Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caglar_fbb_

quote:

Orjinalden alıntı: ny46

caglar

1030 a baktım biraz netten ama 1021 den farkı yok gibi sanki...1021 var arkadasımda bende kendiminkini almadan once 1021 i kurcalamıstım baya,,guzel makinadır,ama crysis cod5 assesins gibi oyunlarda ara ara kasılıyo cok sorun degil diyosan vatanda sanırım fiyatı cok iyi suan tavsiye ederim

Teşekkürler

Merhabalar.
    Ben 3 günlük 1021et kullanıcısıyım.Vatandaki kapanyayı kaçırmamak istedim çünkü başka yerlerde 2400 e kadar çıkıyor fiyatı.
    İzlenimlerin oldukça iyi cihazla igili.Şimdilik oyun olarak sadece nfs undercover ı denedim oldukça memnun kaldım.Bi de hdmi'dan lcd'ye
    bağlayıp oynayınca acayip oluyor
    Sıcaklık artışı problemi şimdilik yok gibi çok şükür.Daha sonra 1-2 saat oyun oynayıp elde ettiğim sıcaklıkları da atarım.
    Ama genel olarak kötü herhangibir izlenimim yok ve aldığıma hiç pişman değilim.Acer 5930g den son anda vazgeçmiştim bu makina hemen hemen aynı özelliklerde(ram i daha fazla !4gb!)
    ve görünüş olarak daha kaliteli duruyor.Şimdilik bu kadar görüşek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolriver34 -- 27 Aralık 2008; 11:53:49 >

• quote:

estafurullah kardeş yardımcı olduysam sevindim..bak şimdi sana verilen formdaki numaradan veya ürün seri numarasını girerekwww.penta.com.tr sitesinden urununellerine ulaşıp ulaşmadıgını kontrol et once altta yazar giriş tarihi faln,ellerine gectiyse eger verdiğim numaradan direk telefonla gorusmeni ve sorununu düzgün düzgün anlatmanı şiddetle tavsiye ederim..benim değişimim 9 gunde halledildi kargo sureside dahil bu zamna.benim tahminim 10 gunu gecmez seninkide cunku cok hızlı calısıyolar ayrıca direk degişim istemekle dogru yapmıssın 30 gun gecmediği için yasal olarak degişim hakkın var zaten.içini rahat tut.saygılar.....

Yardımların için tekrar teşekkürler

• vatan bilgisayarda dv5-1021 nin fiyati nedir acaba
  • 1021 ve 1030 da en uygun fiyatlar bana istanbulbilisim de denk geldi.
  • arkadaşlar herkese tekrar selamlar...yeni makinamı aldım allaha şükür hersey yolunda hersey super busefer nazar degmez insallah:))

Enessayar kardeşim,genel problem bu pavilion serisinde dokunmatik tuşlar..sitede biraz bakın nedenleri anlatılıyo.mumkun oldugu kadar oyunlarda ve hatta film izlerken dokunmatikleri kullanma kumandadan takıl.eğer takılırsada firozat arkadaşımız anlatmıştı daha önce ileri geri stop dugmerinden birine dokununca düzeliyo hemn..saygılar
  • Bende 3 aydır DV5-1020 ET kullanıyorum arkadaslar bugune kadar hiçbir sorun yasamadım son guncel oyunların hepsını oynadım.. Ekran kartında da problem yasamadım ısınma sorunları normal laptop kasa yapısı geregı ,önemlı olan donma ve restart sorunları yasamayın oyunda gerısı önemlı degıl..

Intel® Core™2 Duo İşlemci P8400, 2,26 Ghz
    3072 MB Bellek
    320 GB Hdd
    NVIDIA GeForce 9600M GT
  • quote:

arkadaşlar herkese tekrar selamlar...yeni makinamı aldım allaha şükür hersey yolunda hersey super busefer nazar degmez insallah:))

Enessayar kardeşim,genel problem bu pavilion serisinde dokunmatik tuşlar..sitede biraz bakın nedenleri anlatılıyo.mumkun oldugu kadar oyunlarda ve hatta film izlerken dokunmatikleri kullanma kumandadan takıl.eğer takılırsada firozat arkadaşımız anlatmıştı daha önce ileri geri stop dugmerinden birine dokununca düzeliyo hemn..saygılar

Hadi gözünaydın iyigünlerde sorunsuz kullanırsın inşallah bende siteye girdim seri numarasından baktım halen ellerine geçmemiş galiba kayıtlarımızda yoktur diyor bakalım pazartesi günü her ihtimale karşı arayıp bilgi alacağım bursadan gönderdim biraz vakit alabilir diye düşünüyorum

• Bu arada Hp pavilion dv5 1021 almak isteyenler bimekste gördüm fiyatı 1.800 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayoned

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=101552
    ve
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34062

aynı kodlara sahipler ama kasa farkları var sizcede garip deilmi??

Temsili bir resim ama farklı bir modelin resmini koymuşlar kasası o şekilde değil

• arkadaşlar herkese merhaba öncelikle..ben DV5-1021 almayı düşünüyorum,nasıl bir makine önerirmisiniz..özellikle crysis vb. oyunlarda herhangi bir kasma oluyormu birde çoğu kişi ısınma oluyor diye yakınmış çok rahatsız edici bir şekilde ısınma sorunu oluyormu 'oyun oynayınca'...1750 - 1800 civarında buldum...
    yada DV5 1021 imi tavsiye edersiniz yoksa bu ürünümü;

Casper NIRVANA CN-TKP7350A
    • Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi
    - Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci P7350
    - İşlemci hızı 2.00 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB
    - Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
    • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
    • 4 GB DDR2 800 MHz Bellek
    • 320 GB SATA Harddisk
    • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
    • 1024 MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
    • 2.0MP Web Camera
    • DVD ± RW DUAL
    • Bluetooth
    • PCI-e Mini Card
    • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    • 2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI
    • Li-ION smart battery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burk! -- 28 Aralık 2008; 13:34:14 >

• Ben şu ana kadar undercover ve nba2009 gibi oyunlarda maksimum 70 dereceyi gördüm Gpu da.Yüksek detaylarda ve çöznürlükte
    bence normal bir sıcaklık.Zaten forumda bu sıcaklıkların altında oyun oynayabilen görmedim.Dizinde oynamadığın sürece pek de rahatsız edici olmuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: burk!

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle..ben DV5-1021 almayı düşünüyorum,nasıl bir makine önerirmisiniz..özellikle crysis vb. oyunlarda herhangi bir kasma oluyormu birde çoğu kişi ısınma oluyor diye yakınmış çok rahatsız edici bir şekilde ısınma sorunu oluyormu 'oyun oynayınca'...1750 - 1800 civarında buldum...

• 320 GB SATA Harddisk
    • 2.0MP Web Camera
    • DVD ± RW DUAL
    • Bluetooth
    • PCI-e Mini Card
    • Li-ION smart battery

• Arıza takip form numarasını giriyorum fakat başka bir ürün çıkıyor ve tarihte farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: burk!

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle..ben DV5-1021 almayı düşünüyorum,nasıl bir makine önerirmisiniz..özellikle crysis vb. oyunlarda herhangi bir kasma oluyormu birde çoğu kişi ısınma oluyor diye yakınmış çok rahatsız edici bir şekilde ısınma sorunu oluyormu 'oyun oynayınca'...1750 - 1800 civarında buldum...

• 320 GB SATA Harddisk
    • 2.0MP Web Camera
    • DVD ± RW DUAL
    • Bluetooth
    • PCI-e Mini Card
    • Li-ION smart battery

Evet crysisde biraz kasma oluyor oynarsın ama tam olarak keyif alamazsın biraz takılmalar yaşanıyor oyunda fakat cod 4 modern warfare ve world at war bu iki oyunda ve diğer yüklediğim oyunlarda hiç takılma yapmadı takılmadan rahat bir şekilde oynadım ve iki oyunuda bitirdim ekran kartının kalite ve performans seviyeleri var otomatik olarak bu ayar kalite kısmında belki performansta birşeyler farkedebilir ama bunu denemedim ısınma problemi evet var kaliteli oyunları oynarken fan birden bire çıldırıyor o andaki ısınma gerçekten fazla ama normal kullanımda fazla ısınmıyor

• ama bu laptop piyasadaki laptopların çoğundan iyi ekran kartıda çok iyi donmaması gerekmezmi neden kaynaklanıyor acaba donma sorunu..:s
    ayrıca oyunda aşırı ısınmanın laptopa büyük bi zararı olmazmı:?
    ????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burk! -- 28 Aralık 2008; 23:28:33 >
  • strong84

seri numarasıylada takip edebiliyosun,basında 00 faln varsa yazma kücük harflerle scnf diye baslıyan kısmından itibaren yaz..saygılar....
  • bide arkadaslar bişey sorcam sizlere bilgisi olan varsa yardımcı olsun bi zahmet vistada sag tarafta gadgetlerin oldugu bolume cpu gpu sıcaklıgını gosteren gadget koymaya calısıyorum.netten buldum 1 tane yukledim ama işlevsiz yani sıcaklık dereceleri surekli 0 derece gosteriyo.bunu nasıl duzeltebilirim yada elinde dogru durus calısan gadgeti olan varsa paylasabilirmi..
  • ny46

Hizmet talep formunda wf6 diye başlayıp toplam 11 rakam harf ve birde # oluşan seri numarası yazıyor bumu seri numarası acaba

Teşekkür ederim herşey için
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 28 Aralık 2008; 22:08:43 >
  • evet seri nosu o,sanırım gizli kalsın diye # kullandın:))
  • quote:

evet seri nosu o,sanırım gizli kalsın diye # kullandın:))

Gizli kalsın diye değilde seri numarası içinde gerçekten # var normalde yokmu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.