Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkürler evet Print screendi sağolun.
  • 'Visceroid' sizinde kendi bilgisayarınız Hp Dv5-1130 siz ısınma problemini nasıl bir tavsiye edersiniz.
  • Oyun oynarken ısınma var ama beni rahatsız etmiyor kişiye göre değişir. Bir soğutucu almayı planlıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: youli

quote:

Orjinalden alıntı: velivolkan

arkadaşlar merhabalar..

Herkesin hp si hayırlı olsun güle güle kullanın

ben de dv5 113o et aldım 8 aralık da bu dokunmatik tuşlarda zaman zaman kendi kendine gelin güvey olma durumu söz konusu bunu sordum bu tuşlar her ne kadar dokunmatik olsa da parmaklarımızın orada yarattığı ısıya duyarlı olarak işlem yapıyormuş dolayısıyla makina fazlaca ısınmış oldugunda pc bunu algılayamıyor ve kendi kendine işlem yapıyor..bu durumu diğer tuşlara basarak durdurabiliyorum.soğutucu alacağım bugun ondan sonra tekrar izleyeceğim bakalım nasıl tepki vereecek makina:)
    benim aklıma takılan diğer konu şu aslında:pc açılırken cd sürücüden sanki içinde cd varmış da on u okumaya çalışıyormuş gibi ses geliyor tık tık diye 5 6 defa yapıyor bunu..

bunun dışında kimse makinanın ilk yüklü sistemini beğenmiyor ama neyi nasıl yapacağımızında anlatıldığı düzenli bir sayfa yok.Geçenlerde bir arkadaşımız baya güzel anlatmıştı sayfayı kaydetmemişim dolayısıyla şimdi bulamıyorum o sayfayı.Netloig gibi bir programdan bahsediyordu onun sayesinde bir cd oluşturup kurulumun adım adım nasıl gerçekleştirildiği resimlerle desteklenmiş vaziyetteydi.Bu sayfa işime yaracayk gibiyse bu sayfaya denk gelenler ya da yardımcı olabilecek başka sayfa linklerini verirseniz sevinirim..

aynı sorun bendede vardı..

dilerseniz hp destek hattının yardımını alabilir.. dilerseniz..ürün iadesi yapabilirsiniz..ve ya yenisi ile değişim..(bu biraz uğraştırır ama emin olun yenisi ile değiştirebilirsiniz..)

ben bugun yeni ürün değişimi yaptım..

dokunmatik tuşlar gerçekten ısınmayla orantılı bir şekilde problemdi.fakat tesadüfmüdür bilmem pil ve adaptörü aynı anda kulllanmadığım hiçbi zaman bu sorunu yaşamadım.böyle kullanım zaten pil ömrüne de olumlu olacağı için bi sorun yaşamıyorum.
    pc açılırken cd sürücüden sanki içinde cd varmış da on u okumaya çalışıyormuş gibi ses gelmeside gayet normal,çünkü içinde bir dis olabileceği ihtimalinden hareketle ve o diski oturum açıldığında kullanıma hazır hale getirmek için okumaya çalışıyor.

ayrıca 'youli' arkadaşım yeni üründe de dokunmatik tuş sorunu yaşayıp yaşamadığını yazarsan sevinirim.çünkü bunun donanımsal bir hata olduğu söyleniyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self_control -- 21 Aralık 2008; 23:48:57 >

• yardımlarınız için teşekkürler. bende sogutucu almayı planlıyorum.ama duruma baglı. size son bir sorum var bu hp dv5-1130 acık ve kullanır durumda kac saat calısır.yada kac saat calıstırdınız.
  • normal bir şekilde 2 saat 10 dk kadar dayandı pili...
  • tesekkürler ben daha dikkat edemedim siz bilgili, oldunuz için size sormak istedim. normal elektrge baglı iken kullanmamız gereken bir saat olarak bilginiz varmı acaba yani 3- saat- 5 saat gibi.

-----------

Hp dv5-1130 için

ANAKART: derece
    İŞLEMCİ: derece
    EKRAN KARTI: derece
    HARDDİSK: derece

en cok ve en az olması gereken ısı nedir?.

----------------

ben şimdi bilgisayarı calıstırırken pili cıkarayım mı ? yoksa yine takılımı dursun.? yardımlarınızı bekliyorum . acemiyim daha :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratx22 -- 22 Aralık 2008; 0:33:51 >
  • Sana kalmış ben şarj edip sonra pilini boşaltana kadar kullanıp sonra tekrar şarj ediyorum...
  • Merhaba arkadaşlar! HP Pavilion dv5-1021et modeli ile ilgileniyorum ve İnternette şöyle bir araştırdım fakat ekran kartı bellek modülünün türüyle ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Kullanan arkadaşlardan rica etsem, GPU-Z ile bakıp bana GDDR2 mi yoksa GDDR3 mü olduğunu şöyleyebilirler mi? 3Dmark06 da aralarında 1000 puan fark olduğunu görünce almamı etkileyecek bir etken olarak görmeye başladım. Ayrıca direkt olarak bilen varsa yazsın lütfen. Cevaplar için şimdiden teşekkürler!..
  • yardımlarda bulunduguz ve benimle bilgilerinizi paylastınız için tesekkür ederim saygılar.
  • arkadaşlar herkese tekrar selam şuan baska pc den yazıyorum 1041 imi teknosaya verdim sorunlar nedeniyle sorunları onayladılar ve 1 ayı gecmediği için değişim talebi önerdiler.cihazı vereli 4 gun oldu bakalım nolcak.yaşadığım tecrubeyi sizlerle en kısa zamnda paylaşacagım..saygılar...
  • Bekliyoruz haberleri...
  • değişim teklif ettiklerine göre cihazı distiribitör firmaya göndermişler demekki. çünkü teknosanın onaylaması yetmiyor. distiribitör penta'nın da onaylaması gerek... eğer ellerinde 1041 varsa yenisini verecekler. yoksa para iadesi alırsın...
    İnşallah olur diyelim.
  • aynen ole khelle,istanbula yolladılar cihazı tüm kutu içeriğiyle,teknosadaki personel abi rahat ol değiştirirler dediler ama bakalım nolcak.inşallah ellerinde vardır,çünkü cok memnundum cihazdan nazarım degdi heralde,para iadesi alırsam yerine o donanımda baska makina bulamam gibi geliyo sanki
  • sorun bariz belli sanırım..

ürünün yenisi ile değişimini hemen yapabilirdiniz..

hayırlı olsun..
  • sorun bariz bellide youri istanbuldaki ana teknik servisin galba değişim raporunu okeylemesi gerekiyomus yani anında değişim mukun değil sanırım.verdikleri belgede 7 iş gunu içinde diyo ama bilmiyorum artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: self_control

quote:

Orjinalden alıntı: youli

quote:

Orjinalden alıntı: velivolkan

arkadaşlar merhabalar..

Herkesin hp si hayırlı olsun güle güle kullanın

ben de dv5 113o et aldım 8 aralık da bu dokunmatik tuşlarda zaman zaman kendi kendine gelin güvey olma durumu söz konusu bunu sordum bu tuşlar her ne kadar dokunmatik olsa da parmaklarımızın orada yarattığı ısıya duyarlı olarak işlem yapıyormuş dolayısıyla makina fazlaca ısınmış oldugunda pc bunu algılayamıyor ve kendi kendine işlem yapıyor..bu durumu diğer tuşlara basarak durdurabiliyorum.soğutucu alacağım bugun ondan sonra tekrar izleyeceğim bakalım nasıl tepki vereecek makina:)
    benim aklıma takılan diğer konu şu aslında:pc açılırken cd sürücüden sanki içinde cd varmış da on u okumaya çalışıyormuş gibi ses geliyor tık tık diye 5 6 defa yapıyor bunu..

bunun dışında kimse makinanın ilk yüklü sistemini beğenmiyor ama neyi nasıl yapacağımızında anlatıldığı düzenli bir sayfa yok.Geçenlerde bir arkadaşımız baya güzel anlatmıştı sayfayı kaydetmemişim dolayısıyla şimdi bulamıyorum o sayfayı.Netloig gibi bir programdan bahsediyordu onun sayesinde bir cd oluşturup kurulumun adım adım nasıl gerçekleştirildiği resimlerle desteklenmiş vaziyetteydi.Bu sayfa işime yaracayk gibiyse bu sayfaya denk gelenler ya da yardımcı olabilecek başka sayfa linklerini verirseniz sevinirim..

aynı sorun bendede vardı..

dilerseniz hp destek hattının yardımını alabilir.. dilerseniz..ürün iadesi yapabilirsiniz..ve ya yenisi ile değişim..(bu biraz uğraştırır ama emin olun yenisi ile değiştirebilirsiniz..)

ben bugun yeni ürün değişimi yaptım..

dokunmatik tuşlar gerçekten ısınmayla orantılı bir şekilde problemdi.fakat tesadüfmüdür bilmem pil ve adaptörü aynı anda kulllanmadığım hiçbi zaman bu sorunu yaşamadım.böyle kullanım zaten pil ömrüne de olumlu olacağı için bi sorun yaşamıyorum.
    pc açılırken cd sürücüden sanki içinde cd varmış da on u okumaya çalışıyormuş gibi ses gelmeside gayet normal,çünkü içinde bir dis olabileceği ihtimalinden hareketle ve o diski oturum açıldığında kullanıma hazır hale getirmek için okumaya çalışıyor.

ayrıca 'youli' arkadaşım yeni üründe de dokunmatik tuş sorunu yaşayıp yaşamadığını yazarsan sevinirim.çünkü bunun donanımsal bir hata olduğu söyleniyor!

Bende dv5 1002 et notebook var bende de dokunmatik ses tuşlarında kilitlenme sorunları oluyordu.En son çıkan F 20 bios ile bu sorunum çözüldü .Ayrıca bu yeni bios harici dvd cd sürücülerden boot etme yeteneğinede sahip.Yani harici dvd sürücünüz varsa bu sürücüden windows vs kuraniliyorsunuz.Ayrıca Ati ekran kartı sürücüsünüde yenilemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fe-cI

Merhaba arkadaşlar! HP Pavilion dv5-1021et modeli ile ilgileniyorum ve İnternette şöyle bir araştırdım fakat ekran kartı bellek modülünün türüyle ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Kullanan arkadaşlardan rica etsem, GPU-Z ile bakıp bana GDDR2 mi yoksa GDDR3 mü olduğunu şöyleyebilirler mi? 3Dmark06 da aralarında 1000 puan fark olduğunu görünce almamı etkileyecek bir etken olarak görmeye başladım. Ayrıca direkt olarak bilen varsa yazsın lütfen. Cevaplar için şimdiden teşekkürler!..

ddr2 olduğunu okudum bi siteden ama aklıma gelmiyor(bulur bulmaz siteyi yazarım)
    bu arada 1000 puan kadar fark ediyormu gerçekten yanlışın olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: resattavasoglu

Bende dv5 1002 et notebook var bende de dokunmatik ses tuşlarında kilitlenme sorunları oluyordu.En son çıkan F 20 bios ile bu sorunum çözüldü .Ayrıca bu yeni bios harici dvd cd sürücülerden boot etme yeteneğinede sahip.Yani harici dvd sürücünüz varsa bu sürücüden windows vs kuraniliyorsunuz.Ayrıca Ati ekran kartı sürücüsünüde yenilemenizi tavsiye ederim.

saol arkadaşım.fakat 1130et modelinde ekran katı Nvidia onun sürücüsünüde mi yenileyelim.
    birde ben bios tan anlamıyorum.f 20 son sürüm diyorsun fakat 1130 da kullanılan bios farklı mı bios mu? hiç bilmiyorum!!
  • s.a arkdaslar dv5-1021et almayı dusunuyorum su an bimekste kampanyada da. bu cihazın problemleri war mı ısınma falan vs. ? öğrenebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.