hp pavillion dv5 1110 nasıl bir alettir hangi oyunları oynayabilirm bilen veye kulanmış varsa cevap yazarsa sevinirim.........
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984516&CS_Category=_SBFAD_63_3&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• Crysis,Call of Duty 4,5 gibi oyunları en düşük ayarlarda oynayabilirsin(denedim).Pek performanslı bir pc değildir.Bütçeni biraz daha zorlarsan daha iyi modelini alabilirsin.Aşağıdaki gibi
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984825&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
  • oyun oynayınca iyi ısınıyor mouse sol tarafı ve klavyenin sol bölümü ısınıyor
  • aslanemre58 önerin ve yorumların için teşekkürler aslında önerdiğin laptop gayet güzel ben bu laptopu oyun için değil internet müzik ve film için almayı planlıyordum fakat bazen canım sıkılırsa oyunda oynayabilmek isterim tabiki.önerdiğin laptop teknosada 160 gb external harddisk hediyesiyle geliyormuş özellikleride uygun sanırım onu alıcam teşekkürler.....
  • Arkadaşlar Merhaba,

1021ET kullanıyorum,

Logitech MOMO Racing Force Feedback Wheel direksiyonun Vista sürücüsünü kurarak, sırası ile Need For Speed Underground 2, Need For Speed Most Wanted ve Need For Speed Carbon'u oynamaya çalıştım lakin Klavye ile oynayabildiğim oyunları direksiyon ayarlarını yapamadığım için oynayamıyorum.

Bazı arkadaşların hangi ayarları yapamıyorsun dediğini duyar gibiyim !

Sırası ile bahsedeyim,

İlk olarak direksiyonun pedal takımını görmemekte ısrar etti, nasıl yaptığımı tamam bilememekle birlikte pedal takımını görmesini sağladım ve kalibrasyonunu yaptım. Oyunlara girip kontrol menüsünden ayar yapmak istediğimde ilk atadığım tuştan sonra menü çılgınca kendini aşağı doğru sürükleme başladı, güç bela bir şekilde tuşlarıda atadıktan sonra oyuna başladığımda ise, 3, 2, 1 Go dedikten sonra gaza basınca gaz takılı kaldı, oyunu Görev Yöneticisinden kapatıp tekrar açtığımda pedal takımını görmedi aynı işlemi tekrarladığımda pedalların analog özelliği kaybolup sanki klavye tuşu imiş gibi sadece var veya yok olarak algıladı.

Direksiyon mu arızalı diye üzerinde XP kurulu olan kardeşimin bilgisayarına, direksiyonun XP sürücüsünü ve oyunları kurdum, ne direksiyonun ayarlarında, nede oyunların kontrol menülerindeki ayarlarda bir sıkıntı yaşamadan oyunları keyifli bir şekilde oynadım.

Burdan anlıyorum ki yazılımlar uyuşmuyor ve bir şekilde arıza çıkarıyor.

1021'in üzerinde Vista Home Premium'u kaldırıp XP kurmayı düşündüm lakin sürücülerini bulmaya muvaffak olamadım.

Bu sıkıntıları daha önce yaşamış, yaşamasa bile çözümlerini bilen yada tavsiyeleri olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Birde Xp için sürücüleri nerden temin edebileceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Not: Bu konular ve kullanılan teknik terimler hakkında fazla bilgi sahibi değilim, yardımlarınızda bazı konuların ne manaya geldiğini sorabilirim şimdiden kusuruma bakmayın !

• quote:

Orjinalden alıntı: danetxxx

aslanemre58 önerin ve yorumların için teşekkürler aslında önerdiğin laptop gayet güzel ben bu laptopu oyun için değil internet müzik ve film için almayı planlıyordum fakat bazen canım sıkılırsa oyunda oynayabilmek isterim tabiki.önerdiğin laptop teknosada 160 gb external harddisk hediyesiyle geliyormuş özellikleride uygun sanırım onu alıcam teşekkürler.....

arkadaşım bence acer as5930g al derim.1130 et eski bir seri stokları bitirmek için kampanya yapıyorlar.acer hem daha ucuz vatanda kampanya var 14 aralıkta bitiyor hemde centrino2.2.26 ghz+3 gb ram+512 mb geforce 9600 gt ekran kartı var.ayrıca xp ile de uçuyor.

• acerin klavyesini ve kasasını beyenmedim yoksa 1021et ile aynı özellikleri fiyatı daha ucuz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.