Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 02164440768 En iyisi vermiş olduğun numarayı arayıp sormak
  • Ürünün seri numarası yanlış yazılmış hizmet talep formuna seri numarası yerine modeli yazılmış bakalım düzeltmeye çalışacaklar
  • Arkadaslar selam

bimeksten dv5 1021 aldım 2 hafta once.her sey yolunda idi.(ısınma hariç).ancak az once cd yazmayı denedim muazzam bi ses cıkartıyor. cok rahatsız edici.okurken bi sorun yok.ama yazarken facia.

canım sıkıldı.servise goturmeyi dusunuyorum.ondan once bu pc ye sahip arkadaslara sesleniyorum.boyle bi sikayeti olan varmı.acaba normaL mi.(elle biraz itince ses kesliliyor.)
  • arkadaşlar genel olarak biligisi olan herkesden yardım rica ediyorum. D nin içindeki recovery yi yanlışlıkla sildim şuan boş ve yedeğini henuz almamıştım.şuan bilgisayarda bi sorun yok hersey normal calısıyo ama formatlık bi durum olursa recovery cd lerim yok tekrar nasıl getirebilirim veya baska biyerden dv5 1041 recovery cd si bulsam ve onu kopyalasam kendime iş gorurmu??napmaklazım sevabına bi yardım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ny46

arkadaşlar genel olarak biligisi olan herkesden yardım rica ediyorum. D nin içindeki recovery yi yanlışlıkla sildim şuan boş ve yedeğini henuz almamıştım.şuan bilgisayarda bi sorun yok hersey normal calısıyo ama formatlık bi durum olursa recovery cd lerim yok tekrar nasıl getirebilirim veya baska biyerden dv5 1041 recovery cd si bulsam ve onu kopyalasam kendime iş gorurmu??napmaklazım sevabına bi yardım:)

aslında bende oluşturmadım recovery cd sini sallıyorum ihmal etmemek lazım da nese biraz konuşmuşlar bu konuyla ilgili işine yarar belki..

http://forum.donanimhaber.com/m_22182051/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: self_control

quote:

Orjinalden alıntı: youli

quote:

Orjinalden alıntı: velivolkan

arkadaşlar merhabalar..

Herkesin hp si hayırlı olsun güle güle kullanın

ben de dv5 113o et aldım 8 aralık da bu dokunmatik tuşlarda zaman zaman kendi kendine gelin güvey olma durumu söz konusu bunu sordum bu tuşlar her ne kadar dokunmatik olsa da parmaklarımızın orada yarattığı ısıya duyarlı olarak işlem yapıyormuş dolayısıyla makina fazlaca ısınmış oldugunda pc bunu algılayamıyor ve kendi kendine işlem yapıyor..bu durumu diğer tuşlara basarak durdurabiliyorum.soğutucu alacağım bugun ondan sonra tekrar izleyeceğim bakalım nasıl tepki vereecek makina:)
    benim aklıma takılan diğer konu şu aslında:pc açılırken cd sürücüden sanki içinde cd varmış da on u okumaya çalışıyormuş gibi ses geliyor tık tık diye 5 6 defa yapıyor bunu..

bunun dışında kimse makinanın ilk yüklü sistemini beğenmiyor ama neyi nasıl yapacağımızında anlatıldığı düzenli bir sayfa yok.Geçenlerde bir arkadaşımız baya güzel anlatmıştı sayfayı kaydetmemişim dolayısıyla şimdi bulamıyorum o sayfayı.Netloig gibi bir programdan bahsediyordu onun sayesinde bir cd oluşturup kurulumun adım adım nasıl gerçekleştirildiği resimlerle desteklenmiş vaziyetteydi.Bu sayfa işime yaracayk gibiyse bu sayfaya denk gelenler ya da yardımcı olabilecek başka sayfa linklerini verirseniz sevinirim..

aynı sorun bendede vardı..

dilerseniz hp destek hattının yardımını alabilir.. dilerseniz..ürün iadesi yapabilirsiniz..ve ya yenisi ile değişim..(bu biraz uğraştırır ama emin olun yenisi ile değiştirebilirsiniz..)

ben bugun yeni ürün değişimi yaptım..

dokunmatik tuşlar gerçekten ısınmayla orantılı bir şekilde problemdi.fakat tesadüfmüdür bilmem pil ve adaptörü aynı anda kulllanmadığım hiçbi zaman bu sorunu yaşamadım.böyle kullanım zaten pil ömrüne de olumlu olacağı için bi sorun yaşamıyorum.
    pc açılırken cd sürücüden sanki içinde cd varmış da on u okumaya çalışıyormuş gibi ses gelmeside gayet normal,çünkü içinde bir dis olabileceği ihtimalinden hareketle ve o diski oturum açıldığında kullanıma hazır hale getirmek için okumaya çalışıyor.

ayrıca 'youli' arkadaşım yeni üründe de dokunmatik tuş sorunu yaşayıp yaşamadığını yazarsan sevinirim.çünkü bunun donanımsal bir hata olduğu söyleniyor!

Arkadaşlar tekrar merhaba

sorunumu yazmıştım ya aynı şekilde hp servise de söyledim pcyi gönderdim 5 gün içinde yenisini gönderdiler.bozukmuş.yeni gelen pcde de recovery oluşturmaya çalışıyorum philips + ve maxvell - dvdlerim vardı.oluşturma esnasında 1. disk oluşuyor fakat 2.yi bi türlü oluşturamıyorum sürekli hata veriyor ya boş dvdyi dolu görüyor ya da kalitesiz diye uyarı veriyor..ne yapcağımı şaşırdım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..elimde bir 4 tane birinci part dvd oldu:( herkese iyi yıllar dilerim..

• Arkadaslar , bu HP DV5 1010 bilgisayarda cozemedigim bi durum var
    internette bi kac gundur bakiyorum hic bir cozum bulamadim . Umarim bilen bir arkadas vardir .

Simdi kasanin on tarafinda 2 tane jack var , stereo olmasi icin iki tane speaker/headphone jack olmus , guzel bi hizmet oncellikle .
    Yanliz bu jack'lardan birine kulaklik birine speaker takiyorum , ikisinden farkli ses cikmasi icin
    TRAKTOR 3 DJ programinda gerekli ayarlari yapmama ragmen ikisinden de ayni sesi aliyorum
    iki ayri ses cikarabilmem mumkun mu
    Ses karti IDT HD Audio , on board ses karti teknolojisi , bunun da sitesine girdim ama bi cozume ulasamadim
    bi sekilde sesi Sag sol ikiye bolmem gerekiyo , ama jack'larin birini L birini R yapmayi bir turlu basamarim :(

Yardimci olabilecek bi arkadas var mi ?

Teşekkürler yardimlariniz icin
  • 1021et söyle bir sorun oldu nette diiz izlerken ses gelmemeye başladı şaşırdım winamp açtım onlarda çalmıor sürekli diğer şarkıya geçti videolarda ses yok. restart attım düzeldi 2 kere aynı şey oldu programsal bi hata sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbak34

Arkadaslar selam

bimeksten dv5 1021 aldım 2 hafta once.her sey yolunda idi.(ısınma hariç).ancak az once cd yazmayı denedim muazzam bi ses cıkartıyor. cok rahatsız edici.okurken bi sorun yok.ama yazarken facia.

canım sıkıldı.servise goturmeyi dusunuyorum.ondan once bu pc ye sahip arkadaslara sesleniyorum.boyle bi sikayeti olan varmı.acaba normaL mi.(elle biraz itince ses kesliliyor.)

Optik sürücüler yazma esnasında çok güç tüketir.bu yüzden ses fazla olabilir.bu normaldir..her markada olur bu ...
  • ny46 sen epey karıştırmışsın ortalığı... recovery dvd oluşturmaya çalıştığın zaman ne diyor. d sürücüsü silindiği için belki yapmayabilir. eğer öyleyse işin zor. aklıma 2 seçenek geliyor. 1. file recovery programlarıyla d sürücündeki verileri tekrar geri kurtarmak ki bu detaylı bir iş. dosyaları kurtarsan bile çalışacağı muamma. 2. yol ise şimdiki sistemin ghostunu al dvdye kaydet. bir sıkıntı olduğu zaman ghost ile tekrardan geri alırsın.. yada 3. yol HP'den recovery dvd satın alacaksın :p
    Aslında ghost kullanmayı herkese tavsiye ederim. recovery dvdler çok uzun iş... yüklemesi de çok sürüyor.
  • bende 1 ocakta 1021 aldım, bikaç sorum olcaktı, harddisk c ve d olarak 2 bölüm şuan, bütn alan nereseyse c ye ayrılmış, d de sadece recovery var ve boyutu onu alacak kadar sadece, ben recovery dvd sini yaptım, herhangi bi şekilde format atarsam bilgisayardaki herşey mi gidiyor yoksa c deki lermi gidiyor, c gidiyorsa şayet bende bütün alan c ye ayrılmış durumda, c yi nasıl ayırabilirim acaba...bilen arkdaşlardan bekliyoruzz....

..ve birde arkadaşlar bluetooth pilde kullanırken çalışmıyor bazen, bluetooth u kullandığım zamanların hepsinde AC kablosu takılıydı, ama bazen bluetooth aygıtı takılı değil diyor çalışmıyor, bu anlardada pilde oluyor pc hep sizede böyle bişe oluyormu merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filinta.89 -- 3 Ocak 2009; 22:20:23 >
  • Arkadaşlar bir sorunum var.Hp'nin servis sorgulatma sitesinde bu perşembe günü onarımınız devam etmektedir (52) yazıyordu.Şimdi yine eskisi gibi onarımınız devam etmektedir (0) yazmaya başladı.52 yazmadan önce de 0 yazıyordu.Neden böyle oldu?
  • slm arkadaşlar dv5 1130et aldım fakat recovery dvd lerini oluşturmadan yanlışlıkla recovery bölümünü sildim. şimdi nasıl recovery edinebilirim yada 1130 olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi şimdiden herkese teşekkürler.
  • Mrblar arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce 1021et modelini aldım ve ara ara dokunmatik tuş takımınlarında sorun yaşıyorum.Bu sorunla karşılaşanlarınız varmı ? Çözümleriniz neler ? Bimeksten almıştım 30 gün geçmedi götürsem makinayı değiştirirler mi ?
  • quote:

Arkadaslar selam

dostum bende 2 laptop var arçelık ve hp 1021 arcelıktede o ses cıkıyo fakat kalitesiz cd koydugumda oluyor genelde hafıf ıcerı bastırınca gecıyo ama cd den kaynaklanabılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcci

Mrblar arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce 1021et modelini aldım ve ara ara dokunmatik tuş takımınlarında sorun yaşıyorum.Bu sorunla karşılaşanlarınız varmı ? Çözümleriniz neler ? Bimeksten almıştım 30 gün geçmedi götürsem makinayı değiştirirler mi ?

arkadaşım bende bımeksten aldım başta bı boşluk oluyor ama bıkac denemeden sonra hersey normale dönüyor sende hıcmı calısmıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Filinta.89

bende 1 ocakta 1021 aldım, bikaç sorum olcaktı, harddisk c ve d olarak 2 bölüm şuan, bütn alan nereseyse c ye ayrılmış, d de sadece recovery var ve boyutu onu alacak kadar sadece, ben recovery dvd sini yaptım, herhangi bi şekilde format atarsam bilgisayardaki herşey mi gidiyor yoksa c deki lermi gidiyor, c gidiyorsa şayet bende bütün alan c ye ayrılmış durumda, c yi nasıl ayırabilirim acaba...bilen arkdaşlardan bekliyoruzz....

..ve birde arkadaşlar bluetooth pilde kullanırken çalışmıyor bazen, bluetooth u kullandığım zamanların hepsinde AC kablosu takılıydı, ama bazen bluetooth aygıtı takılı değil diyor çalışmıyor, bu anlardada pilde oluyor pc hep sizede böyle bişe oluyormu merak ettim...

evet d sürücüsü recovery olarak ayrılıyor hp lerde,
    format atarken ekranda iki sürücü de beliriyor, formatlayacağın zaman c sürücüsünü formatlarsın, d ye dokunmazsın birşey olmaz. recovery yaparsan da bir sorun çıkarmıyor

sabit diski bölmeye yarayan programlar var, net bilgim yok araştırırsan bulursun

bluetooth konusunda hiç başıma gelmedi tıkır tıkır çalışıyor, müşteri hizmetlerini ara diyeceğim de o çileyi çekmek de ayrı dert

• quote:

Orjinalden alıntı: Fianna

quote:

Arkadaslar selam

dostum bende 2 laptop var arçelık ve hp 1021 arcelıktede o ses cıkıyo fakat kalitesiz cd koydugumda oluyor genelde hafıf ıcerı bastırınca gecıyo ama cd den kaynaklanabılır.

o ses bende de var, arada bir denk geliyor ve sadece bu beyaz princo dvd lerde

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Arkadaşlar bir sorunum var.Hp'nin servis sorgulatma sitesinde bu perşembe günü onarımınız devam etmektedir (52) yazıyordu.Şimdi yine eskisi gibi onarımınız devam etmektedir (0) yazmaya başladı.52 yazmadan önce de 0 yazıyordu.Neden böyle oldu?

valla 2 ay oldu net hatırlayamıyorum ama 52 parça bekleniyor demek, herhalde parça geldi onarımı yapılıyor ya da yapıldı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Filinta.89

bende 1 ocakta 1021 aldım, bikaç sorum olcaktı, harddisk c ve d olarak 2 bölüm şuan, bütn alan nereseyse c ye ayrılmış, d de sadece recovery var ve boyutu onu alacak kadar sadece, ben recovery dvd sini yaptım, herhangi bi şekilde format atarsam bilgisayardaki herşey mi gidiyor yoksa c deki lermi gidiyor, c gidiyorsa şayet bende bütün alan c ye ayrılmış durumda, c yi nasıl ayırabilirim acaba...bilen arkdaşlardan bekliyoruzz....

recovery dvd sini yaptım ve artık d'yi recovery olarak kullanmak istemiyorum diyorsan herhangi bir windows yada vista kurulum cdsi ile harddisk bölümlerini tamemen silip yeniden bölüm oluşturabilirsin. örneği c 100gb d 150gb gibi.. sonra c'yi formatladıktan sonra recovery dvd'lerini kullanarak sistemi sadece c üzerine yeniden yükleyebilirsin. ancak burda dikkat etmen recovery dvd taktıntan sonra geri yükleme için iki seçenek çıkıyor. tam isimlerini hatırlamamakla birlikte biri tam sistem kurtarma. Bilgisayarı fabrikadan çıktığı hale geri döndürür diyor. bunu seçersen bilgisayar aynı ilk aldığın gibi bölümler eski halinde çevrilmiş şekilde olur. ve kullanabileceğin bir d olmaz. ama bir sistemi geri yükleme kısmı var. o kısmı seçtiğin zaman sadece c üzerine windows kurulur. d olduğu gibi kalır. ben harddiski bu şekilde bölüp kullandım. partition magic programlarıyla da bölünebilir diyiliyor ama ben denedim olmadı. bir çeşit koruma gibi birşey de olabilir.
    Biraz karışık oldu ama ... :D

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.