Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu pc ıle ılgılenıyorum hatta yarı almayı dusunuyorum 1,870 ytl ye bımeksten sen nerden alacaksın o fıyata soylermısın
  • 1021 modelı hakkında bır saatı gectıgınde asırı ısınma oldugu ve asırı ses cıkartıgını duydum ama bu pc almaktan vazgecmedım ben sen 1.684 ytl ye nerden buldun arkadsım yanıtını beklıyorum acele atarsan sevınırım tesekkurler
  • touch pad deki surukleme alanı calısmıyor. nasıl aktif ederim bunu?

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXaLs

touch pad deki surukleme alanı calısmıyor. nasıl aktif ederim bunu?

tesekkurler

birkaç kez bende de olmuştu ilk açılışta hata veriyor ve çalışmıyordu,yeniden başlatınca tekrar çalışıyordu,bir süre sonra yine aynısı oluyordu.denetim masası-->sorun raporları ve çözümleri nden çözüm arattır.bulamazsan eğer isteğe bağlı güncelleştirmelerde bununla ilgili bir güncelleştirme varolması lazım.
  • arkadaslar bugun 1021 modelı alacagım 1.870 tl ye 1,680tl ye bulan arkadsım nerden buldugunu soylerse sevınırım
  • bırde bılgısayarı alırken hangı ozellıklerını yada nerelerını ınceleyım sorunu olup olmadıgını anlamak ıcın hepınızden yardım beklıyorum tesekkurler
  • 1.680 istanbul bilişim peşin fiyatı ordan incelersin
    bu dv5-1021 hakkında bilgisi olan yokmu acaba alınır mı yani?
  • topic şikayetten kırılıyo. hp nin yıllardır kötü bi şöhreti var. ısınmalar. dvd okuyucuların sesli çalışması. restartlar . touchpad.. vs vs
    bedava değil. 2bine yakın para veriyorsunuz. neden hala hp de ısrar ediyorsunuz biri açıklayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 14 Ocak 2009; 19:13:07 >
  • Haftalardır DV-5 serisiyle, özellikle de 1021 ve 1041 ile ilgili yorumlar okuyorum. Kimisi çok iyi diyor, kimisi kötü diyor. Kimi halinden gayet memnun kiminin de başına gelmeyen kalmamış. Fiyat/Performans olarak isim yapmış markalı muadilleri arasında üst sırada yer alan bir seri bence. Fakat olumlu ve olumsuz yorumlar neredeyse eşit. Anladığım kadarıyla almak isteyen arkadaşlar riske girip bu ürünü satın almak durumundalar. Herkese bol şans... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahhro

quote:

Orjinalden alıntı: 1992sinan

ya beyler ben hp pavilion dv5 1021 et aldım ama bunu xp ye çevirmek istiyorum bunun için neyapmam lazım yardım edin lütfen

aynı makina bendede var sana tavsiyem xp yi unutman. bi kere driverların birçoğunu bulamazsın. artı makina 4 gb ramli. bence vistaya alışmamız artık şart oldu. harddisk sata. bu halloluyor ama 4gb rami tam olarak xp de kullanamazsın xp görmez. vistayıda 64 bit kullanmanı tavsiye ederim 4 gb rami tam olarak kullanabilmen için.

valla ben kararttım xp.sp3 yüklüyorum... varsın ram 3gb olsun. para verdik hızlı makine aldık eskisinden yavaş çalışıyor... bakalım sürücüleri bulurum inşallah.. şimdilik ethernet yeter.. gelişmeleri yazarım...3 gün içinde yazmazsam polisi arayın....

• gercekten 1021 almak cok buyuk rısk oyle yorumlar okuyorum amlamaya karar verıyorum daha sonra gordugum yorum benı 1021 de hp den tatamen vazgecirıyor bugun 1021 almama ramak kalmıstı vazgectım rıskı goze alamadım. yokmu sorunsuz bır marka yardım edın artık asırı ozellık de aramayacagım yeterkı sorunsuz olsun
  • arkadaşlar dv5-1021 i.bilişimde 1680 tl peşin fiyatı sizde burası güvenilir biyer mi buran ürün alan yada almayı düşünen warsa bilgi alabilirmiyiz
  • Şansına çok güvenenler düşünmeden alsın gibi bir sonuc çıkıyor :) Kimileri çok memnun kimileri isyan sıkayetlerle memnunıyetler hemen hemen birbirlerine yakın ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: self_control

quote:

tesekkurler

birkaç kez bende de olmuştu ilk açılışta hata veriyor ve çalışmıyordu,yeniden başlatınca tekrar çalışıyordu,bir süre sonra yine aynısı oluyordu.denetim masası-->sorun raporları ve çözümleri nden çözüm arattır.bulamazsan eğer isteğe bağlı güncelleştirmelerde bununla ilgili bir güncelleştirme varolması lazım.

herhangi bir sorun gormedi makina ama halen çalışmıyor orası.
    isteğe bağlı güncelleştirmeler nerede?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: self_control

quote:

tesekkurler

herhangi bir sorun gormedi makina ama halen çalışmıyor orası.
    isteğe bağlı güncelleştirmeler nerede?

denetim masası--->windows update orda isteğe bağlı güncelleştirmeler var.ordan bulabilirsin.yani en azından bende birkaç kez bu sorunla karşılaştığımda ordan güncelleştirip çözmüştüm olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self_control -- 15 Ocak 2009; 23:56:43 >

• Ordan değil ama başka bir yerden buldum ayarını.
    Belki aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilir onlar için resimle nasıl yaptıgımı göstereyim.

benim pc ingilizce oldugu için Enable yapıyorum. Yani kutucukları tıkladım :)

Teşekkürler yardım ettiğin için

https://store.donanimhaber.com/cd/f9/ef/cdf9efa86ed52ac461e7d7ff3ed151b4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXaLs -- 16 Ocak 2009; 12:59:10 >

• quote:

Ordan değil ama başka bir yerden buldum ayarını.
    Belki aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilir onlar için resimle nasıl yaptıgımı göstereyim.

benim pc ingilizce oldugu için Enable yapıyorum. Yani kutucukları tıkladım :)

Teşekkürler yardım ettiğin için

https://store.donanimhaber.com/cd/f9/ef/cdf9efa86ed52ac461e7d7ff3ed151b4.jpg

burdan da olabileceğini bilmiyordum.baktım şimdi benim ki enable imiş zaten ;)

• dostlar yine kafanızı ağrıtacağım ama kusura bakmakyın,

şimdi dv5 1006et var elimde, bu ekran kartı vs sürücülerin güncellenmesi olayını nasıl yapacağız? manuel olarak siteden mi indireceğim. mesela sitede kasım ayında yeni bir sürüm çıktığı gözüküyor, bilgisayarı ekim sonunda aldım zaten. bu sürümleri yüklemeli miyim?

bir de yükledikten sonra performansta gelişme olur mu
  • dv5-1021 alacaktım kampanyaların hepsi bitmiş off şansa bak. İnşallah yine başlar. Şuanda ucuz bir yer bilen var mı? :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

dostlar yine kafanızı ağrıtacağım ama kusura bakmakyın,

şimdi dv5 1006et var elimde, bu ekran kartı vs sürücülerin güncellenmesi olayını nasıl yapacağız? manuel olarak siteden mi indireceğim. mesela sitede kasım ayında yeni bir sürüm çıktığı gözüküyor, bilgisayarı ekim sonunda aldım zaten. bu sürümleri yüklemeli miyim?

bir de yükledikten sonra performansta gelişme olur mu

bu soruya yanıt verebilecek var mı

+ olarak, işlemci ve ekran kartı çok ısınıyordu, arada ısınmadan bilgisayar kapanmaya başlamıştı son günlerde,
    4440307 yi aradım, tahmin ettiğim gibi bios güncellemesini yaptırdılar, yalnız bir faydasını göremedim. fırçayı basacağım artık. bu nedir arkadaş ya 1 yıldır hp sorunlarıyla uğraşıyorum, neden sorun bitmiyor. ayda bir farklı sorun farklı sorun, artık adım çıktı be.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.