Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: self_control

quote:

Orjinalden alıntı: resattavasoglu

Bende dv5 1002 et notebook var bende de dokunmatik ses tuşlarında kilitlenme sorunları oluyordu.En son çıkan F 20 bios ile bu sorunum çözüldü .Ayrıca bu yeni bios harici dvd cd sürücülerden boot etme yeteneğinede sahip.Yani harici dvd sürücünüz varsa bu sürücüden windows vs kuraniliyorsunuz.Ayrıca Ati ekran kartı sürücüsünüde yenilemenizi tavsiye ederim.

saol arkadaşım.fakat 1130et modelinde ekran katı Nvidia onun sürücüsünüde mi yenileyelim.
    birde ben bios tan anlamıyorum.f 20 son sürüm diyorsun fakat 1130 da kullanılan bios farklı mı bios mu? hiç bilmiyorum!!

Ben hp nin sitesine az önce baktım sizin bios sürümü F.11 A olarak yayınlanmış bu sürümü deneyebilirsiniz.Ekran kartı sürücüsü sizin için gerekmiyor.

• Arkadaşlar Merhabalar.
    Tam Acer 5930 almaya karar vermişken vatanda stoklarda tükendi.Şimdi
    aynı özelliklerde ama daha şık görünen Hp 1021et düşünüyorum.Bu laptopu kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
    Çünkü Asus M51VR ile bu makinanın arasında kalmış durumdayım.Önerilerinizi bekliyorum.
  • ny46

Fazla sıkıntı etmen gereken bir durum yok. Eğer dediğin gibi sorun varsa kısa sürede alırsın. Geçen yıl aynı şekilde değişim yaptım ben. Tüm iş distribitör firmaya bakıyor. saat 11:00'de penta'da arızaya onay verecek şahısla görüştüğümde cihazın elinde olmadığı kargoda olabileceğini söylemişti. kargo bölümüne bakacağını 15 dakika sonra aramamı söylemişti. 15 dakika sonra aradığımda tamam cihazın arızası onaylandı. değişim onayı veriyorum dedi. yani 15 dakikalık işi var :D 2-3 saat sonra da gidip teknosa mağazasından aynı laptopu almıştım.
  • HP Pavilion mu asla başıma gelmeyen kalmadı

Sony via süper.
  • KHELLE acil yardımcı olursan cok sevinirim.pentanın stesinden bana verilen formdaki takip numarasını girip baktım.aynen sole yazıyo...SONUÇ TEST EDİLDİ ARZALI,diyo fakat teknosaddan aramadılar beni hala ne yapmam gerek şimdi???????gidiyimmi teknosaya napıyım bi acil yardım lutfen sayglıarr....
  • Merhaba arkadaşlar bn HP PAVILION-DV5 1100et kullanıyorum ve oyun oynarken(call of duty4,jericho...) acayip ısınıyor yan metal kısımlara el değdiremiyorsun nerdeyse o derece yani test falan da yapmadım ama birşey olacak diye çok korkuyorum laptopu alalı daha 2 hafta oldu diğer kullanan arkadaşlar varsa onlarınki de ısınıyor mu yoksa benimkinde bir sorun var anlamadım yardımcı olursanız sevirinirm şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: servo48

quote:

Orjinalden alıntı: Fe-cI

Merhaba arkadaşlar! HP Pavilion dv5-1021et modeli ile ilgileniyorum ve İnternette şöyle bir araştırdım fakat ekran kartı bellek modülünün türüyle ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Kullanan arkadaşlardan rica etsem, GPU-Z ile bakıp bana GDDR2 mi yoksa GDDR3 mü olduğunu şöyleyebilirler mi? 3Dmark06 da aralarında 1000 puan fark olduğunu görünce almamı etkileyecek bir etken olarak görmeye başladım. Ayrıca direkt olarak bilen varsa yazsın lütfen. Cevaplar için şimdiden teşekkürler!..

ddr2 olduğunu okudum bi siteden ama aklıma gelmiyor(bulur bulmaz siteyi yazarım)
    bu arada 1000 puan kadar fark ediyormu gerçekten yanlışın olmasın

Valla arkadaşım ACER 5930G kullanıcıları derneğinde çok güzel bencmark değerleri felan var. Oradan hatırlıyorum. Burada öyle çok güzel inceleme göremedim ama özellikler hemen hemen aynı. Tam alıyorduk ACER'i bizimkiler hantal bulmuş, hoşlanmamışlar aradılar bende tamam dedim almayın. Şimdi bütçede arttı ve bu alet o özelliklerde olduğundan (özellikle ekran kartı aynısı diye) bir araştırayım deöiştim. GDDR3 değilse çok üzücü olacak benim için ama şuan Vatan daki kampanyayı görünce 1800ytl fiyata öyle olsada alınabilir bence. Bakalım zaman ne gösterecek.

• Birde arkadaşlar, HP Pavilion dv5-1021et kullanıcıları izlenimlerini aktarırsa süper olacak!..
  • arkadaşlar bende hp dv5 1006 et var. alalı daha 1 ay oldu. bende bu makinanın xp ile mükemmel çalışcağını düşünüyorum ama driver larını nasıl bulucam. xp yükleyen var mı??
    xp yüklesem sw setup klasöründeki setuplar çalışır mı?
    şuan da vista kurulu geldiğinde neyse o...
    ama tabi recovery yaptım ve daha sonra virüs yüzünden 4 kez formatladım 1 ay içerisinde.
    bilgisyar aldıktan 4 gün sonra bluetooth devre dışı gösteriyo. ilk geldiğinde sağ alt köşedde

WLAN : Açık
    BLUETOOTH: Açık yazarken artık bluetooth devre dışı yazıyo.swsetup ta da bluetooth la ilgili bi dosya yok.
    ben autocad programı kullanıyorum 3 boyutlu çizimlerimde büyük sorunlar yaşıyorum ve ekran kartından olduğunu düşünüyorum. çünkü arkadaşımda daha düşük özellikte pc var ama onda nvidia ekran kartı bende ise atı var. daha düşük özellikte olan pc sorun çıkartmıyo fakat benimki sorun çıkartıyo

ısınma problemi sadece hp amd lerde var bundan önce hp intel vardı ama hiç ısınma yoktu.
    fan sesi bu hp nin 3 modelini kullandım şimdi tam aklımda değil model numaraları fakat dv5 1006 ya kaadar bu kadar gürültülü olanı görmemiştim. neredeyse eski masaüstü pc mle aynı

bu modeli kullananlara bi sorum daha var: xp yükledikten sonra tekrar recovery disklerle sisteme vistayı kurabilir miyim???
    yada
    D yi biçimlendirirsem kurabilir miyim????

• quote:

Orjinalden alıntı: youli

www.hp.com adresinden gücelleyebilirsin..sorun halolmassa..sistemi tekrar başlat ve f11 ile recover yapabilirsin..

eğer yapamıyorsan aldığın andan itibaren 30 gün dolmadıysa ayıplı mal kapsamına girdiği için.. ürünü yenisi ile değişim yapabilirsin..bende bu olmadı yani laptop perte çıktı..

evet arkadaşlar..

sorunu hp desteğe ilettim..

sorun yazılımla..güncelleştirmeyle.. halolmadı bende..

boşuna donanımdan ya da yazılımdan diye yaygara yapılmasına gerek yok..açıp telefonlar yardımda alınabilir..

ve üretici firmaya gidip ürün değişimi yapabilirsiniz dendi..

bugun yarın gidip ürünü iade edip yenisini alıcam..

arkadaşım bende dv5 1006 var ses tuşları takılı kalıyo ve bluetooth çalışmıyo geldiği günden beri. sen hp desteğe telefonla nasıl ulaştın neyaptın bana yardımcı olabilir misin acil alalı bugün tam bir ay oldu....

• Arkadaşlar bende garantiye verdim değişim talep ettim cihaz baya sorunluydu istanbulda hangi servise gitti beni arayacaklarmı bende anlatmak istiyorum telefonda nasıl ulaşabilirim kaç günde belli olur
  • strong84

sanada gecmiş olsun,cihaz pentaya gidiyor telefon numarası 02164440768 veyawww.penta.com.tr sitesinden takip edebirsin.sana ulasacaklar ama sen gene telefonla ara mutlaka.Ben aradım busabah pentayı arkadaşlar değişimi onayladıklarını teknosaya gidip ellerinde varsa yenisi ile değiştirebilecegimi soledi yoksa eger para iadesi alın diyo.içim rahatladı birazcıkda olsa 1 saate kadar gidicem teknosaya inşallah ellerinde vardır..akşam saatlerinde başıma gelenleri anlatmaya devam edicem:)))))bu arada penta dakiler cok kibar ve saygılı ayrıca hızlı calısıyolar servise verenlerin içi rahat olsun..
  • pavilion dv5 1021i olan arkadaslar ne gbi sorunlarla karsilasiyorsunuz

bende bimeksten bu modeli almayi dusunuyorumda
  • arkadaşlar 2 model arasında kaldım. Oyun v.s oynayan bir kullanıcıyım. 1021 mi yoksa 1030 mu daha iyi olur sizce?
  • ARKADAŞLAR HERKESE TEKRAR SELAM...........
    ÖNCELİKLE ŞUNU SOLİYİM ALLAHIN SEVGİLİ KULUYMUŞUM VALLA.GİTTİM TEKNOSAYA PENTA DEĞİŞİM İÇİN MAİL ATTI,HERŞEY BURAYA KADAR SUPER:))TEKNOSANIN ELİNDE 1041 1 TANE VARDI,GETİRDİLER AMA KUTU ACIK +++++CİHAZIN AMBALAJIDA ACIK,DEDİM NEDEN BOLE BU BASKA MAGZADAN GELDİ DEDİLER.DİREK KILLANDIM VE İSTEMEDİM.SAGOLSUNLAR PERSONELE BİRAZ ATAR YAPINCA HEPSİ İLGİLENMEYE BASLADI BİRDEN:))TURKİYE GENELİNDEKİ BUTUN TEKNOSALARIN STOKLARINI KONTROL ETMEYE BASLADILAR VE DEDİĞİM GİBİ ŞANSIMA 1 ADET BULDULAR,KAPALI KUTU HİÇ AÇILMAMIŞ HALDE VE YARIN SABAH KUTUYU TEKNOSA PERSONELİYLE BERABER ACARK TESLİM ALACAGIM..ŞU ARALAR DV5-1041 ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA TEKNOSA STOĞU TAMAMEN BİTTİ SOYLİYİM AKLINIZDA OLSUN.YARIN CİHAZI ALIDIKTAN SONRA SİZLERLE OLUP BİTENİ TEKRAR PAYLAŞACAGIM.SAYGILAR....
  • ny46 yardımların için çok teşekkür ederim ben ürünü 30 gün dolmadan iki gün kala teslim ettim ve ayıplı mal olduğu için kesinlikle değişim talep ettim sonuca nezaman ulaşırım 30 gün beklemek zorundamıyım yoksa 30 gün içersinde verdiğim için hemen sonuç alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 27 Aralık 2008; 12:59:34 >
  • estafurullah kardeş yardımcı olduysam sevindim..bak şimdi sana verilen formdaki numaradan veya ürün seri numarasını girerekwww.penta.com.tr sitesinden urununellerine ulaşıp ulaşmadıgını kontrol et once altta yazar giriş tarihi faln,ellerine gectiyse eger verdiğim numaradan direk telefonla gorusmeni ve sorununu düzgün düzgün anlatmanı şiddetle tavsiye ederim..benim değişimim 9 gunde halledildi kargo sureside dahil bu zamna.benim tahminim 10 gunu gecmez seninkide cunku cok hızlı calısıyolar ayrıca direk degişim istemekle dogru yapmıssın 30 gun gecmediği için yasal olarak degişim hakkın var zaten.içini rahat tut.saygılar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_fbb_

arkadaşlar 2 model arasında kaldım. Oyun v.s oynayan bir kullanıcıyım. 1021 mi yoksa 1030 mu daha iyi olur sizce?

Fikir verecek yok mu :(
  • caglar

1030 a baktım biraz netten ama 1021 den farkı yok gibi sanki...1021 var arkadasımda bende kendiminkini almadan once 1021 i kurcalamıstım baya,,guzel makinadır,ama crysis cod5 assesins gibi oyunlarda ara ara kasılıyo cok sorun degil diyosan vatanda sanırım fiyatı cok iyi suan tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ny46

caglar

1030 a baktım biraz netten ama 1021 den farkı yok gibi sanki...1021 var arkadasımda bende kendiminkini almadan once 1021 i kurcalamıstım baya,,guzel makinadır,ama crysis cod5 assesins gibi oyunlarda ara ara kasılıyo cok sorun degil diyosan vatanda sanırım fiyatı cok iyi suan tavsiye ederim

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.