Şimdi Ara

hp pavilion dv5196ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim hp pavilion dv5196ea laptop ım var. alalı 1 ay falan oldu. ekran kartım geforce go 7400. dxdiag tan bilgisayarımın özelliklerine baktığım zaman ekran kartı hafızası 512 mb yazıyo. bi arkadaşımın da casper nirvana sı var. onda da geforce go 7400 var ama onun özelliklerinde 256 mb yazıyo.. bunun nedeni ne?? ben kendi bilgisayarımı alırken 256 mb olarak biliyodum zaten ekran kartı belleğini. neden 512 yazıyo anlamadım. fazla bilgim yok ne yazıkki bu konularda. yardımcı olursanız sevinirim..

• dostum öncelikle hayırlı olsun bende 1 ay önce dv5196ea aldım vede sorununa bakayım dedim bendede dxdiag da 512mb yazıyor ..ama dikkat ettiysen

yaklaşık toplam bellek yazıyor
  • kardeş o kart paylaşımlı ise ramden yer yani bazen çoğalır bazen azalır ihtiyacına göredir...
  • ya paylaşımlı olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. bazı yerlerde paylaşımlı yazıyo bazı yerlerde paylaşımsız. o beni fazla ilgilendirmiyo açıkçası. benim anlamadığım hp ve casper da aynı model ekran kartı olmasına rağmen (ge force go 7400) neden birinde 256 birinde 512 yazıyo.. benim ram 1 gb onun ki 512 mb. ekran kartı paylaşımlıysa ram e göre rakam yazma gibi bişey mi söz konusu acaba.. valla tam olarak anlayan biri bana net bir cevap verirse sevinirim...
  • ya biri yardımcı olsun lütfen yaawww... kimsenin bilgisi yokmu bu konudaa....
  • Öncelikle hayırılı olsun. Ben de aynı ürünü aldım. Bu cihazın ekran kartı paylaşımsız 256 MB olup RAM'den kullanarak 512 MB'a kadar artabilir. RAM 1GB olduğu zaman ekran kartı 512 MB olarak gözükür. Yani sonuç olarak, paylaşımsız 256 MB + Paylaşımlı 256MB = 512 MB.
  • çok teşekkür ederim arustamov71.. ben de senin söylediğin gibi tahmin ediyodum.. senden duyunca bide kesinleşti fikrim.. sağolasın.. umarım üründen bi şikayetin yoktur.. ben gayet memnunum allah a şükür..
  • Bişey değil. Aletten bir şikayetim yok, gayet memnunum. Sadece ekran kartının performansından pek emin değilim, iyi mi kötü mü bilemedim. Belki de ayarlarını tam yapamadım. 3DMark03'de 3950 puan aldım, ama daha yüksek bekliyordum. Sen test edebildin mi ekran kartını?
  • yok hayır ben test etmedim hiç.. yaa ben ekran kartına aşırı bi ihtiyaç da duymadığım için test etme gereği duymadım zaten.. zaten test sonucunu nasıl değerlendireceğimi de bilmiyorumkii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.