Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-1115ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mağlum yarına kadar hp bir mucize gerçekleştirip yurt dışından parçaları temin edip arızarı onaramazsa 30.iş günü doluyor ve bende ertesi günü yeni laptop için başvuruda bulunucam.Büyük ihtimal kendilerinin bana laptop tavsiyeleri olacaktır ama ben ısrarla " HP Pavilion DV6-1115ET" modelini istediğimi vurgulucam.Benim servisteki laptop ise dv6635et modeli ikisi arasında yaklaşık 500 tl fiyat farkı var acaba verirlermi yada benmi biraz açgözlük yapıyorum olmadı aradaki farkı karşılamam sureti ile bu cihazı alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straggles -- 13 Mayıs 2009; 14:20:36 >

• büyük ihtimalle vermezler...aradaki fiyat farkını karşılaman gerekir...ayrıca eski alacağın ürünün dolar fiyatı ile yeni ürünün dolar fiyatına göre hesap yap...çünkü tl. hesap yaparsan kur farkı ortaya...
  • hocam belkide vermeyebilirler bana tek teklif gelmişti yeni teklif istedim başka veremeyiz dediler... eger paranla daha istedigin model den yada daha iyi bişey alabiliosan para iadesine git.. bide garantisi yeniden başlamış olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.