Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dv5 serisinin anakartları nedir ve ddr3 ram destekliyor mu?(Ben destekler diye biliyorum)
  • bir sorun var bilgisayarda, herhalde ısınmadan 1 saat içinde pes oynarken 3 kere kapandı. bu neden olabilir
  • daha üstteki yazının gönderildiğini göremeden bilgisayar yine kapandı ve açamadım 5 dakikaya yakın

bilgisayarı açar açmaz everest ultimate i açtım, sıcaklık 93 dereceydi. kahretsin nasıl bir dizüstü bu ya. adamlar hiç mi beceremiyor şu soğutmayı.

arkadaş lg dizüstünde nfs under cover oynuyor bir saattir gram ısınma yok

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ
    görüldüğü gibi 93 derece, 85e kadar görmüşlüğüm vardı bu kadarını ilk defa görüyorum. yarın hp servisini arayıp ağzıma geleni söylemeyi düşünüyorum. derdi bitmiyor bu aletin nasıl iş. 2. dönem çizimlerim var benim kullanamayacaksam bu aleti ne yapayım bunu ya

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Dv5 serisinin anakartları nedir ve ddr3 ram destekliyor mu?(Ben destekler diye biliyorum)

dv5 lerin hepsinde ddr2 var. ddr3 destekleyeceklerini zannetmiyorum. HP'ye mail atıp öğrenebilirsin... bizi de aydınlatmış olursun
  • yardımın için tesekkürler.
  • slm ben yeniyim ben yeni dv5-1021et aldım ve 9600m gt ekran kartı var bunun paylaşımsız olduğunu biliyorum 512 mb olarak peki özelliklere baktığımda paylaşılan video belleği diye bir yazı var yazılan değer 1278mb bu neyin nesidir ne anlama gelir şimdiden teşekkürler
  • arkadslar hp pavalıon 1021 modelnı almayı dusunuyorum bımeksde 1,876 ytl sızce uygun mu ve pc yı nasıl buluyorsunuz yardımlarınızı beklıyorum
  • bu urunu kısa surede daha ucuz bulabılecegım bır yer var mı
  • ya beyler ben hp pavilion dv5 1021 et aldım ama bunu xp ye çevirmek istiyorum bunun için neyapmam lazım yardım edin lütfen
  • bılenlerden acıl yardım ıstıyorum
  • bende de 1021 et var 9600m Gt 512 mb ekran kartı süper. GRID'i denedim bütün ayarları full yaptım hiç kasmadan sorunsuz oynattı. ama bazen bazı programlarda kasıyor gibi. 4 gb ram olmasına rağmen. en büyük sorun XP driverlarının olmayışı! on numara makina herşeye rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahhro -- 13 Ocak 2009; 16:42:10 >
  • kahhro tesekkur ederım bende yarın alacagım bımeksten 1.870 ytl ye fıyatı nasıl sence kısa surede daha ucuzunu bulabılırmıyım tesekur ederım
  • Arkadaşlar dizüstü pc min işletim sistemini vistadan xp ye çevirsem garanti kapsamından çıkarmı ?
  • kardeşim o fiyattan bende bimeksten aldım. memnunum. xp yi unut. sürekli download yaptığım için bazen 3 gün kapatmıyorum aralıksız daha bir sorun olmadı. tavsiye ederim. fiyat araştırması sana kalmış ben bimeksten aldım. 1040 alamazsan maddi olarak bunu al. arasındaki fark işlemci ve blue-ray rom farkı var 1040 ta. blue-ray diskleri okuyor yani. ana farklar bu görünüşte. diğerleri aynı gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xx_HAREKAT_xX

Arkadaşlar dizüstü pc min işletim sistemini vistadan xp ye çevirsem garanti kapsamından çıkarmı ?

arkadaşım bu söylediğin garanti kapsamını etkilemez. ama lisans sorunu yaşayabilirsin vistanın recovery bölümünü harddiskinden silersen tekrar vista yüklemek istersen sıkıntı olur. (ama seninki masaüstü. recovery yüklümü harddiskte? sana orjinal lisanslı vista verdilerse sorun olmaz.) ama garantiyle alakası olmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahhro -- 13 Ocak 2009; 19:50:50 >
  • tamam tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1992sinan

ya beyler ben hp pavilion dv5 1021 et aldım ama bunu xp ye çevirmek istiyorum bunun için neyapmam lazım yardım edin lütfen

aynı makina bendede var sana tavsiyem xp yi unutman. bi kere driverların birçoğunu bulamazsın. artı makina 4 gb ramli. bence vistaya alışmamız artık şart oldu. harddisk sata. bu halloluyor ama 4gb rami tam olarak xp de kullanamazsın xp görmez. vistayıda 64 bit kullanmanı tavsiye ederim 4 gb rami tam olarak kullanabilmen için.
  • Merhaba arkadaşlar.HP PAVILION DV5-1041 ile DELL XPS M1530 arasında kaldım.

HP PAVILION DV5-1041
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV5-1041-4-GB-HP-DUNYASI,7312.html

DELL XPS M1530
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0087

DELL'de 256 mb 8600 gt GDDR3 ekran kartı ve 2.53,6 mb L2 cache işlemci var.HP'de ise 512 mb 9600 gt(GDDR2 mi yoksa GDDR3 mü bilmiyorum?) ve 2.40 ghz,3 mb L2 cache işlemci var.

HP'yi kullanan arkadaşlar Crysis'i takılmadan hangi ayarlarda ve hangi çözünürlükte oyunyorlar acaba?

Sizce hangisini almalıyım?

• merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum 1500-1800 tl arası bütçe ayırdım daha önce hp dv6189 kullanıyordum tenik sorunlar nedeniyle servise giden laptopmun para iadesi aldım ama çok sıkıntı çektim malum hp teknik servis tam bir rezalet şuanda kafamda bir çok pc war aralarında Pavilion DV5-1021 da war ciddi şekilde düşünüyorum fiyarı peşin:1.684 tl acaba aranızda kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktara bilirmi + ve - yönlerini cevaplarınız için teşekkür ederim
  • yardımcı olucak yok mı? sizce bu fiyatı bu pc alınır mı tavsiye edermisiniz lütfen acil cewap yazın
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.